Arama
Günlük Kontrol Paneli

ALLAH ONLARA TÜRK ADINI VERDİ

Baragyal 15 Ağustos 2011 23:03

Kaynaklarda Türklerin atası olarak Hz.Nuh'un oğlu Yafes aleyhisselam gösterilir. Yafes aleyhisselam'ın sekiz oğlundan birisinin adı Türk'tür ve Türk soyu ve Türk adı buradan gelmektedir.

Türklerin beyaz ırktan oldukları ve brakisefal-geniş kafa yapısına sahip bir ırk oldukları ve mongoloid bir iz taşımadıkları yapılan araştırmalar sonucunda anlaşılmıştır. Konu ile ilgili olarak İbrahim KAFESOĞLU: "Aslında son yarım asır içinde yapılan ilmi araştırmalar Türklerin beyaz
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1898   Yorumlar 6  

Türk milleti ve devlet

Baragyal 15 Ağustos 2011 23:00

Türk milleti devlete bağlıdır. Milletin can güvenliğini ve bütünlüğünü sağlayabildiği müddetçe millet devlete bağlıdır. Ülkenin bağımsızlığını koruyabildiği müddetçe millet devlete bağlıdır. Önemli makamları işgal eden kimseler düşmanla iş birliği etmediği müddetçe millet devlete bağlıdır. Makam sahipleri devletin kuruluş ilkelerine sadık kaldığı müddetçe millet devlete bağlıdır. Yukarıdaki ölçülere sahip bir devlete bağlılık Türk milletinin karakteridir ve gerektiği takdirde
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 3520   Yorumlar 1  

Ben seni severim de...

Baragyal 8 Ağustos 2011 22:23

Ben seni severim de; düzenim bozulur diye korkuyorum..
Durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar,
Sinemaya gitmeye, el ele tutuşmaya falan kalkarız.
İşin yoksa; saç tara, parfüm sık..
Küsmesi, barışması, ayılması bayılması,
Ona baktın, bunu süzdün tafraları.
Hatta; eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması..

Bu kadar ceremeye ne gerek var?
Uzaktan sev beni yar.

*Ah Muhsin Ünlü . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 1639   Yorumlar 4  

Facebook kullancıları dikkkat!

Baragyal 7 Ağustos 2011 16:54

Güvenlik yazılımları şirketi ESET, sosyal paylaşım platformu Facebook aracılığıyla yayılan yeni ve tehlikeli bir truva atı tespit ettiğini duyurdu.

“Win32/Delf.QCZ” adlı Facebook’un mesajlaşma uygulamasını kullanan bu yeni truva atı “Hi how are you” mesajı ile kullanıcıları kandırmaya çalışıyor.

ESET’in yaptığı araştırmalara göre bu truva atı Avrupa ve Doğu Avrupa’daki ülkelerden hızla Ortadoğu’ya doğru yayılıyor. Yeni truva atı Ukrayna, Rusya, Belarus, . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 769   Yorumlar 3  

Orgeneral Işık KOŞANER'den önemli aciklama:

Baragyal 29 Temmuz 2011 22:18

"Şu anda 173‘ü muvazzaf, 77‘si emekli olmak üzere 250 general-amiral, subay, astsubay ve uzman jandarma çavuş, hürriyetlerinden yoksun olarak tutuklu bulunmaktadır. Tutuklamaların evrensel hukuk kaidelerine, hakka, adalete ve vicdani değerlere uygun olarak yapıldığını kabul etmek, bir çok huk
ukçunun da ifade ettiği gibi, mümkün değildir. Bu durum, bir çok defa yetkili makamlara iletilmesine, anlatılmasına ve takip edilmesine rağmen soruna yasal çerçevede bir çözüm bulunması mümkün
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 677   Yorumlar 1