28032012
insomnia42 28 Mart 2012 08:11
Selamın aleyküm günlük, uzun zamandır görüşemiyoruz, nedense şu ara malzeme çıkmiii, bugün kendimi uykulu hissediyom nedense, zabah dolmuş beklerken şarteli kapatılmış robot gibi ayakta uyuyakalmışım allahtan alarm çaldıda uyandım:D iyiki uyukumu açabilmişim yoksa wc ye gitme ihtiyacı duyacaktım yolun ortasında kötü bir görüntü olabilürdü, dolmuşa bindim şöföre gideceğim yer olarak bindiğim durağın ismini söledim tip tip baktı bana geldik abi ozaman dedi, bi anlam veremedim adam töbe töbe deyip . . .
Yasaklı
gül
insomnia42 22 Mart 2012 08:54
"Ey burnu kanasa! Hemen kadere küsüp yüzünü ekşiten! Gülden hiç ders almıyor musun? Bütün yaprakları tek tek yolsan gül yine de gülmekten vazgeçmez. Hale razı oluş şükürdür. Gül de daimi bir şükür makamındadır. Hem bilmez misin ki başına gelen sıkıntılar aslında daha büyük bir sıkıntıya set olur da başındaki belayı def ederler. O halde yüzün gülsün.."
hz mevlana . . .
hz mevlana . . .
Yasaklı
KOCA USTA MİMAR SİNAN
insomnia42 20 Mart 2012 08:45
400 Sene Sonrasına Mektup
Bir Mimar Sinan eseri olan Şehzadebası Cami´nin 1990´li yıllarda devam eden rest...orasyonunu yapan firma yetkililerinden bir inşaat mühendisi, caminin restorasyonu sırasında yaşadıkları bir olayı tv´de şöyle anlatmıştı.
Cami bahçesini çevreleyen havale duvarında bulunan kapıların üzerindeki kemerleri oluşturan taşlarda yer yer çürümeler vardı. Restorasyon programında bu kemerlerin yenilenmesi de yer alıyordu. Biz inşaat fakültesinde teorik olarak . . .
Bir Mimar Sinan eseri olan Şehzadebası Cami´nin 1990´li yıllarda devam eden rest...orasyonunu yapan firma yetkililerinden bir inşaat mühendisi, caminin restorasyonu sırasında yaşadıkları bir olayı tv´de şöyle anlatmıştı.
Cami bahçesini çevreleyen havale duvarında bulunan kapıların üzerindeki kemerleri oluşturan taşlarda yer yer çürümeler vardı. Restorasyon programında bu kemerlerin yenilenmesi de yer alıyordu. Biz inşaat fakültesinde teorik olarak . . .
Yasaklı
SÖZZZ
insomnia42 20 Mart 2012 08:34
"DÜNYA TEMİZ OLSAYDI, DOĞARKEN AĞLAMAZDIK, YAŞARKEN TEMİZ KALSAYDIK ÖLÜNCE YIKANMAZDIK" . . .
Yasaklı
baharrrrr
insomnia42 8 Mart 2012 11:39
bahar geldii, baharda insan durumu şu şekildedir, polenler dikkat, dışarı çıkarken şemsiye almayı unutmayın tısıran çok olii, duygulara dikkat, duyguların mevsim normallerinin üzerinde bir depreşme olması hasediyle dışarı çıkarken at gözlüğü takın, çünkü önünüze gelene aşık olma ihtiyacı duyabilirsiniz, mangallara dikkat, mangal mevsimi nedeni ile hafif sisli olabilüür, ayrıca camıc nüfusuda kış uykusundan uyanacağı için, mangal keyfini aleme çevirme ihtimalleri vardır ve sağa sola sarkmalarda bulunabilirler. . . .
Yasaklı