zeki öğrenci...
Baragyal 22 Nisan 2011 23:47
Olay bir üniversitede profesör ve bir öğrencisi arasında gecer öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için profeserün yanına otutur profesör bu durumu kabullenemez ve cocuğa öküzlerle kuşlar bir arada oturamaz der öğrenci hiç bozuntuya vermeden o zaman ben ucuyim diyerek kalkar profesör durumu içine sindiremiyince öğrencinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar fakat öğrenci bütün soruları eksiksiz cevaplandırırbunu üzerine profesör sana bi soru sorucam der cocuğa: yolda karşına 2 kese . . .
ISPANAKLI KOCA TARİFİ...:-)
Baragyal 22 Nisan 2011 23:05
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz... ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.
Kocadan Kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz . . .
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz... ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.
Kocadan Kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz . . .
biraz tebessüm..
Baragyal 22 Nisan 2011 22:59
1.)Temel bir gun bol miktarda hasere ilaci icer...Koma halinde hastaneye kaldirilir. -Komadan cikinca doktor: -Zorun neydi o kadar ilaci ictin...? -Temel heycanla inleyerek;Ben soforum yolda bir tabela gordum. -Icunuzdeki trafik canavarini oldurun yazayi....
2.)Lazin biri istanbulda luks bir hotelde kaliyormus odasinda dusunuyormus,bara inince birsey isteyince laz oldugumu anliyacak nasil konussam demis,bana bir fisky ver desem olmaz anlar,bana bir pira ver desem olmaz gene anlar,ne . . .
2.)Lazin biri istanbulda luks bir hotelde kaliyormus odasinda dusunuyormus,bara inince birsey isteyince laz oldugumu anliyacak nasil konussam demis,bana bir fisky ver desem olmaz anlar,bana bir pira ver desem olmaz gene anlar,ne . . .
özledim
Baragyal 19 Nisan 2011 23:48
Özledim sesini ne olur konuş...
Bir gül açtır zamanların ötesinden,
Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel!..
Gök mavisinden, deniz mavisinden,
Bana bir şarkı söyle...
İçimde bir şey kımıldıyor,
Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum
Bir baksana ne haldeyim deli divane,
Yaralıyım, çaresizim umutsuzum,
Bana bir şarkı söyle...
Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt,
Dökül karanlığıma ışıklar gibi,
Al beni, en uzaklara . . .
Bir gül açtır zamanların ötesinden,
Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel!..
Gök mavisinden, deniz mavisinden,
Bana bir şarkı söyle...
İçimde bir şey kımıldıyor,
Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum
Bir baksana ne haldeyim deli divane,
Yaralıyım, çaresizim umutsuzum,
Bana bir şarkı söyle...
Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt,
Dökül karanlığıma ışıklar gibi,
Al beni, en uzaklara . . .
UNUTMA !
Baragyal 18 Nisan 2011 23:26
Unutma! Yüreğinde bir ismin imzası var ve sen onu silemezsin. Söküp atamazsın, ne kadar uğraşsan da. Seninle beraber büyür içindeki sızı. İlk önce onu hissedersin başkasına dokunduğunda.
Unutma! Bir kere sevdin mi, uzun uzun yanarsın. Sitemler, öfkeler birikirken içinde, sen azalırsın. Dilinde küfür, elinde kadeh eksik olmaz Günler böy
......le geçer; alışırsın.
Unutma! Sabahlar artık gecikir. İster sağa dön ister sola, gözüne uyku değil gidenin hayali gelir. . . .
Unutma! Bir kere sevdin mi, uzun uzun yanarsın. Sitemler, öfkeler birikirken içinde, sen azalırsın. Dilinde küfür, elinde kadeh eksik olmaz Günler böy
......le geçer; alışırsın.
Unutma! Sabahlar artık gecikir. İster sağa dön ister sola, gözüne uyku değil gidenin hayali gelir. . . .