Arama
Günlük Kontrol Paneli

Özlemek...

babyblue 12 Aralık 2016 03:38

Saat 2:36 uyuyamadım.Bir gece daha uykusuz geçiyor. Özlüyorum her şeyini gülüşünü, kokunu, korumanın. Ne olur geri gel sana çok ihtiyacım var. Özlüyorum ama gelmeyeceğini hatırlayınca nefesim kesiliyor... . . .
Kayıtlı Üye
babyblue - avatarı
 
Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 260   Yorumlar 0  

Gözlüğüme...

babyblue 29 Kasım 2016 22:07

Merhaba gözlüğüm.Bugün salı(29-11-2016).Seni çok özledim.Biliyorum daha yeni buluştuk ama sevmek böyle bir şey işte görmeden yapamıyorsun.Her saniye yanımda ol istiyorum.Hafta sonunu bekliyorum.Sana sarılıp uyuyacağım,birlikte film izleyeceğiz.Ya bu hayalden de öte bir şey.Nasıl desem bilmiyorum ama SENİ SEVİYORUM be gözlüğüm.Sen çok özelsin.Her zaman değerlisin.Seni anlatmak bile güzel.Ne yazacağımı bile bilmiyorum.Seni çok özledim be gözlüğüm.Ah be gözlüğüm keşke yanımda olsan.İnanamıyorum birden . . .
Kayıtlı Üye
babyblue - avatarı
 
Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 210   Yorumlar 0  

Gözlüğüme...

babyblue 27 Kasım 2016 23:59

Sen şuan uçaktasın bense evimde sana yazıyorum.Sen anlamazsın belki bu sevgiyi ama "seni seviyorum".Daha yeni girdin hayatıma ne ara ben sana bağlandım,ne ara seninle konuşmadan yapamaz oldum.Belki o kitabı okumasaydım böyle olmazdı.Ama okudum artık özlüyorum seni nedensizce,sensiz olmuyor.Hani Sancak demiş ya "Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi,bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum gel artık.".İşte bende öyleyim.Seni görmeden bile seviyorum sessizce ve içten.Olmadı . . .
Kayıtlı Üye
babyblue - avatarı
 
Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 214   Yorumlar 0