Arama

Balık Burcu Kadını

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 20.823 Cevap: 12
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sağa doğru uzayan sıraya girin. Ama lütfen hepiniz birden üşüşmeyin. Her erkeğe yetecek sayıda Balık Kadını bulunmayabilir. Ama bu, sırayı töreyi unutmanız için bir sebep değil ki! Sıranızı beklemek ve şansınızın yaver gitmesini dilemekten başka çareniz yok.” İşte, Balık Kızları’nın erkekleri ne derece etkilediklerini anlatan keyifli bir tanım.

Sponsorlu Bağlantılar
Astrolog “Linda Goodman” esprili diliyle ifade ettiği bu sözlere aynen katılıyorum. Ve erkeklerin Balık Kızlarını neden bu derece çekici bulduklarını da şu sözlerle açıklıyor; “Astrolojiyi bir kenara bırakın. Zaten Balık Kadınının büyüleyici güzelliği dilden dile dolaşır. Onun da kuşkusuz olumsuz yanları vardır, ama ilk bakışta o, her erkeğin üniversite sıralarındaki aşkıdır. Belki biraz da Playboy tavşanı olması buna tuz biber eker.

Şunu da kabul etmek zorundayız ki, bu kadının modern ve özgürlükçü olması, o dökme demir gibi görünüşüyle birleşince, Balık Kızının değerini büsbütün yükseltir. Kadınca gizemden yoksun bunca kadın, aşkların yolunu karartan bir bulut oluştururken, o, uslu, güzel, çaresiz Neptünlü yaratık, çevresine üşüşen erkekleri kocaman sopalarla geri püskürtmek zorunda kalabilir.” Bütün bunların üstüne söylenecek tek kelime yok. Erkeğin üzerinde erkekliğini ortadan kaldıracak türden bir baskı yaratmayıp tersine bütün dişiliği ile erkeğin kendini güçlü hissetmesini sağlayan bir kadın karşısında hangi erkek kayıtsız kalabilir?

Dişi enerjiye sahiptir
Espriler bir yana Balık Burcu biliyorsunuz su burçlarından biridir. Ve aynı zamanda dişidir. Yani, ateş ve hava grubu burçları maskülen (erkek), toprak ve su grubu burçları feminen (dişi) olduğu için, Balık Kızları doğal olarak dişi enerjiye sahiptir. (Tabii doğum haritasında maskülen etkilerin çok yoğun olduğu durumlar hariç.) Balık burcunun iki yöneticisi olduğunu daha önce belirtmiştim. Fakat, tekrarlamakta hiçbir sakınca görmüyorum. Balık Burcunu yönetenlerden biri, bolluk ve şans gezegeni Jüpiter’dir. Eh, Jüpiter’in de her konuda olduğu gibi aşk konusunda da kısmetini artıracağı açıkça söylenebilir.

Tıpkı Yay gibi Balıklar da çift kısmetlidirler. Durum böyle olunca da bir Balık Kızının etrafında birden fazla erkeğin pervane olmasında şaşılacak pek fazla bir şey yok. Bir de buna Nepton’ün verdiği gizem ve duyarlılığı ilave edecek olursanız, Linda Goodman’ın esprili tanımının hiç de boşuna olmadığını anlarsınız. Ve bunların üstüne Goodman Balık Kızlarını bütün burçların arasında en tehlikeli “öteki kadın” olarak nitelemektedir. Doğrusu bu açıdan baktığınız zaman hiç de hoş bir tanımlama olarak görünmüyor. Karşılaştığı tüm sertlikler karşısında yumuşaklığını korumayı başaran Zodyak’ta başka bir burç yok gibidir. Elindeki çay tepsisiyle size servis yaparken zarif hareketleri, telaşsız inceliği ve yumuşak gülümsemesi karşısında gevşediğinizi hissedersiniz. Ve ona baktıkça ne kadar tasasız ve rahat olduğunu görüp siz de rahatlarsınız. Ancak, durum hiç de göründüğü gibi olmayabilir.

Aslında sizin gördüğünüz tam da anladığınız gibidir. Fakat, hiç de tasasız ve sıkıntısız bir hayatın içinde gelmemektedir. Yani siz onun nelerle mücadele etmek zorunda kalmış olduğunu anlayamazsınız. Daha doğrusu görüntüsüne bakarak anlamanız mümkün değil. Çünkü, o hiçbir zaman verdiği savaşın izlerini yüzünde taşımaz. Ve davranışlarıyla yansıtmaz. Ona baktığınız zaman yumuşacık huzur yayan bir sükunet içinde bulunduğunu görürsünüz. Tabii bu derece rahat bir görünüş de ancak, kaygısız bir hayatın yaratacağı sonuç olduğu için, onun dertleri olabileceği aklınızın ucundan bile geçmez.

Zaten dertleri ve üzüntüleri olan birinin böyle davranması da pek akıl alacak bir iş değildir. O yüzden de kimsenin bir Balık Kızına bakıp onu anlayabilmesi mümkün değildir.

Sevilmek ister
İşin tuhaf tarafı da işte buradadır. Onun da anlaşılmak gibi bir derdi yoktur. O sadece sevilmek ister. Sevdiğinin yanıbaşında bulunması onun için yeterli olacaktır. Nasıl olsa o, Jüpiter ve Neptün’ün yardımıyla her türlü sıkıntının içinden mucizevi bir biçimde sıyrılmayı başaracaktır. Hem de tek bir yara almadan. Bir Balık kızını derinden yaralayacak tek şey, sevdiğinin sert, haşin davranışları ve sözleridir. Aslında normal bir Balık Kızı bunların üstesinden gelmeyi başarır. Ancak, bazı Balıklar vardır ki, mücadele etmek yerine geri çekilirler. Tıpkı kabuğuna çekilen Yengeç gibi (hatta daha beter) kendi dünyasının karanlık sularına çekilir. Tabii bunun sonucunda yalnız, mutsuz bir Balık olup çıkar. Kendisinden kaçtığı her yerde kendisiyle karşılaşır. Ve bu karşılaşmalar ona daha çok acı verir. Ve bu duygusu öyle bir hal alır ki, öfkeyle daha derinlere dalar. Bunun sonucunda da alkol ve uyuşturuculara müptela olur.

Sevgi ve disiplin
Bir Balık kadını bu derece olmasa bile zaman zaman (Nedensiz gibi gözüken) karamsarlık duygularına kapılır. Hatta bu karamsarlığı ileriye götürüp kendini savunmasız ve silahsız koskocaman dünyada tek başına olduğu duygusuyla derin bir bunalıma dönüşebilir. İşte böyle bir anda farkına varması gereken en önemli şeyin “kuşkular”dan arınması gerektiğini anlamasıdır. Balık Kadını kuşkuların girdabına kapılıp çekingenlik çamuruna saplanabilir ve korkular içinde çırpındıkça daha çok batabilir. Bu konuda dostlarının ve arkadaşlarının kendi hakkındaki fikirlerini duymaya, yalnız olmadığını anlamaya ihtiyacı vardır. Balık Kadınları’nın iyi bir anne olduğu söylenemez. Zira çocukları karşı öylesine müşfik ve ölesine yumuşak davranır ki, disipline ihtiyacı olan çocuk aklına her eseni yapmakta kendisine hak bulur. Tabii bunun sonucunda şımarık, sorumsuz ve kendi ayakları üstünde durmayı başaramayan tipler ortaya çıkabilir. Bu nedenle sevgi ile disiplini bir arada bulundurması gerektiğini öğrenmesi lazım.
Aslında pek çok Balık annelerin, çocukları üzerinde öylesine başarılı bir kontrol kurup gereken disiplini yumuşaklıkla uygulamayı başardığı görülür ki, onların çocuklarıyla ilişkilerinin mükemmel olduğunu söylemeye gerek yok.
Son düzenleyen NeutralizeR; 2 Ağustos 2016 23:19
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi

Balık burcu kadını

hırslı,tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırlarıyla dikkati çeker. Duygusal ve romantiktir. Evcimen ve evine bağlı bir yapısı vardır. Kendini evinde huzurlu ve rahat hisseder.

Sponsorlu Bağlantılar
Balık burcu kadınının sezgileri kuvvetlidir. Güzel olan her şeyi sever ve rahatına fazlasıyla düşkündür. Toplum içinde dikkati çekmek ister ve kendiyle gurur duyar.İnce ruhludur ve sanata düşkündür.

Kıskanç bir yapısı vardır ve her konuda en iyi olmak ister. İstediği her şeye ulaşmak ister ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Toplum içinde neşeli ve hareketli tavırlarıyla dikkati çeker. Giyime ve kuşama , bakımlı olmaya önem verir.

Balık burcu kadını çekici ve hoş mizacıyla beğenilen bir kadın tipi çizer. Güzel ve zariftir. Aşka önem verir ve duygusal anlamda derin hislere sahiptir. Daima hayalindeki aşka ulaşmak ister. Sevip,sevildiğine inandığı taktirde sadık ve tutkulu bir aşık olacaktır.aşk onun için her şeydir.İlişkisinde fazlasıyla fedakardır.

Balık burcu kadını sevdiği erkeği fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır.Evliliğe yatkındır. Çocuklarına ve eşine bağlı olur.

Son düzenleyen perlina; 9 Ocak 2017 19:48
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Balık burcu kadını 20 Şubat-20 Mart

Özgürlüğüne düşkün büyüleyici güzel…erkeğe olan güveni, ve onun önünde olmak yerine yanında yer alma isteği ile gösterdiği ilgi ve sevgi onu vazgeçilmez yapar. Anlaşılması zordur. Az bir kazancı olsa bile çok şık giyinir. Ve onlar biraz müsriftir, para harcamayı severler. Evlendiğinde çalışmak ona pek cazip görünmez. Hassas yapısı incindiğinde gözyaşları sel gibidir. Bazen çekingen ve utangaç yapısını örtmek için soğuk ve ukalaca davranabilir. İnsanların kendisini incitmelerinden korktuğu için böyle bir yöntem deniyor olabilir..
Son düzenleyen perlina; 9 Ocak 2017 19:49
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #4
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Balık kadınını seviyorsanız;


Balık burcu kadını hırslı, tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırlarıyla dikkati çeker. Eğer soğuk mesafeli ve ne yaptığı belli olmayan bir erkekseniz sizinle anlaşması oldukça zordur.

Duygusal ve romantiktir. Evcimen ve evine bağlı bir yapısı vardır. Kendini evinde huzurlu ve rahat hisseder. Ama aynı zamanda eşiyle birlikte olmaktan ve onunla paylaşımda bulunmaktan, gezmekten de hoşlanır.

Balık burcu kadınının sezgileri kuvvetlidir. Ondan bir şey gizlemek pek mümkün değildir. O nedenle açık davranmanız, dolambaçlı yollara sapmamanız gerekir.
Güzel olan her şeyi sever ve rahatına fazlasıyla düşkündür. Toplum içinde dikkati çekmek ister ve kendiyle gurur duyar.İnce ruhludur ve sanata düşkündür. Onun ruhuna hitap etmediğiniz takdirde hayal kırıklığına uğrar ve ruhsal açıdan yaralandığını hisseder. İşte böyle anlarda kendi derinliklerine çekilir ve ona ulaşmanız imkansızlaşır.

Kıskanç bir yapısı vardır ve her konuda en iyi olmak ister. İstediği her şeye ulaşmak ister ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Toplum içinde neşeli ve hareketli tavırlarıyla dikkati çeker.

Giyime ve kuşama , bakımlı olmaya önem verir. Aynı şekilde sizin de kendinize özen göstermenizi ister. Bakımsız, kendine dikkat etmeyen bir adamla birlikte olması pek mümkün değildir.
Balık burcu kadını çekici ve hoş mizacıyla beğenilen bir kadın tipi çizer. Güzel ve zariftir. Aşka önem verir ve duygusal anlamda derin hislere sahiptir. Yüzeysel düşünen, maceracı bir erkek onu zorlayabilir. Çünkü hayalinde yarattığı bir adam vardır. Eğer siz o hayale uygun değilseniz üzüleceği kesindir.

Astrolojik açıdan burçlar dünyasında Balık kadınlarının özel bir yeri vardır. İleriki yaşlarında kilo almaya müsait olsalar da, onların tenlerinin ve yüzlerinin güzelliği hakikaten kolayca rastlanabilir değildir. Örneğin Liz Taylor efsane oyuncu Balık burcu yükselene sahipti. Yıllarca aynı adamla büyük bir aşk yaşadı. Ayrıldılar barıştılar tekrar bir araya geldiler. Balık kadınları sevdikleri adamdan kolayca vazgeçemezler. Minicik bir umut ışığı bile onlara yeter.

Onlara sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, dürüst olmanız ve sevginin kıymetini bilmenizdir. O bunun karşılığını kat be kat size geri verecektir.
Son düzenleyen perlina; 17 Şubat 2017 10:32
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2014       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence balık kadınları en cok koc burclarıyla anlasır koc burcları biraz sorunlu olabiliyor her neyse geer koc burcu bir erkekseniz kesinlikle ilk önce balıkla evlenmeyi dusunun ve ona sevginizi hemen soylemelisiniz
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
31 Temmuz 2016       Mesaj #6
perlina - avatarı
Ziyaretçi
images?qtbnANd9GcS39D wswaAP9Mcl38kv7sineuWxzJGhEKR9oHpoUJR1pBa jnKqA
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
31 Temmuz 2016       Mesaj #7
perlina - avatarı
Ziyaretçi
balik burcu kadini 600x305
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
31 Temmuz 2016       Mesaj #8
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Balık Burcu Kadını
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
2 Ağustos 2016       Mesaj #9
perlina - avatarı
Ziyaretçi
images?qtbnANd9GcQGrUnNkGM9RsGJgH bill6RKNOvkKRI Ro6pMbn RgQljvRx M
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
28 Ağustos 2016       Mesaj #10
perlina - avatarı
Ziyaretçi
balik burcunun ozellikleri 9
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

Benzer Konular

30 Haziran 2009 / Misafir Burçlar
24 Aralık 2009 / The Unique Burçlar
8 Şubat 2013 / The Unique Burçlar
25 Aralık 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
14 Haziran 2010 / after Burçlar