Arama

Yengeç Burcu ve Sağlık

Güncelleme: 12 Temmuz 2012 Gösterim: 4.578 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç Burcu ve Sağlık (22 Haziran-22 Temmuz)
Yönetici Gezegeni: Ay
Sponsorlu Bağlantılar
Türü: Dişi, negatif
Grubu: Su, öncü
Yengeç burcu mideyi ve on iki parmak barsağını yönetir. Yengeç insanları kuruntulu ve çabuk üzülen kişiler olduklarından hazımsızlık çeker, ülser bile olabilirler. Süt bezleri çok iyi çalıştığı için Yengeç burcu " anneler burcu " olarak bilinir. Yengeç burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: orta ya da kısa boylu, yuvarlak gözlü, soluk ve beyaz tenlidirler.
Gözleri genellikle gri ya da çok açık mavidir. Saçları mat ve kahverengi olur. Yengeç'ler beslenmelerine dikkat eder ve beden eğitimi yaparlarsa sağlıklı olurlar. Zengin yiyeceklere düşkünlükleri ile tembellikleri özellikle orta yaşlarda şişmanlamalarına neden olabilir. Gastrit, barsak tembelliği ve böbrek hastalıkları da çekerler.
Yengeç burcu mide, böbrek ve göğüsleri yönetir. Yengeç'ler acıya hiç dayanamazlar. Hastalıklarını abartır, endişe ile hastalığı çağırırlar. Hastalandıklarında kendilerine bakanları canlarından bezdirirler. Yengeç'lerin beslenmelerine özen göstermeleri gereklidir. Ancak özel günlerde yemekler ilgi göstermeye alışmalı, spor ve gündelik yürüyüşlerini her zaman yapmalıdırlar.

Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
1 Temmuz 2012       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Yengeç Burcu ve Sağlık
Yemek borusu ve mide, üst sindirim sistemi ve dişler, Yengeç burcu yönetimi altındadır.
Sponsorlu Bağlantılar

Yemek borusu ve mide, üst sindirim sistemi ve dişler, Yengeç burcu yönetimi altındadır. Aşırı hassas karakter ve sinir sistemindeki hassas yapı, bu bölgelerin çok kolaylıkla hastalanmasına neden olur. Ayrıca kadınlarda göğüsler ve anne sütü de Yengeç burcu ile alakalıdır. Daha sağlıklı olmak için ilk önce aşırı hassas karakteriniz olduğunu kabul edin. Stresli olaylardan ve işlerden, bilhassa midenizin ve sindirim sisteminizin çok kolay etkileneceğini bilin. Selülozlu gıdaları pişmiş tüketmek, aşırı stresli dönemlerde çiğ sebze ve meyveden kaçınmak, 35 yaştan sonra ise tüm Yengeç burcu kadınlarının mamogram çektirmesi ve göğüslerini sık aralıklar ile kontrol ettirmesi uygun olacaktır.

Not: Bu öneriler Astrolojik genellemelerdir, tıbbi olarak kesin nitelikli öneriler olarak kullanılmamalıdır.

Sen sadece aynasin...
büşra_sarah - avatarı
büşra_sarah
Ziyaretçi
12 Temmuz 2012       Mesaj #3
büşra_sarah - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç Burcu ve Sağlık

(22 Haziran - 22 Temmuz)




Zodyak kuşağının dördüncü burcu Su elementindeki ve Öncü nitelikteki Yengeç'tir. Şefkat, vericilik ve koruma Yengeç karakterinin en belirgin özellikleridir. Annelikle bağlantılı olarak da kabul edilen Yengeç burcu, vücutta göğüsler, göğüs kafesi, toraks köprüsü, kadın üreme sistemi, mide, genel olarak sindirim sistemi ve pankreas üzerinde etkilidir.
Yengeç'in, çabuk endişelenmeye, insanlara kolayca güvenmemeye yatkın tipik yapısı, tüm psikosomatik rahatsızlıklara eğilim getirir. Gastrit ve sindirim problemleri, vücudun herhangi bir yerinde su toplanması, göğüslerde düzensiz gelişmeler ve rahatsızlıklar, rahim problemleri en yoğun olarak görülen rahatsızlıklarıdır. Vücuttaki tüm mukotik tabakalarla Yengeç burcunun bağlantısı vardır. Kadınlarda hormon ve menstrüasyon düzensizlikleri, ya da aşırı kanama en tipik Yengeç özelliklerindendir.
Aile içindeki en ufak bir huzursuzluk, ya da aile üyelerinden birinin geçici bir yolculuğu bile, Yengeç için endişelerin doğmasına neden olabilir. Yengeç burcu için mide her zaman en önde gelen problematik bölgedir. Dolayısıyla, fermantasyona sebep olmayacak temiz ve saf gıdalar almaya özen göstermesi Yengeç için büyük önem taşır. Yemeklerinin iyi pişmesine dikkat etmesi ve baharat türü uyarıcılardan uzak durması mide problemlerinin doğmasına engel olacaktır. Gereksiz endişelerden kaynaklanan, sanrılara açık yapısıyla, özellikle mali konular ve her tür güvenlikle ilgili endişelenmeler, sinirsel kaynaklı gastrit problemlere yol açabilir. Yengeç evinden çok çıkmamak istediği için, sık olmamak kaydıyla, hava değişikliği etken, rahatlatıcı bir unsur olarak kabul edilebilir.
Yengeç'in evinde gümüş eşyalar bulundurması, aytaşı, inci, opal, mavi kuartzdan (kalkedon) imal edilmiş mücevher ve takılar kullanması, ruhsal dinginlik ve başarı getirecektir. Kalın, sulu yaprakları olan, sulak bölgelerde yetişen, kuş otu, yoğurtotu, söğüt gibi tatlımsı bitkiler sağlığına iyi gelir.
Yengeç için, özellikle mor ve lila tonlarındaki kıyafetler, beyaz ve tüm diğer pastel renkler sağlıklı bir yaşam için önemli araçlar olarak kabul edilmelidir.
Evini çok seven Yengeç, mümkün olduğunca evde yapabileceği sporlar, fazla yormayacak aktiviteler, özellikle de sauna, havuz ve diğer deniz faaliyetlerinde mutlu olur.

Kaynak=>www.astroloji.org - Astroloji,Fal,Gnlk Fal,Burlar,Rya Tabirleri,Ykselen Bur

Benzer Konular

16 Şubat 2013 / Misafir Burçlar
9 Mart 2013 / Misafir Burçlar
9 Ekim 2009 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular