Arama

Başak Burcu Erkeği

Güncelleme: 15 Eylül 2012 Gösterim: 37.494 Cevap: 9
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Bia - avatarı
Ziyaretçi
Başak Burcu Erkeği

Sponsorlu Bağlantılar
Şunu hemen açıklığa kavuşturmakta yarar var. Eğer kalbiniz romantik rüyalara ve peri masallarına açlık duyuyorsa, umutlarınızı sakın Başak erkeğine bağlamayın; yoksa kendinizi ölüm orucu içinde bulursunuz. Başakla kurulan bir gönül ilişkisi, hayatını sadece tatlı duygulara bağlamış olan bir insanı sert bir vuruşla soğuk yere indirdiği zaman, üzücü olabilir.

Bu adam hemen hemen tamamiyle pratik, nesnel bir düzeyde yaşar ve hikaye kitabı aşklarının gerçek dışı duygusallığına bel bağlamaz. Kuşkusuz, bu tümüyle bir anlayış sorunudur. Çünkü, herşeyden önce, böyle bir aşk kendisini kadın-erkek ilişkisinin eşiğine yaklaştırmakta pek işe yaramayacaktır. O, odanızın penceresi altında serenat yapacak tipte bir adam değildir. Aslında Başaklar, çocukluğun ilk yıllarından başlayarak aşk konusuyla çok derinden ilgileneceklerdir, ama Romeo Juliet cinsinden bir aşkla değil. O, aşk sözcüğünü en güzel şekilde, kendisini karşılıksız olarak ailesine, arkadaşlarına, kendisinden daha zayıf ve olanakları daha az olanlara adamakla ifade eder.

Çalışma aşkıyla doğmuştur

Başak içgüdüsel bir çalışma aşkıyla doğmuştur. Böylesine yükseklere erişememiş olan Başaklar bile, şu ya da bu şekilde bencillikten uzak bir ideale hizmet edememenin hafif suçluluğunu duyarlar. Dramatik heyecanlar, duygusal vaadler, yapışkan sevgi şeklinde kendini gösteren bir aşk, Başak erkeğini sadece soğutmakla kalmaz, şehir dışına giden ilk otobüse ya da trene atlayıp kaçacak kadar korkutur da. Ancak, o her ne kadar çelik ve buz karışımı gibi görünürse de, uygun sıcaklığı bulunca zevkten eriyebilir. Hiç kuşkusuz, Başağın kalbine giden yollar vardır. Gizli yollar. Arsızca peşinden koşmak bunlardan biri değildir. Bir sürü flörtçü kadının ve tehlikeli deniz kızlarının şaşırarak ve düş kırıklığına uğrayarak öğrendikleri gibi, koketlik ve cinsellik bu yollardan biri değildir. Başaklar aşkta fazlalıktan çok kalite ararlar. Her katagoride kaliteye oldukça önem verdiklerinden, gerçek aşk ilişkileri çok azdır ve bunlar bazen de talihsizlikle veya herhangi bir şekilde üzüntüyle sonuçlanır.

Başağın böyle bir hayal kırıklığı karşısındaki normal tepkisi, kendisini bulabildiği en zor işe gömmek, genel olarak toplumdan uzaklaşmak ve bundan sonraki aşk olasılıklarında iki kat daha dikkatli olmaktır. Büyük strateji kullanmak ve çok sabırlı olmak zorunda kalabilirsiniz. Başağın esas içgüdüsü iffettir ve bundan ancak iyi bir nedenle ya da fevkalade iyi bir kadın için vazgeçebilir. Başakların hepsi değilse de çoğu, başka burçlara göre çok daha büyük kolaylıkla bekar yaşayabilirler. Kadere karşı koymadan boyun eğmek onlara doğal geldiği için, anlamadıkları disiplin kurallarına da katlanırlar. Hiç belli etmese de, Başak incelikle baştan çıkarma sanatının ustası olabilir. Başak erkek, keskin zekayla sağlam toprağın karışımıdır. Soğuk flörtçülüğüyle bir çok kalbi kırmasıyla tanınırsa da, onun eleştirici analiz duygusu ve herkesi beğenmeyen zevki selimi, sık sık çıktığı flört gezilerinde platonik alandan ayrılmasına pek olanak vermez.

Dürüts ve samimi bir ilişki ister


Başak aşık olacağı kişiyi bulmak için o değerli zamanını harcamakta acele etmeyecektir. Çünkü yeme, giyinip kuşanma, sağlık ve çalışma alışkanlıklarında olduğu gibi, kadın seçiminde de aynı derecede eleştirici ve kılı kırk yararcasına özenen bir insandır. Sakın onu yanıltmaya ya da ona yalan söylemeye kalkışmayın. Sizin Başak aşığınız hiç hayale kapılmaz. O, nezih, dürüst ve samimi bir ilişki ister. Bunu bulma şansının ne kadar az olduğunu kendi de çok iyi bilir; ancak, daha azına razı olacağını ummanın hiçbir yararı yoktur. Şayet koşullar onu uygunsuz bir ilişki kurmaya zorlamışsa, bu ilişkinin pençeleri arasında uzun süre kalmayacağından kuşkunuz olmasın. Başak, aklının başından alınması zor bir erkektir.

Devamlı bir aş ihtiyacıyla yanıp tutuşmadan uzun süre yaşayabilir. Eğer aklınızı ona taktınızsa, bu sizi ağlatmaya yeter. Acaba mermerden mi yapıldığını, yoksa kalpsiz mi olduğunu merak edersiniz. Hayır, mermerden yapılmamıştır, ve evet, kuşkusuz bir kalbi vardır. Sabırlı olun, bekleyen sonunda muradına erer. Bununla birlikte, gerçekten aşık olduğuna karar verince de, büyük bir sadelikle duygularını size açıklayacaktır. Aşkı başka burçlarda olduğu gibi asla dalgalanmadan, sürekli bir alevle yanacak ve yıllar geçtikçe harikulade bir güvenilirlikle sıcaklığını sürdürecektir. Başak aşkının peri masalına benzeyen tek yanı, eğer gerçekten aşıksa, gerçek eşine sahip olmak için yıllarca beklemesi, ya da onu alıp aile ocağına getirmek için binlerce dağı aşmayı göze almasıdır.

Hafızası çok berraktır

Bir Başak erkeği kadınları üzen küçük büyük tüm sorunlara karşı istisnasız çok anlayışlı, düşünceli ve müşfiktir. Kristal kadar berrak bir hafızası vardır ve neden o kadar önem verdiğinize pek akıl erdiremese de, özel günleri herhalde unutmayacaktır. Başak erkekleri son derece sahiplenen kişiler olmalarına karşın, öyle delice ateşli bir kıskançlık göstermeyeceklerdir. Bu size önemsiz ince bir çizgi gibi gelir, ama önemlidir. Başaklar son derece sadıktır ve aile bağlarını koparmayı hiç istemezler. Ancak, hoşgörüleri kötüye kullanılıp da sonunda bıçak kemiğe dayanınca, boşanmak için mahkemeye başvurmakta bir an tereddüt etmezler. Evlilik bir kez bitmişse bitmiş demektir. Bir kez kararını veren Başak erkeği, yoluna devam eder, artık gözyaşları dökmeniz, yalvarıp yakarmanız boşunadır, kararından dönmez. Başak erkekleri kural olarak baba olmak için yanıp tutuşmazlar.

Onların kendilerine has egoları, ruhsal tatmin için çocuk sahibi olmak ihtiyacında değildir ve Başaklar küçük aile sahibi olmak isterler. Böyle olduğu halde çocuk sahibi olunca da Başak son derece çocuklarına düşkün bir baba olur ve sorumluluklarını hiçbir zaman hafife almaz. Çocuklarının yeteneklerine geliştirmek ve onları kendi yüksek davranış standartlarını aşılamak için pekçok saatlerini severek harcayacaktır. Bir Başak baba zeka ve kültüre büyük önem verecek ve ahlak, nezaket ve iyi vatandaşlık konularında çocuklarını titizlikle eğitecektir. Başak sağlığına biraz titizlik göstermenizi bekleyecektir; ama hasta olduğunuz zaman o da sizin başınızda bekleyecek ve size bakacaktır.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Başak Burcu Erkeği
Başak burcu erkeği inatçı, titiz,detaycı ve mantıklı yapısıyla dikkat çeker. Hoş ve sevecen bir mizacı vardır. Daima bakımlı ve hoş görünmeye dikkat eder. Hırslı ve çalışkandır. Para konusunda tutumludur.
Sponsorlu Bağlantılar

Başak burcu erkeği çevresindeki olumsuzlukları sözünü sakınmadan tenkit edebilir. Eleştirmeyi sever. Fazlasıyla açık sözlüdür. Düşünceli olmasına rağmen hoşuna gitmeyen şeyleri direkt ve net olarak söyler ve kırıcı olabilir. Temizlik onun için çok önemlidir. Bazen aşırıya kaçacak derecede titiz olabilir.

Neşeli ve canlı bir karakter sergiler. Sorunlarla kolaylıkla baş edebilir. Başarı onun için olmazsa olmazlardandır. Düzensizlik ve disiplinsizlikten hoşlanmaz.Her şeyin yerli yerinde olmasından haz duyar.

Başak burcu erkeği karşı cinste nezaket ve kibarlığa en az temizlik kadar önem verir. Aşık olmaktan korkar, fakat sevdiği zaman da sadık bir erkek olur. Sevdiği kişiyle dost olabilmeyi ister. Evlilikte düşünceli ve saygılı bir eş olur. Çocuklara çok düşkün olmamakla beraber iyi ve sorumluluk sahibi bir baba olacaktır.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İşte bu benimMsn Tongue
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #4
karayel - avatarı
Ziyaretçi
BAŞAK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

İşte duygusallıktan uzak, aşktan korkan bir erkek. Başak'lar oldukça pasif, başka insanlarla kendisini paylaşmaktan korkan, gösterişsiz ve naif erkeklerdir.
Bir Başak'ın sizden hoşlanıp hoşlanmadığım hakaretlerin-den ve yersiz eleştirilerinden anlayabilirsiniz.
Aşkı, okyanusun ortasında. fırtınaya yakalanmak kadar ürkütücü bulan bu burcun erkekleri, romantizmden de son derece uzaktırlar. İlginçtir ama onu paha-h hediyelerle etkileyebilirsiniz. Bir Başak erkeğiyle beraberken fazla masraf çıkartmaz, temiz, şık ve düzenli bir kadın olabilirseniz ilgisin! ve sevgisini kazanabilirsiniz. Eğer onun bitmek bilmeyen hastalıklarına ve somurtkanlığına dayanabilirseniz, sevgi göstereceği günlerin hayali ile yaşayabilirsiniz.
hellguardian - avatarı
hellguardian
Ziyaretçi
13 Ekim 2008       Mesaj #5
hellguardian - avatarı
Ziyaretçi
Gzl Ama Kızlara Açılmakta Sorun yasıyorum Allah kahretsin ya
koaLa - avatarı
koaLa
Ziyaretçi
31 Ekim 2008       Mesaj #6
koaLa - avatarı
Ziyaretçi
Kahretsin tam ßeni Anlatıoooo (((:
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
zaim28 - avatarı
zaim28
Ziyaretçi
12 Kasım 2008       Mesaj #7
zaim28 - avatarı
Ziyaretçi
ewet işte benim Msn HappyMsn Happy
ilkayivrendi - avatarı
ilkayivrendi
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #8
ilkayivrendi - avatarı
Ziyaretçi
ahh yapma ama okadar titiz diyilimdir tamm dediklerinin yüzde sekseni dogru ama romantizmide severim kadınlara karşı cok kolayda açılabilirim Msn Happy
crazy2005 - avatarı
crazy2005
Ziyaretçi
9 Ağustos 2009       Mesaj #9
crazy2005 - avatarı
Ziyaretçi
konuda eksik ve yanlış bilgiler var.başak burcu tam olarak burda anlatılmaktadır:

Başak Burcu Erkeğini Etkileme Yolları
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Eylül 2012       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
önemli olan tipik başak olup olmadınız yükselen burcunuz farklı olduğunda özellikler değisir

Benzer Konular

8 Temmuz 2015 / JSAJDL Soru-Cevap
28 Eylül 2009 / The Unique Burçlar
28 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
25 Aralık 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
8 Mart 2013 / bengu_mete Soru-Cevap