Arama

Kova Burcu Erkeği

Güncelleme: 3 Ocak 2009 Gösterim: 50.571 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir Kova erkeğinin, aşıklardan beklenen davranışları göstereceğini hiç ummayın. Eğer böyle bir beklenti içindeyseniz, sizi bir dizi sarsıntı bekliyor demektir. Arkadaşlığa gelince, güvenilir bir arkadaşlıkta aradığınız herşeyi onda bulabilirsiniz. Kova erkeği herkesten hoşlanır. Herkes onun arkadaşıdır.

Sponsorlu Bağlantılar
Sizden hoşlanmıyormuş gibi davrandığı zaman oltaya takılmak üzeredir. Bir Kova erkeği, en değerli zamanlarını başkalarının duygularını anlamaya çalışarak geçirse de, kendi gerçek duygularını açıkça göstermek istemez. Kendi tepkileri ve niyetleri karışıktır ve sırf sizi yanıltma zevkini tatmin etmek için, onları öyle muhafaza etmeye çalışır. Bu adam gerek aşkta, gerekse arkadaşlıkta birçok garip tecrübeler geçirecek ve bunların her birini büyük bir dikkatle inceleyecektir. Tüm dikkatine rağmen o da aldatılabilir.

PEK AZI BENCİLDİR
O, bir grup adamıdır ve doğal olarak takım çalışmasına yatkındır. Spor oyunlarının kurallarını, onları sanki kendi icat etmiş gibi iyi anlar. Her insana belli ölçüde değer verir. Bir Kova erkeği için herkes özeldir. Kova erkeklerinin pek azı bencil ya da basittir. Sonsuza kadar araştıran Kova erkeği, kendisinden birşey gizlendiğini hissederse , esrarı çözünceye kadar uğraşacaktır. Onun için, bulduğu şeyin keşfedilmeye değer olmasını sağlayın. Onu elde etmek isteyen bir kız, herşeyden önce biraz entrika çevirmeli. Açık bir kitap hiçbir zaman onun merakını uyandırmaz. Bir kadın onu umursamadığı ya da kendini ele vermediği zaman dikkat kesilecektir. Kapalı sayfalar onu çeker. Bu sayfalar ne kadar kapalıysa, onun dedektiflik içgüdüsünü uyandırmak için o kadar iyidir. Kova erkekler insanın içine dokunacak kadar kibar ve halim selim olabilirler.

Ancak, yüzeydeki bu sakinliğin bir seraptan başka bir şey olmadığını unutmamak gerekir. Görünüşteki uysallığının da. O, bir kadının azıcık bir fırsatçılığını bile hoş görmeyecektir. Şayet sizin kendisini istismar ettiğinizi hissedecek olursa, ne yapacağı belli olmayan bu Kovanın cazibesi öyle çabucak yokoluverir ki...O, bastığı yeri bilen, fazla erkekçe davranmayan, kabak tadı veren vaadler ve gözyaşıyla sulanmış suçlamalarla kendisini engellemeden, oraya buraya uçmasına göz yuman bir kadına hayranlık duyar. Kıskançlık onun harcı değildir. Size, güvenilmez olduğunuzu kanıtlayana kadar, güvenecektir.

Doğal olara güvenen bir insan olduğundan değil, yaptığı analitik incelemeler karakteriniz hakkında onu tatmin edici bilgileri verdiği için, yersiz kuşkulara ve sahip çıkma duygularına kapılmaz. Kendisi çok çok nadiren fiziksel sadakatsizlik yapacaktır. Çünkü genelde bütün seks konusu, ilginç olsa bile, onu sarmaz. Yalnızlık duygularından birine kapılıp sessiz rüyalarıyla başbaşa kalmayı tercih ettiği zamanlar ona kırılmayın.

Ruhsal inzivasından daha sıcak ve müşfik duygularla çıkarak rüyalarını paylaşmak için size dönecektir. Onun yüreğini ısıtan herşeyin de kesinlikle desteklenmesi gerekebilir.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Kova Burcu Erkeği
Kova burcu erkeği nazik, iyimser, özgürlüğüne düşkün ve çok yönlü yapısıyla dikkati çeker. Çok yönlü oluşu zor anlaşılan bir kişilik sergilemesine neden olur. Duygularını kolay kolay belli etmez. Hoş ve neşeli kişiliği toplum içinde sevilen bir insan olmasını sağlar.
Sponsorlu Bağlantılar

Kova burcu erkeği pratik ve çalışkandır. Kendi işini yapmaktan çok keyif alır. Değişiklikten ve farklılıktan keyif alır. Hareketli yaşantısı onu mutlu ve enerjik kılar.

Her anlamda mükemmeliyetçidir ve azla yetinmeyi sevmez. Yeni insanlarla tanışmak ve onlarla fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alır. Hal ve tavırlarıyla beğenilen bir insandır.

Kova burcu erkeği dürüstlüğü ve güvenilirliği ile çevresinde hayranlık uyandırır. Sürekli aynı şeyle uğraşmaktan sıkılır ve kolayca yön değiştirebilir.

Kova burcu erkeği ikili ilişkilerinde iyi bir arkadaş ve tutkulu bir aşıktır. Akıllı ve kişilikli kadınlardan hoşlanır. Duygusal ve düşünsel yoğunluğunu paylaşabilecek birini ister. Sevdiği zaman düşünceli ve eğlenceli bir partner olur. Evliliğe yatkındır ve onun gösterdiği farklılığa ayak uydurabilecek biriyle mutlu bir evliliği olur.

Kova burcu erkeği hisli ve karşısındakini iyi algılayabilen bir yapıya sahiptir. Eşini mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Sadık bir eş ve arkadaş ruhlu bir baba olacaktır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için çocuklarını da bu duyguyla yetiştirecektir.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
KOVA ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Aklın ve ukalalığın bütünleştiği bir erkek ve etkileyici bir aşıktır. Ancak bir Kova erkeğinden hoşlanmıyorsanız çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü özgürlüğüne oldukça düşkündür ve sürekli yer değiştirmek ister. Aklını kullanarak elde edeceği her şeyden haz duyar. Bu yüzden onu elde edebilmek için öncelikle duygulannızı gizlemeyi öğrenmelisiniz. Onun sizi araştırmasını, merak etmesini sağlamanız gerekiyor. Ancak sizi çözemezse uzaklaşmaya başlar, buna dikkat edin. Yalandan nefret eden Kova erkeğinin bir diğer özelliği de abartılı bir şekilde kendini beğenmesidir. bir kişiye bağımlı olması zordur.
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
3 Ocak 2009       Mesaj #4
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
hakkında pek çok şey söylenebilecek erkek türüdür, ama kesin bir şey vardır ki hepsi birbirine benzer ve bu özellikleri insanları astrolojiye inanmaya iter. aslında yoktur böyle bir şey, nerde görülmüştür 55878756876 ışık yılı uzaktaki bu yıldız kümesinin bir sürü insanın hayatını aynı anda etkileyebilmesi? kova burcu erkekleri burçlara inanmazlar ve onlara "bütün kova burcu erkekleri bunu söyler" dediğinizde size gülecektir: "tabii ki, mantıklı insanlarız çünkü". bünyelerinde pek çok çelişki barındırırlar ve "kültür" konusunda gerçekten konuşulası insanlardır. liseli kova burcu kardeşimle ben üniversiteli alyans kişisi oturup lilithden, sandmanden konuşabiliyor, kardeş kişisi ablasını incildeki bilmemne hedesini bilmediği için ezebiliyorsa bu işte bir sakatlık olduğunu da ekleyebilirim sanırım. kıskanç değillerdir, rahatlardır -bu rahatlığın getirisi olan pek muhteşem sosyal çevreyi de hesaba katmalıyız heralde- ve tekdüzeliği sevmezler. garip canlılardır, ama her birinin ayrı birer ilham kaynağı olduğu da aşikardır.



kendisine: "simdiye kadar hic kimsenin yaninda bu kadar huzurlu ve bu kadar guvende hissetmemiştim sevgilim, cok mutluyum" diyen sevgilisine cevaben: "senin adina cok sevindim" diyebilen yegane erkektir.

entellektüeldir, eğlencelidir, dalgındır, dikkatlidir, yalnızdır, gecenin yıldızıdır, baş köşededir, içine kapanmıştır.. değişir.
sabit fikirlidir. güçlüdür. zekidir. bazen dünyadaki en değerli insan gibi hissedersiniz yanında, bazen aynı dünyada mıyız diye merak edersiniz. çoğunlukla, onun dalgın ve herşeye aynı dikkati vermeye çalışan, her şeyi gören gözleri sizi görmüyor zannedersiniz.
o kadar yaratıcıdır, o kadar doludur ki kafasının içi, orada bana yer yok dersiniz. arkadaşıysanız çok şanslısınız. çok kişiyle arkadaştır, arkadaşlıkları kıymetlidir, pek az dostu vardır. herkesle her şeyi konuşabilir. her konuda bilgisi, fikri, bunları söyleyecek cesareti, bir de inadı (sabit fikir diyelim) vardır.
ama çok iyi arkadaştır.
ilgisini cezbeden her şeyle ilgilenir. ki burada epey bir şeyden bahsediyoruz.. bütün bunlar arasında çoğunluk arkadaşlarıdır. garip ama hali tavrı kalabalık içinde bile monolog, veya tirad atan bir oyuncuya benzer. öyle ki, bu adam kalabalıkta yalnızdır. çok konuşur, çok eğlenceli konuşur, çok soyut konuşur, konuşur.. çok. ama suskun olduğunda o kadar yalnızdır ki onun kafasındaki binlerce arkadaşıyla neler planladığını hayal edemezsiniz.

kesinlikle sıradan değildir, evet. lakin bu anlaşılmaz yapı karşınıza her çıktığında sizi bir uçtan bir uca sürükleyebilir eğer ortam kohezyon kuvvetinden uzaksa. kendi içlerine kapanma sürecinde üstlerine gidilmemesi tavsiye edilir. yaratıcı, eğlendirici, bir o kadar da delirtici bünyelerdir.
kanka olarak bulundurun yanınızda.


gereginden fazla dusunurler,ayrıntının bokunu cıkartırlar,gülmeyi ve güldürmeyi cok severler,en onde olmayı degil de ''aslında en iyisi o biliyorsun'' dedirtmeyi severler,yani bir cesit kahraman degilde kahramanı eğiten karakter olmayı isterler,bilmeyi cok severler ama bilmeye calısmazlar,sevmedikleri hiçbir şeyi yapmazlar,saldırmazlar ama savunmaya hep hazırlardır,hayalperestlerdir ama hayallerini gerçeklerştirme hırsları pek yoktur,kuralların dışına çıkmayı ve şaşırtmayı severler,sözlerini pek tutamazlar,hatta kendilerine verdiklerini de,inanılmaz tembeldirler ve ilginçtir ki bu onlara mutluluk verebilir,kendi kafalarında yarattıkları dünyada yaşarlar,farklı olmayı severler,öldükten sonra nasıl anıldıkları yerine yaşarken mutlu olup olmadıkları onlar için daha önemlidir,dikkafalıdır,zekidir,anlaşılmadıkları için gizemlilerdir,eşitliğe önem verirler,yaratmayı severler,saygıyı değil de sevgiyi gerekli görürler ve sevgileri çok güçlüdür.burçlarını da çok severler ve hemen kendilerini belli ederler
burçlara inanmamakla beraber kova burcu hakkında yazılmış başlıkları okurken ortak olarak ele alınmış bazı detayların nasıl olup da bu kadar doğru olabilmesine şaşırdığım insanlardır. evet kafalarda sürekli başka dünyalar vardır, baskıya ve özgürlük kısıtlanmasına dayanamazlar, ilgi alanları tuhaf şekilde geniştir, hayatlarından çıkardıkları insanlarla bir daha iletişime geçmezler ve evet zor insanlardır ama en büyük zorlukları kendilerinedir bence. yoksa burçların doğru olduğu yerler de var olabilir mi diye bir soru işareti belirdi kafamda ansızın...

canları isterse, mutlu etmek ve süper zaman geçirtmek doğuştan sahip oldukları bir yetenektir. ancak çok dengesiz oldukları için canınızdan bezdirmekte de üstlerine yoktur. bunun yanında yine canları isterse, gönül almakta çok ustadırlar ama yine dengesizlikleri yüzünden bunu istememeleri de olasıdır. yani "yeter ki canı istesin"dir.

kova burcu insanların beyinlerindeki düşüncelerin değişme hızı, jüpiterdeki fırtınaların hızından bile fazlaymış.

bir kitapta görmüştüm bunu. "oha" demiştim.

deli gibi...
onunla herşey o cümle ile başlayacak kadar dolu doludur. masmaviliğinde mi yoksa kelimelerinde mi daha çok kaybolursunuz bilinmez ama sizi saracak kadar zekidir, yakındır ve mükemmeldir. eğlence ve huzur kelimesini onun ismi ile yanyana koyabilirsiniz ve nasil olabileceğine dair fikriniz olmadan. kızdırırsanız hemen parlar, ama kin kelimesi ona uğramaz bile. alkolle arasi iyidir, bazen anlarsin icinde firtinalar kopar ama o yine de gülümser. seninle ilgili az yorum yapar, ama yaptığında bir kelime bile soyleyemeyecek kadar yakindir, gerçektir. gununu yasar ama idealistlik birakamayacagi arkadasidir. çoğu zaman deli eder ama bunu seversiniz. çok yakin olmayi sevmez ama içten içe sanki bunu ister. gizemli bir yani vardir, keşfedilmesi tehlike uyandiran. kesinlikle yakisiklidir, kimi zaman sabrinizi deneyecek kadar ilgi çekmeyi sever ama yine de ona güveniyorsaniz güler geçersiniz. kendini gelistirmeyi, kendini kesfettirmese de kesfetmeyi sever. insanlara ayak uydurmayi değil, insanların ona ayak uydurmasini tercih eder. çok iyi bir dinleyicidir tabii konusmaktan size sira gelirse. tarihe geçecek özlü sözler kurabilir muhtesem rahatlığı ile. onun yanindayken bir çok şeyi umursamayacak kadar unutturur size dunyanin bunaltici ayrıntılarını. yani kova erkeği sevilesi bir erkektir. elini tutmak isteyeceginiz ama tutturmayacak, koluna girseniz de sizi mutlu edecek adamdir...

ayrica bu kisiler bende, cesitli astroloji kitap veya gazete yazilarinda yaraticilik zeka agresiflik dengesizlik gibi belirtilen karakteristik ozellikleri ile, birer junkie ya da psycho oldukarina dair bir suphe uyandiriyorlar

onca yetenegin bir bunyeye nasil sigabildiginin canli kaniti. becerikli, uretken, sempatik espri makinesi.


kesinlikle dünyada varolan en müthiş insan tipi


örnek kova burcu erkeği

Mehmet ali erbil Msn Grin
AjdarMsn Lipssealed
Atilla taş No Angel

ekşi sözlükten alıntı -ben yapmadım onlar yaptı Msn Tongue
kova burcu erkegi

Benzer Konular

8 Temmuz 2015 / JSAJDL Soru-Cevap
26 Ağustos 2012 / Misafir Burçlar
28 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
10 Ağustos 2011 / Misafir Soru-Cevap
8 Mart 2013 / bengu_mete Soru-Cevap