Arama

Aslan Burcu Erkeği

Güncelleme: 28 Eylül 2009 Gösterim: 31.041 Cevap: 19
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslan erkeğini parlak güneşte ısınırken görebilirsiniz,ama hiçbir zaman ıssız çölde olmayacaktır. Büyük olasılıkla bir sahnede veya kendisine hayran bir arkadaş ve akraba topluluğunun önünde olacaktır. O para harcayabilir ama tatlılığını boş havaya harcayacak adam değildir. Her zaman karşısında bir dinleyici kitlesi olacaktır. Aslanı tuzağa düşürmenin sırrı bu kadar basittir. Onun dinleyicisi olun yeter. Aslan arkadaşınız, eğer kartlarınızı doğru oynar, ona hayranlık ve saygı gösterir ve onu pohpohlarsanız, tatlı bir gönül ilişkisinin aşk sancıları içinde mutlulukla ölmeye hazır olacaktır.
O, nazik sessiz Aslanlardan biri mi? Kaypak yumuşaklığına sakın aldanmayın. Ters yanından vurun , kıvılcımlar saçacaktır. Unutmayın, o yalnızca halim selim bir insan rolü oynamaktadır. Kibar tavırlarının ve sabırlı durağanlığının altında, hemen alevlenmeye ve kendisini yönetebileceğini sanacak kadar aptal olan küstah kadını yakmaya hazır, için için yanan mağrur kibirliliğin ve cakacı bir kendini beğenmişliğin ateşi yanmaktadır.
Sponsorlu Bağlantılar
Aslan, şefkatle koruyan, hassas bir şekilde seven, şövalye ruhlu ve çapkın bir aşık olacaktır. Onu romantik davranışlara yöneltmek için tuzak kurmanıza pek gerek kalmayacak. Aslanlar aniden alevlenen bir ihtirasa sahiptirler.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Aslan Burcu Erkeği
Aslan burcu erkeği ılımlı, zeki, sevecen, romantik ve pratik tavrıyla dikkat çeker. İkili ilişkilerde mükemmel bir partnerdir. Gururlu aslan burcu erkeği iltifatlardan ve övgülerden çok keyif alır. Ateş grubundan olduğu için sinirlendiğinde kızgınlığı patlama şeklinde cereyan eder. Kin tutmaz ve kızgınlığı gelip geçicidir.
Sponsorlu Bağlantılar

Hareketli ve neşeli tavırlarıyla dost ortamlarının aranan ve vazgeçilmez kişilerindendir. Rahatına oldukça düşkündür ve lüksü sever. Gezmeyi, eğlenmeyi ve sosyal aktivitelerde bulunmayı çok sever.

Aslan burcu erkeği sorumluluk sahibidir ve işlerinde detaycıdır. Emir almaktan hoşlanmaz ve yönetmeyi sever. Çevresini kolaylıkla etkileyebilir ve popüler olur. Çevresiyle oldukça ilgilidir ve merhametli olduğu için de yakınlarının ve dostlarının dertleriyle ilgilenir. İyi bir dinleyici olan aslan burcu erkeği pratik çözümler üretmek konusunda kabiliyetlidir.

Aslan burcu erkeği dostane tavırları ve girişken yapısıyla çok fazla dost edinir. Romantiktir. Birini sevdiği zaman iyi bir aşık olur. Sadıktır. Evlilikten hoşlanır ve evine bağlıdır. Çocuklarına düşkün ve sevecen bir baba olur.

Aslan burcu erkeği iş konusunda fazlasıyla başarılıdır. Cömerttir, fakat her türlü kötü duruma karşı temkinlidir ve tasarrufu sever.

taz_maniac - avatarı
taz_maniac
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #3
taz_maniac - avatarı
Ziyaretçi
ilk yazı oldukça insafsız olmuş , doğrusunu karayel yazmış.Teşekkürler karayel.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #4
karayel - avatarı
Ziyaretçi
ASLAN ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Mert, övgüden sonsuz zevk alan, gözükara Aslan erkeği cömertliği ile tanınır. Her zaman maddi değerlere çok fazla önem verir. İkna kabiliyeti oldukça güçlüdür. Karşısındakini etkilemek için bütün hünerlerini sergileyecektir. Ve en dikkatli olmanız gereken yönlerinden biri de rol kabiliyetidir. Her zaman sizi kandırmaya, elde etmeye çalışacaktır.
Ona istediklerim veriyormuş gibi yapın. Onu öpün, okşayın, olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme cabası içinde olacaktır ki, bu da size değer vermesini sağlar. Daima gösterişli ve baş döndürücü olun, işte o zaman sizin için çıldıracaktır.
elifözer - avatarı
elifözer
Ziyaretçi
19 Eylül 2008       Mesaj #5
elifözer - avatarı
Ziyaretçi
onları etkılemek keske yazdıklarındakı gıbı kolay olsa karayel :s
taz_maniac - avatarı
taz_maniac
Ziyaretçi
5 Ekim 2008       Mesaj #6
taz_maniac - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten aynen öle yazılan kadar kolay. ben bir aslan erkeği olarak okurken bile etkilendim Msn Happy
my_guran - avatarı
my_guran
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #7
my_guran - avatarı
Ziyaretçi
karayel her kuşun eti yenmezzz Msn Tongue
sanal61 - avatarı
sanal61
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #8
sanal61 - avatarı
Ziyaretçi
<<hersey yazildigi gibi gercekleşse ne olurdu >>
SonicK - avatarı
SonicK
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #9
SonicK - avatarı
Ziyaretçi
GüzeLdi TeşekkürLer ArkadaşLar Msn Happy
T_walkeR - avatarı
T_walkeR
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #10
T_walkeR - avatarı
Ziyaretçi
Tsk KarayeL

Benzer Konular

16 Eylül 2008 / The Unique Burçlar
16 Eylül 2008 / The Unique Burçlar
24 Mayıs 2009 / Lavie Burçlar
28 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
8 Mart 2013 / bengu_mete Soru-Cevap