Arama

Koç ve Başak

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 9.024 Cevap: 2
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
KOÇ ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Sponsorlu Bağlantılar
Başak burcu, Merkür tarafından yönetilir. Bu da genelde sizden entelektüel olarak bir adım ileride olacağı anlamındadır. Kapalı biri olarak tanımlanmayabilir, ama kalbini dilinde taşıdığı da söylenemez.

İçini görmenize pek severek izin vermez, düşünce duygularını kendine saklar. Bu nedenle Koç erkeğinin, onu biraz da olsa tanıması için zamana ihtiyacı vardır. İleride de Başağın size tüm kalbini açmayacağını ve gerçek duygularını pek sık göstermeyeceğini anlamak zorundasınız. Ancak bunu temel alarak, size olan aşkı konusunda ikileme düşmekten sakının, bundan dolayı sizi çok zor affedecektir.

Duygularının yaralanmasından, ki bunu asla yapmamalısınız, aşırı derecede korkar ve davranışları bu güdüden kaynaklanır. Böyle acı bir hayal kırıklığını asla kaldıramaz. İyi davranışları, duygusallığı ve diğer insanların duygularını paylaşabilme yeteneği Başağın karakter özelliklerindendir. Hiç bir karşılık beklemeden, sorularınızı çözmede size yardım etmek için büyük çaba gösterir.

Koç erkeğini pek kandıramasa da Başak kadınının soğuk görünümünü aşmayı başarabilirseniz, bir tutku 'uçurumu' sizi beklemektedir. Onda, yüksek makamlara yaraşır bir meziyet olan bireysel disiplin vardır. Bazıları onu, her şeyi bildiğini sanan ve mızmız biri olarak değerlendirir, ama gerçekte ona haksızlık yaparlar. Bu sadece, onun bağlantıları hemen görüp, kanıtlarla nasıl tartışacağını bildiği keskin analitik görüşünün bir ifadesidir. Kimseye zorla yardım etmeye çalışmaz, ama istenirse, yardıma daima hazırdır.


BAŞAK KADININA GÖRE KOÇ ERKEĞİ

Koç ve Başak birbirine zıt burçlardır. Biri boynuzlarıyla duvarı yıkmaya çalışırken (tıpkı burcunun sembolü gibi), öbürü beyniyle çıkış yolu arar. Ama bildiğiniz gibi, zıt kutuplar birbirini çeker. Bunun için Bayan Başakla Bay Koç arasındaki ilişkinin kötü sonuçlanacağı söylenemez. Başak kadını Koçun macera merakından, kavga mantığından, erkeksi kendine güveninden etkilenebilir.

Koçun bu özellikleri Başağı etkiler, ama kıskandırmaz ve mutsuz etmez. Çünkü savaşabilir ve başkalarıyla beraber olduğunda bile mantığın yolunu izler. Bir ilişkiye karar verdiyseniz, birbirinizin 'haklarını ve yetkilerini' iyi belirleyin yoksa kavga çıkabilir. Bir Başak-Koç ilişkisinde 'hakimiyetin kırıldığı nokta', cinselliktir. Koç tahrik edilebilir, davetkar ve kaçamaklara meyilli biridir. Sevgisine inansanız da zaman zaman yapacağı kaçamaklara kolay kolay alışamayacaksınız.


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE KOÇ KADINI

Koç kadınının baskın olma eğilimi, Başak erkeğiyle bir ilişkiyi en baştan çok karmaşık yapar. Her şeyi trajik bir şekilde ele almazsınız ama, her emre uyan bir kılıbıkta değilsiniz, kesinlikle sizin evcilliğinizin tam karşıtı olan aktif, tipik bir iş kadınıdır. Asla evinin kahramanı rolünü benimsemeyecektir.

Bayan Koç en iyi kendisiyle ilgilenir. Centilmen tutumlarınız bile onun için beş para etmez. Beraber çıkarsanız, restoranın kapısını size tutan o olacaktır. Ama kısa zamanda, onun görünüşteki saldırganlığının altında kolay incinen bir karakter olduğunu anlayacaksınız. Eleştiriye neredeyse nevrotik bir tepki verir. Haksız olduğunu asla kabul edemez. Anlayış ve iyilikle onu kendinize uzun süre bağlayabilirsiniz.


KOÇ KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Bu ilişki, Koç kadını için bir problem olabilir. Eğer bir şey her zamanki gibi değilse, bunu hemen fark eder ve her şeyin yerli yerinde olması gerektiğini düşünür. Bütün çabalara rağmen fikrini de değiştirmez.

Öyle çok ilgi alanı vardır ki siz seksin yokluğunu hissetseniz de onun bunu fark edecek zamanı yoktur. Hatta bu konuda inisiyatifi ele almanıza memnun olur. Bunun için size karşı sadık ve sevgi dolu bir eş olacaktır. Birbirlerinin farklı mizaçlarına katlanmak zorunda olmalarına rağmen, uzlaşmaya hazır ve sevgi doludurlar.

Sizin, değişim ve harekete ihtiyacınız olmasına rağmen, o alışkanlıklarına sadıktır, alıştığı çevreyi her şeyden fazla sever. Siz, doğal hareket eden bir insansınız, buna karşılık o her şeyi enine boyuna düşünen ve her şey için mantıklı kanıtlar öne süren biridir. Sizin göz yumabileceğiniz bir şeye karşı, o çok az anlayışlı davranır.

Eğer ortak ilgi alanlarınızı bulmayı başarabilirseniz, o zaman bu ilişki iyi gidebilir. Ama bunun içinde Başak erkeğinin bir itici güce ihtiyacı vardır Ona zevkli gelen işe, hararetli bir gayret ve coşkuyla girişir. İlk bakışta, bu ilişkiden kazanç sağlayan kişinin sadece Başak erkeği olduğu sanılabilir. Ama siz de bu ilişkiden büyük kazançlar sağlayabilirsiniz.

Başak erkeği çok sağlam kararlar verir ve ilk kez karşılaştığı bir kişi hakkında doğru tahminlerde bulunabilir. Bunun yanı sıra sadece zayıfları değil, güçlüleri de kolaylıkla kabullenebilir ve onları uygun bir şekilde takdir eder. En baştan hoşuna gitmeyen biri, kendine onun yanında çok zor yer edinir.

Başak erkeği ona karşı olan isteksizliğini çok zor gizler. Bazıları, Başak erkeğinin zevk kelimesini hiç bilmediğini iddia ederler. Bu kişiler, ancak Başak insanını yakından tanımamış kişiler olabilir. Onun içindeki hazzı uyandırmak sadece size düşer.

Daha sonra tıpkı bir volkanın patlamasını yaşarsınız. Bunların hepsi bir gizlilik içinde cereyan eder, açıklıkla ilgisi yoktur. O, başkalarının önünde yapılan ilan-ı aşklara dayanamaz. Sizi tam olarak tanımadan, sevmesini beklemeyin. Kendi kişiliğinizi biraz frenlemeli ve yaşamın her anında ve aşkta ona karşı sabırlı olmalısınız.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
sade - avatarı
sade
VIP hazan
30 Ekim 2012       Mesaj #2
sade - avatarı
VIP hazan
koc burcu ile basak burcu ne kadar uyumlu?

Sponsorlu Bağlantılar

Koç ve Başak birbirinden çok farklı karakterler çizerler. Koç burcu dışa dönük, zeki ve sözünü sakınmayan girişken bir yapıya sahiptir. Başak ise titiz, detaycı, alışkanlıklarına bağlı ve çalışkandır. Koç burcu insanı başına buyruk ve aklına eseni yapan bir tutum içinde olduğu müddetçe Başak bu duruma sessiz kalmayıp eleştirecektir. Eleştirilerini katı ve alaycı bir dille de ifade edebilir. Koç burcu bu tip eleştirilere katlanamaz. Diğer taraftan birbirlerini zamanla daha iyi tanırlarsa uyumlu bir ilişki kurma ihtimalleri yükselecektir. Koç zamanla Başak'ın ne kadar derin duygulara sahip, zeki ve çok yönlü bir insan olduğunu anlayacak, Başak ise karşı tarafın iyi niyetli, çocuksu iç dünyasını fark edecektir. Seksüel anlamda Koç, Başak'a nazaran çok daha arzulu ve şehvetlidir. Bunun nedeni Başak burcunun bir ilişkiye çok yönlü bakmasından ve önceliğini romantizmden yana kullanmasından kaynaklanır. Bu iki tip birbirlerini tanıdıkça daha çok seveceklerdir. Birbirlerinin kişiliklerine saygı gösterdikleri ve bazı detaylar konusunda sabırlı oldukları müddetçe uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.


_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #3
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Başak ile Koç

Koç insanı heyecan verici bir sevgilidir. Siz toprak elementisiniz, sevgiliniz Koç ise ateş . Bu ikisi klasik anlamda uyumlu sayilmasa da birbirlerinin eksiklerini tamamladiklari için anlasan bir çift sayilir. Bu iliskiden ikinizde kazançli çikacaksiniz. Ikinizde hirsli, gayretlisiniz ve is sizin için çok önemli. Yildiz haritanizda Koç 8evinize yani baskalarin para evine düser. Basak ise Koç'un 6. evine yani is evine düsmektedir. Birbirinizin taninma ve para kazanma ihtiyacini iyi anlarsiniz. Ikiniz içinde üretken olmak önemlidir. Siz Koç sevgilinizin fazla çalismasindan sikayetçi olmazsiniz. Koç'ta ayni sekilde sizin gece gündüz çalismaniza ses çikartmayacaktir. Bir problemle karsilastiginiz zaman Koç becerisi, siz ise keskin analiz yeteneginizle sorunu çözersiniz. Herhangi bir konuda yardim gerektigi zaman Basak burcu aninda kosar, halleder ve tesekkür bile beklemeden gider. Koç burcu ise ayni durumda gösterisli, abartili bir tesekkür bekler. Koç insani hevesli ve parlak fikirlerle doludur ama detaylar ve organizasyonda yetersiz kalir. Siz ise bu konularda çok yeteneklisiniz ve Koç'a yardim etmelisiniz. Ayni zamanda Koç'u lider olarak takip etmeli ve biraz daha riske atilmalisiniz. Koç sevgiliniz sürekli macera pesindedir, gönül eglendirir. Siz ise sadiksinizdir. Koç insani sürekli olarak kendini seksi ve pesinde kosulan biri oldugunu hissetmek ister. Eger siz ona ilgi gösteremeyecek kadar mesgulseniz o da bu ilgiyi disarida arayacaktir. Sürekli övülmek ve begenilmek ihtiyaci içindedir. Sizin için ise erdem, namus gibi deger yargilari daha önemlidir. Koç'un gözünün disarida olmasi sinirinizi bozacaktir. Daha ilk tanistiginiz anda bile bu huyuna sinir olacaksiniz. Hemen endiselenmeyin. Koç gerçekten baglandigi zaman sadik kalacaktir. Yatak odanizda ise inanilmaz uyumlusunuz. Koç'un günesi sizin 8. evinize yani para ve seksüel arzu evinize düsmektedir. Koç burcu ates ve isik doludur, ayni zamanda komik, kendinden emin ve saldirgandir. Koç burcunun kadini içinizdeki gerçek erotik duygulari nasil açiga çikaracagini iyi bilir. Erkek Koç ile aranizdaki çekim çok güçlü olacaktir. Erkek Koç güçlü ve maçodur. Koç hayat gücünün saf enerjisini temsil etmektedir. Sadece bu özellik bile kadin-erkek Koç'lari dayanilmaz cazibeli kilar. duygularinizi belli etmeseniz de hassas ve idealistsiniz. Siz aslinda içe dönük kapalisinizdir. Koç ise disa dönük ve coskuludur. Bu farklilik ya size fazla gelir yada Koç'un sakin yapinizi dengeledigini düsünüp bundan zevk alirsiniz. Siz detaylarda güzellik bulursunuz. Bu Koç'u hem sasirtir hem de sevindirir. Büyük ihtimalle farkliliklariniz sizi rahatsiz etmeden tamamlayacaktir

Benzer Konular

30 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
13 Haziran 2012 / Jumong Sinema tr
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular