Arama

Koç Burcu ve Cinsellik

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 7.248 Cevap: 1
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Koç burcunda olan kişiler karşılarındakine ilk adımı atma fırsatı bırakmazlar hiç.
Beğendikleri birini gördüler mi, bir dakika bile kaybetmeden hemen hücuma geçerler. Herşey ya hemen ya hiçbir zamandır onlar için. Beklediklerini ya da aradıklarını bir kişide bulamadılar mı çok çabuk unuturlar.
Sponsorlu Bağlantılar
Sevdikleri kişi bu sevgiye karşılık verirse ona hemen deli gibi aşık olurlar —ama bu çılgınca aşk 24 saatten fazla sürmeyebilir—.

Bu kişilerin çok iyice, enine boyuna düşünmeden evlenmeleri doğru olmaz.
Koç Burcu Erkeği
Çok heyecanlıdır, aklına geleni yapar, cinsel birleşme sırasında erken meni gelmesi olayı sık görülebilir.
Koç Burcu Kadını
Çabuk ateşlenir, ama kadınsı yanı az olabilir. Kolaylıkla önceciliği ele alır.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #2
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Cinsel Yaşam

Sponsorlu Bağlantılar
Koçlar başlangıç yapmakta, girişimde çok başarılı oldukları için, seks de de oldukça atılgan bir yapıya sahiptirler. Genellikle ben-merkezcil bir yapıya sahip olan Koç'un cinsel beraberlikte aldığı kadar vermeyi öğrenmesi temel gereksinimlerinden birisidir.
Değişiklikleri, yenilikleri ve macerayı seven Koç, kısa zamanda rutin bir cinsel hayattan da zevk almamaya başlayacaktır. Dolayısıyla birlikte olduğu insanın da cinsellikte, kendisi kadar zengin bir imajinasyona ve hareketliliğe sahip olmasını bekler.

Koç bireyleri, karşılarındaki insanı cinsel anlamda istiyorlarsa, geriye yapılacak pek bir şey kalmamış demektir. İster kadını olsun, ister erkeği, Koç muhakkak birlikte olmak istediği insanla birlikte olmak için her şeyi yapacaktır.


Özellikle cinsellikte bir avcı gibi hareket etmeye eğilimli olan Koç, başlangıçlarda kaç-kovala oyununa katılsa da, ilerleyen dakikalarda sıkılmaya, hatta saldırganlaşmaya da başlayabilir. Reddedilmekten hiç hoşlanmayan Koç, kendi istekleri ön planda geldiği için, kimi zaman partnerine karşı duyarsız kalabilir.


Hayatın her alanında olduğu gibi Koç cinsellikte de inisiyatifi elden bırakmak istemez. İlk dakikadan sevişmenin sonuna kadar ipleri elinde tutar.
Oldukça ateşli bir aşık olan Koç için cinsellik, rahatlatıcı, gevşetici, kendi yapabilirlikleriyle bir kez daha yüzleşmesini sağlayan, zevkli bir deneyimdir. Koçlar cinsellikten sonra enerji fazlalarını attıkları için, hemen uykuya geçmeyi tercih eden bir yapıdadırlar.


Benzer Konular

18 Temmuz 2011 / The Unique Burçlar
3 Haziran 2009 / Misafir Burçlar
26 Haziran 2009 / Misafir Taslak Konular
23 Nisan 2009 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar