Arama

Satürn'ün Etkileri - Akrep

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 7.062 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
17 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Satürn'ün Etkileri - Akrep;
Eğer o volkanik yapınızı biraz sindirip bilime, jeolojiye, arkeolo­jiye veya yeni araştırmalara yöneltebilirseniz, belki de büyük bir ün kazanırsınız. Sürekli olarak, gizli yeteneklerinizi ifade edecek daha iyi yollar arıyorsunuz, iyi bir eği­tim ve disiplinle, entellektüel açıdan derin düzeylere varabilirsi­niz.
Sponsorlu Bağlantılar

Genellikle zekice ve tedbirli adım atıyorsunuz. Akıllısınız, aşı­rı bağımsızsınız ve ihtiraslısınız. Verdiğiniz ani kararlara kendiniz bile şaşıyorsunuz. Ama bir kere bir yolu seçtiniz mi, planınızı se­batla sonuna kadar uygularsınız... Sonu kendi mahvınıza gidiyor ol­sa, siz de bunu açıkça görüyor ol­sanız bile. Sanki kendinizi tutamı­yorsunuz. Halbuki tutkularınıza gem vurabilecek bir iradeye sahip­siniz. Yahut onları başka yönlere çekebilirsiniz.

Kurnaz ve hesapçısınız, malı­nıza da oldukça düşkünsünüz. Bü­yük engelleri aşabilir, sebatınız, ayrıntılara dikkatiniz, gözlemciliği­niz, zekâ ve sabrınızla başarının doruklarına ulaşabilirsiniz. Uyarı­lanız gereken konu Aşk: Bu ko­nu da dikkatli olmalısınız. Çünkü yasak aşk ilişkilerine girmeye eği­limlisiniz. Size içini açan insanla­rın sırlarını bilmenin yükünü taşı­yorsunuz.

Genelde acele hareket ediyor, teknenizi fırtınalı sulara sürüyor, sonra bu içgüdüsel davranışlarını­za pişman oluyorsunuz. Bilmeniz gerekir ki olan olmuştur, ne kadar kaygılansanız geçmişi değiştire­mezsiniz. Esas iş, o hatâlardan ders almaktır. Esrarengiz olaylar. Sırlar, doğa üstü konular sizde hayranlık uyandırıyor.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

8 Şubat 2013 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar