Arama

Satürn'ün Etkileri - Yay

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 5.623 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
17 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Satürn'ün Etkileri - Yay;
Çevrenizde iyi kahve veya el falı bakan biri olarak biliniyor sanız hiç şaşmayın. Çünkü ön sezileriniz kehanet derecesinde gelişmiştir. İleri görüşlüsünüz, durum­ların nasıl sonuçlanacağını görebiliyorsunuz, hattâ uzun zamandır süregelen bilimsel veya sosyal ge­lişmelerin bile sonucunu tahmin etmek sizin için güç değil.
Sponsorlu Bağlantılar

Gururlusunuz. Yetenekleriniz ve zihinsel güçlerinizle başkaları­nın saygısını kazanıyorsunuz. Ger­çi başkalarının takdir etmesine önem veriyorsunuz, ama, yaptığı­nızı kendinizin beğenmesi, önem sırasında daha bir öncelik taşıyor. Felsefeye eğilimlisinin, dinsel inançlarınız da, belki alışılmadık, serbest, çelişkili bir biçimde, ama çok güçlü. Hayat oyununun nasıl oynanması gerektiği konusunda son derece ciddisiniz. Ama ağır­lığı maddi başarıya ve şöhrete de­ğil de, işin mânevi yanına veriyor­sunuz. Bir bakıma, kurallara sport­mence uymayı seviyor, disiplini yeğliyorsunuz. Tenkit edilmek sizin için çok acı. Ama heyet boyunca da hep haksız tenkidlere uğrayacaksınız. Bu kimselerin davranışlarına küs­mekle, bunlardan size gelecek iyi­likleri kaybetmiş oluyorsunuz.

Hayatınızın bir döneminde adı­nıza gölge düşeceği hemen kesin. Şerefiniz ve ahlâk anlayışınız haksız yere suçlanarak ve bu kamuoyuna açıklanacak. Bu engellere kar­şı, soyut felsefeye, ya da gerçek tutum ve amaçlarınızı yakın çev­renize açıklamakla mücadele ede­meyeceğinizi anlayacaksınız. Bu çabalarınız da yanlış anlaşılacak­tır.

Genelde iyi, düşünceli, geniş fikirli, insancıl birisiniz. Ekonomik politikalar, ya da devlet mâlî poli­tikası söz konusu olduğunda hiç korkusuz ve dobracı kesiliyorsu­nuz. Giriştiğiniz işlerin, yapılabilir şeyler olmaktan başka, ahlâka da uygun olduğunu bilmek sizin için bir ihtiyaç.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar