Arama

Uranüs'ün Etkileri - Yengeç

Güncelleme: 18 Haziran 2009 Gösterim: 2.495 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
18 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Uranüs'ün Etkileri - Yengeç;
Sizin atmosferiniz ev, çocuk, güvenlik ve konfordan ibaretse dünyanın en mutlu insanısınız. Ne yazık ki bu kadar ehemmiyet ver­diğiniz ev hayatı sizin için büyük zorlukların ve can sıkıntılarının yaşandığı bir cehennem olacağa benziyor. Evimizle ilgili o kadar çok zorluklarla karşılaşacaksınız ki, sonunda evinizi terk etmek zo­runda kalabilirsiniz. Orijinal fikir­lerinizi kendinize özgü bir görüş­le ifade etme yönteminiz var. Bu özellikle yurttaşlık faaliyetlerini, siyasi seçimleri veya belediye iş­lerini ilgilendiriyor. Siz yoğun ve aktif bir vatanseversiniz ve belki de bir veya birkaç siyasal kurulu­şa üyesiniz. Ama seyahat etmeyi de seviyorsunuz. Belki okyanus yolculuklarını özellikle tercih ediyorsunuz.
Sponsorlu Bağlantılar

Hayatta karşınıza çıkabilecek zorluklar ve para kaybı yüzünden, fiziksel hastalıkla, örneğin ülser veya benzeri bir mide rahatsızlığı­na yakalanabilirsiniz. Sizin duygu­sal açıdan sinirleriniz gergin ve çok da duyarlısınız. Başkalarının önemsiz diye omuz silkip geçtiği olaylar sizi çok üzebiliyor. Kendi­nize veya başkalarına yöneltilen açık haksızlıklar sizi çabucak et­kiliyor. Biraz isi yeteneğiniz var. Su burcu olan Yengeç size yüze­ye yakın duyarlılıklar veriyor, bu yüzden alıngan ve başkalarına kar­şı sabırsız görünüyorsunuz.

Tedirgin ve çabuk değişen bi­ri olarak tanınıyorsunuz. Tanıdık­larınıza garip veya eksantrik gelen birtakım radikal hareketleri yapa­bileceğinize inanıyorlar. Ara sıra tek başınıza uzak bir yere gitme­yi, duygusal duyarlığı olan o akü­lerinizi yeniden şarj etmeyi bir alışkanlık haline getirin.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar