Arama

Uranüs'ün Etkileri - Akrep

Güncelleme: 18 Haziran 2009 Gösterim: 9.410 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
18 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Uranüs'ün Etkileri - Akrep;
Uranüs bu pozisyonda ani kazaların, büyük tehlikelerin ve özel­likle suda boğulmanın habercisi gibidir. Hele aslar kötüyse, yani Mars ve Satürn eğer Koç, Aslan veya Yay burcundaysa, bu hüküm daha da yoğunlaşır. Elektrik çarp­ması gibi enerji kaçakları sonucu ölebilirsiniz. Şayet açılar iyi, yani gezegenler, Toprak.veya Su bur­cunda bulunuyorlarsa Uranüs'ün Akrep burcuna rastlaması size konsantrasyon gücü verir, zihnini­zi güçlendirir, kararlılık ve irade kazandırır. Horoskopta Uranüs'ün bu pozisyonu sebat ve cesaret ve­rir ve asla dış etkenlerden etkilen­mezler.
Sponsorlu Bağlantılar

Yeniliğe karşı içten ve derin bir sevginiz var. Mekanik ve elek­tronik icatların yeni ve orijinal metotları sizi çekiyor. Kişisel ilerle­me yolunda, ani ve uzun süreli ya­ratıcı enerji patlamalarıyla ilerli­yorsunuz, işlerinizi kendi yöntem­lerinize göre yapmanıza karşı çı­kanlara, ille alışılmış, Standard sü­reçleri kullanmanızda direnenlere meydan okuyorsunuz.

Kabul edilmiş kurallara göre yaşayanlarda sık sık anlaşmazlık durumlarına düşüyorsunuz. Açık sözlü, zeki, inatçı, sır saklayan, asi, dobracı, saldırgan, cesaretli, atak birisiniz. Bereket versin, en büyük icat ve başarılarımızın ba­zıları bu tür cesaret, görüş ve ye­tenek sahibi Uranüs Akrep'lerinin katkısıyla gerçekleşmiştir. Karşı cinsle ilişkileriniz genellikle uça­rı ve kontrol dışı. Platonik ilişki­den bir anda ihtiraslı fiziksel iliş­kiye geçebiliyor, bunu nasıl ve ni­çin yaptığınızı da pek bilmiyorsu­nuz. Bunun tersi de olabiliyor. En önemli niteliğiniz, zihninizin de­rinliği ve orijinalliği.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar