Arama

Uranüs'ün Etkileri - Terazi

Güncelleme: 18 Haziran 2009 Gösterim: 5.679 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
18 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Uranüs'ün Etkileri - Terazi;
Hayatın edebi alanları, sizin için asıl amaç. Sanatçı yaradılış­lısınız. Edebiyata ve müziğe bü­yük saygınız var. Kendi dünyasın­da bir insansınız. Ne yazık ki in­sanları kendinizden uzaklaştırma­da da ustasınız. Daha önce iyi ar­kadaşınız olan kimselerin düş­manlığını üzerinize çekme duru­munuz var. Uranüs'ün aspektleri iyiyse, yani Güneş, Ay, Merkür, Venüs veya Jüpiter Ateş ve Hava burçlarındaysa, siz entelektüel açıdan ilginç, ya da bilime eğilimli kimselerle dostluklar kurabilirsi­niz. İleri görüşlü, saygılı ve hayal gücü geniş biri olmalısınız. Zihin­sel kimyanız iyi. Sağlam mantık yü­rütüyor, net düşünüyorsunuz ama, dost ve arkadaşlarınızı se­çerken biraz gelenek dışı davranabiliyorsunuz.
Sponsorlu Bağlantılar

Oldukça tedirginsiniz, çabuk öfkeleniyorsunuz. Bir işi siz yürü­tüyor veya bir plan üzerinde çalışıyorsanız başkalarının karışması­nı istemiyorsunuz. Bu sizin kişilik mahremiyetinize müdahale gibi geliyor. Bunlar ortaklarınız bile ol­sa... Sevdiğiniz projeler hava veya uzayla, ya da ileri elektronikle il­gili olabilir.

Kişisel çekiciliğiniz büyük. Bunlar size karşı cinsel garip ve çoğu zaman beklemedik ilişkiler getiriyor. Bu ilişkilerin en az bir ta­nesinde, değişik ve ani bir evlilik­le herkesi şaşırtabilirsiniz. Bu olay hayatınızda çok mutsuz bir karar olacak, çünkü önüne geçilmez ev­lilik sorunlarını, kavgaları, ayrılığı, soğuklaşmayı ve boşanmayı bera­berinde getirecektir. Belki eşiniz ölebilir. Bu burç, evlilikte ve ortak­lıkta uyumlu bir burç değil. Bu ne­denle ortaklık ve evliliği sürdür­mek için özel çaba harcamanız ge­rekecek.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar