Arama

Plüton'un Etkileri - Aslan

Güncelleme: 19 Haziran 2009 Gösterim: 4.604 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
19 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Plüton'un Etkileri - Aslan;
Yaratıcı bir yeteneğiniz var. Siz yarım ölçülerle çalışmazsınız. Her şeyi verir, sonunda her şeyi alırsınız. Büyük bir enerjiniz var. Üzerinize ne yükümlülük alırsanız alın, bunu başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir. İyi bir aktör, eğlence uzmanı yada yaratıcı bir sanatçısınız. Za­mana uygun buluşlar yapacağınız herhangi bir bilim dalında, başa­rılı olabilirsiniz. Nerede olursanız olun, toplumun dikkatini çekecek ve beğenileceksiniz. Siz ve sizin kuşağınızın, amacı dünyanın yö­netimini ele geçirmektir. Bu yeni­liği kendiniz yaratmak istersiniz ve yaratırsınız da...
Sponsorlu Bağlantılar

Gençlerle çalışmaktan zevk alırsınız. Onlar ekonomik bağım­sızlıklarını kazanmışlardır. Kendi seslerini duyurmasını bilirler. Eğ­lence onlar için vazgeçilmez bir şeydir. Siz de bu saydıklarımız uğ­runa çalışmaya gönüllüsünüz. Her ülkede, politika, bilim, hukuk ve sanat alanında yönetici durumu­na artık gelmiş olmalısınız. Kuşa­ğınızın sorunlarına çözüm bulma­ya çalışacaksınız. Sonu belli olma­yan konularda atılımlara girişmek sizi korkutmaz. Zorluklar ve tehli­keler içinde bulunsanız bile yeteneklerinize olan sarsılmaz inancı­nız ve cesaretiniz onları alt etme­nizi sağlar. Sizin kucağınız uzay­la ilgili yeni keşiflerde bulunacak yeni yerler keşfedecektir. El değ­memiş bir dünya sizleri bekle­mektedir.

Plüton kötü etkiler almışsa, düşüncelerini büyük bir kin ve düşmanlıkla yaymaya çalışan ırk­çı bir kişi olabilirsiniz. Yöntemle­riniz kan dökme, güç kullanma ile devrimdir. Bulunduğu yere dert getiren bir kişi olabilirsiniz. Tek amacınız, kendinize iyi yada kö­tü bir On sağlamaktır. Ailesini, ya­nında çalışan kişileri korku ve baskıyla yöneten diktatör ruhlu bir kişi olabilirsiniz.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
19 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar