Arama

Venüs'ün Etkileri - Yay

Güncelleme: 7 Ocak 2012 Gösterim: 7.589 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
22 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Venüs'ün Etkileri - Yay;
Venüs'ün Yay'da görülmesi bağımsızlığın her şeyden önde tu­tulduğu anlamına gelir. Belki siz de kendi özgürlüğünüzü ve bağım­sızlığınızı çok seviyorsunuz. Seya­hat etmek, egzotik yerleri görmek en büyük tutkunuz. Ele geçmez şeyleri elde etmeyi de çok sevi­yor, bu yüzden kendinizi mutsuz etme eğilimi taşıyorsunuz. Sevgi­lerinizde biraz müphemlik var. Ay­nı zaman içinde, karşı cinsten iki veya daha çok kişiyi seviyor ola­bilirsiniz. Ama kötü niyetle sada­katsizlik yapıyor değilsiniz. Siz yalnızca, uzak yerlerdeki aşklar­dan, gerçekleşmesi zor masal aşklarından hoşlanıyorsunuz.
Sponsorlu Bağlantılar

Ge­nelde yapınız kibar, yardımsever, cömert ve dışa dönüksünüz. Ha­yal gücü zengin, neşeli ve hafif yü­rekli bir kişiliğiniz var. iki ayrı kay­naktan geliriniz olabilir, belki ya­zı yazmaktan, yayınlamaktan, ya da seyahatle ilgili bir kaynaktan... Belki de dinsel veya felsefi ilgile­rinizden. Açık hava sporları sizi çekiyor. Uzun seyahatler, hayvan­lar (özellikle atlar), sanat ve doğal güzellikler ilgi alanlarınızın belli başlıları... Karış cinse olan duyar­lılığınız yüzünden, iki veya daha fazla evliliğe yönelebilirsiniz. Bun­lardan bir tanesi, yabancı bir ülke­de, ya da evinizden çok uzakta ya­şayan biri olacak. O süre içinde bol bol şehirlerarası telefonlar ve uzun mektuplar gidip gelecek.

Dostlarınız önemli kimseler olacak. Ya nüfuzlu, ya da sosyal düzeyi yüksek kimseler. Venüs'ün Yay burcunda olması sizin kolay etkilenmenize yol açıyor. İleri gö­rüşlü, cömert, kehanet gibi tah­minlerde bulunabilen birisiniz (Uy­gulamada değilse bile, niyette sa­dıksınız. Edebiyatta, felsefeye, ruhsal gelişmeye eğiliminiz var.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Ocak 2012       Mesaj #2
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Bugün 15:30 itibari ile ilişkiler, finans,sevgi,güzellik, yaratıcılık,keyif verici anlar, sanatsal etkinliler, yaratıcılıkla simgelenen gezegenimiz Yay burcuna geçiş yapacak. Venüs’ün yay burcunda olduğu süreçte ilişkiler daha samimi, hevesli, enerjik, spontane, kendimize güvendiğimiz, iyimser bir ruh halinde olduğumuz, yalnız olanlar için çeşitli aşk maceralarının gündemde olacağı zamanlar. Sabırsızlıktan veya ilişkilerde özgürlük ihtiyacının artmasından doğan gerilimler olsa da genel anlamda destekleyici etkileri olacaktır. Yeni şeyler öğrenmeye açık olacağımız bu süreçte abartılı davranışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Sosyal ilişkilerde hoşgörünün artacağı, dışa dönük olabileceğimiz, küçük şeylerle daha fazla mutlu olabileceğiz. Venüs; 4 Şubata kadar Yay burcunda hareketine devam edecek.
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar