Arama

Venüs'ün Etkileri - Oğlak

Güncelleme: 22 Haziran 2009 Gösterim: 7.820 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
22 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Venüs'ün Etkileri - Oğlak;
Horoskopunuzda Venüs Oğ­lak burcunda yer alıyorsa, siz tam bir tarla kuşusunuz. En büyük za­afınız tarla kuşu gibi parlak şeyle­re konmak. Her şeyde olduğu gi­bi, kalp işlerinde de görünüşe, bu ilişkinin sosyal durumunuzu ve şerefinizi nasıl etkileyeceğine ba­kıyorsunuz. Tedbirli ve diploma­tiksiniz. Bilhassa aşkta ince duy­gulara önem vermektense, daha çok sosyal ve parasal nedenlerle evlenmeye eğilimlisiniz. Bu du­rum eşinizde bir soğukluk ve ilgi­sizlik yaratacak. Kendisi ya varlık­lı, ya da sosyal hayatın bir başka düzeyinin insanı. Ne olursa olsun, bu hayat arkadaşınız insanları sı­nıflandıran, neşesiz, ciddi biri. Yaşlarınız arasında da büyük fark olabilir. Ama siz böyle çelişkilere uyum sağlayabilen birisiniz ve bunları üstesinden gelinmesi ge­rekli durumlar olarak görü­yorsunuz.
Sponsorlu Bağlantılar

Hesapçı, soğuk ve kayıtsız gö­rünme durumu sizde de var. Ama sebat, girişkenlik, irade ve çalış­kanlık sayesinde yaşlı kimselerin, işvereninizin veya amirinizin say­gısını kazanıyorsunuz. Sonunda sorumluluk mevkiine yükselecek­siniz. Bir gün yetki sahibi olaca­ğınız hemen hemen kesin gibi. İş ve sosyal çevrenizden pratik ka­zançlar elde etmeyi biliyorsunuz.

Bu amaçla da hep önemli mevkilerdeki insanlarla dostluk kurma­ya çalışıyorsunuz. Onlar sayesin­de pek çok avantaj elde ediyorsu­nuz. Bu avantajlar arasında, mes­lek hayatında ilerleme de sayıla­bilir. Yabancı ülkelere seyahat et­meniz mümkün. Size değerli gayrimenkul malların miras kal­ması da büyük ihtimal.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
7 Ocak 2012 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar