Arama

Oğlak Burcu ve Arkadaşlık İlişkileri

Güncelleme: 21 Ağustos 2009 Gösterim: 11.071 Cevap: 0
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
21 Ağustos 2009       Mesaj #1
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
Arkadas olarak oglak

Sponsorlu Bağlantılar
Oglak burcunda doganlarin cok sayida yakin arkadaslari olamaz. Temel alanlari, isleridir. O gunun isleri bitince, ozel sorunlarla ilgili bir soylesinin baslatilmasi gerektigini dusunen biriyle dinlenmekten hoslanir. Arkadaslari, cogunlukla fazla icli-disli olmayi beklemeyen, gecici tiplerdir.

Oglak'lar siki arkadasliklar kurabilirler. Bu ender gorulen durumlarda icten ve baglidirlar. Fakat Oglak'larin arkadas kulubu uyelerinin sayisi cok sinirlidir ve uyeler pek sik toplanmazlar. Bu tipler icin bu dunyada dertlesebilecekleri (gerekirse) birinin bulundugunu bilmeleri yeterlidir. Bu onlara mutluluk ve esenlikleri icin gerekli guven duygusunu verir. Onemli olan bu seciminin, uygulamasi degildir; cunku derin, guvenilir arkadaslik bir Oglag'in yedekte (ya da aklinda) tuttugu bir seydir ve buyuk bir olasilikla ona hicbir zaman gereksinimi olmayacaktir.
Bu insanlar kolaylikla eglenebilirler. Basit bir gevezelik, bir kac kadeh icki, muzik dinlemek, TV seyretmek ya da is ve gunluk olaylari konusmak onlara yeter. Bu kisiler, sosyal umutlari olan romantik tipler olmadiklari gibi eglence duskunu de sayilmazlar. Gercekte istedikleri, olgunlasma is ve kariyerlerinde oldugunca ilerleyip, basarabilirlerse kendilerine isim yapmak olan esas ugrasilari arasinda gecici bir moladir.

Yakin arkadaslariyla onlari sevenler, onlarin cok duygulu olduklarini fark ederler. Dis gorunusleri saglam, dengeli ve becerikli olmasina karsin, temelde cekingenlik, kararsizlik ve belirsiz korkular saklarlar.
Ilk goruste bu kisiler bircok kisiye soguk gorunebilir. Bu gorunus, huzursuzluklarini ortmek icin takindiklari bir maskedir. Reddetme ya da acik arkadaslik girisimleriyle kendilerini asagilama sansini kimseye vermemeye ve duygularini kimseye hirpalatmamaya cok kararlidirlar. Duygularini kimsenin erisemeyecegi bir yere guvenle gizlemislerdir.

Oglak'larin arkadaslari, onlarin gercek kisiligine sabir ve sevgiyle ulasmaya calisanlardir. Kuskusuz Oglak'larin bu koruyucu zirhi, erken yaslarda gelismeye baslar. Cocukluk caglari genellikle uzuntulu ve huzursuz olur; bu da onlara yakin iliskilerden sakinmayi ogretir. Kimi zaman kendilerine dostluk eli uzatildiginda, guvensiz ve kuskucu gorunebilir. Gercekte o eli kavramak istemediklerinden degildir bu. Ama biri digerini atlattigi zaman aciyla odenecek fiyat onlari endiselendirmektedir. Bu insanlar derin ve ciddidirler.

Korkularin baskin cikmasina izin veren Oglak'lar cekimser ve icine kapanik olurlar. Bu durum cok erken yaslarda bazen mutlu ve neseli ergenlik caginin ortalarinda bile baslayabilir. Bu kisiler genellikle elestiricidirler. Tutkularini baski altina aldiklarindan birdenbire buyuk nefretler duyabilirler.
Kisacasi, Oglak'larin bir cok kisi icin doyurucu bir arkadas olma olasiligi cok azdir.




Benzer Konular

8 Şubat 2013 / MaRCeLLCaT Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar
21 Ağustos 2009 / MaRCeLLCaT Burçlar