Arama

2016 Yılı için Oğlak Burcu Yorumu

Güncelleme: 16 Kasım 2015 Gösterim: 3.997 Cevap: 0
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
16 Kasım 2015       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Oğlak Burcu 2016 Genel Bakış
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılı içerisinde en dikkat çekici gelişmeler iş hayatınızda veya eğitim yaşantınızda karşınızda çıkacak. Özellikle düşük notlarınızı yükseltmek için çalışmalar yapacak ve istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Hayatınız bu yıl içerisinde düzene girmeye başlayacak. Keyif alacağınız dönemler, sıkıntılı dönemlerden çok daha fazla gibi görünmekte. Başarıya ulaşma hırsınız, engeller karşısında sizi yenilmez kılacaktır.

2016 yılı içerisinde işinizle ilgili önemli yatırımlar yapabilir ve beklediğiniz kazançları elde edebilirsiniz. İşleriniz istediğiniz seviyede olacak. Maddi gücünüze güç katma fırsatları elde edeceksiniz. Yatırımlar yapmadan önce iyice araştırmalı ve yatırım yapacağınız yer hakkında doğru analizde bulunmalısınız. Riskli yatırımlara girmeden önce uğrayacağınız zararı göz önünde bulundurmalı ve uğrayabileceğiniz zararın sizi çok büyük sıkıntılara sokmayacağından emin olmalısınız.

Yeni yılda parasal konularda dikkatli olduğunuz sürece pek sıkıntı yaşamayacaksınız. Gelir ve giderler konusunda denge görülmekte. İşinizde de başarılı olacağınızı düşünürsek, ipin ucunu kaçırmadığınız sürece güzel bir yıl olacak gibi duruyor Oğlak burcu. 2016 yılında arzu ettiğiniz bir şirkette çalışmaya başlayabilirsiniz. İsteğinizle, hedeflerinizi birleştirdiğiniz sürece ulaşmak istediğiniz noktaya mutlaka ulaşabilirsiniz.

Oğlak burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda da güzel gelişmeler olacak. Uzun süren yalnızlığınızın bu yıl içerisinde büyük ölçüde son bulması muhtemel. Güzel bir aşk hayatınız olacak ve aradığınız ciddi ilişkiye bu yıl içerisinde başlayabilirsiniz. Bu yıl içerisinde başlatacağınız bir ilişki, ileriye dönük olacaktır. Uzun süredir hayalini kurduğunuz kişi iş, okul veya sosyal hayatınızda karşınıza çıkabilir. Gelişmelere karşı kendinizi hazırlamanızda fayda var. Aşkın heyecanını fazlasıyla hissedeceğiniz bir yıl.

Geride bıraktığımız yılı genel olarak iyi seviyede geçirdiniz ve bu yıl da geride bıraktığımız yıldan çok daha iyi geçecek. Tadını çıkartacağınız bir yıl sizi bekliyor. Şans sizden yana. İşinizde istediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, maaşınızda artış sağlayabilir ve mevkinizi yükseltebilirsiniz. Eğitim hayatınıza devam ediyorsanız, arzu ettiğiniz okulda öğretim görebilir, düşük notlarınızı yükseltme imkanı yakalayabilirsiniz.

Oğlak burcu, 2016 yılında ailenizle daha güçlü bağlar kuracaksınız. Aile bireyleriyle aranızda ufak tefek sıkıntılar yaşanıyorsa aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmayı başaracaksınız. Hayatınızda güzel ve önemli değişiklikler olacak. Rahatlayacak, tüm sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız. Siz karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın, gerisi kendiliğinden oluşacaktır.

Oğlak Burcu 2016 Aşk Hayatı
Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılında da aşk hayatınızda bir türlü alışamadığınız şartlar meydana gelebilir. Aşk, burcunuzun özelliğinden dolayı sizin için pek önemli değil ancak şartlar bu yıl içerisinde biraz daha değişim gösterebilir. Aşkla ilgili güzel fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. İçinizi ısıtacak ve heyecanlanmanızı sağlayacak kişiyle bu yıl içerisinde karşılaşacaksınız. Yalnızlığınız son bulacak Oğlak burcu.

Özellikle yılın ilk aylarında tanışacağınız bir kişiyle uzun süreli birlikteliğin temellerini atabilirsiniz. Ciddi düşünceler içerisine girmeden önce karşınızdaki kişinin duygularından emin olmaya çalışın. Yalnızlıktan sıkıldığınızı ve partner aradığınızı söylüyorsanız, sosyal ortamınızın size getirdiklerini görmezden gelmemelisiniz. Arkadaş ortamınız bu konuda size fayda sağlayabilir. Katıldığınız ortamlarda çevrenize göz atmanızda fayda var.

Süregelen birlikteliğiniz var ise, bu yıl içerisinde birlikteliğinizi evliliğe dönüştürme ihtimaliniz var. Evli olan Oğlak burcu insanları, eşinizle güzel günler geçireceksiniz. Bu yıl içerisinde birbirinize tekrar tekrar aşık olma olasılığınız var. Aranızda sorun varsa artık tüm bunları bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Ailenizle daha fazla ilgilenmeye başlayacak, zaman zaman işlerinizi olması gerektiği gibi ikinci plana atacaksınız. Ailenizin önemli olduğunu unutmamalı, ona göre davranmalısınız.

Ortamların aranılan ismi olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar sizin farkınıza varacak. İlgi görmeye alışmalısınız. Eğlenceli ve bir o kadar da farklı bir yıl olacak, keyfini sürmelisiniz. Bazı Oğlak burcu insanları özgürlüğünün kısıtlanmamasını isteyecek ve bu nedenle ilişkilerden uzak durmaya çalışacak ancak yalnızlığın da bir sonu olduğu unutulmamalı. Hissettiklerinizi uzun süre saklayamaz ve bir süre sonra pes etmek zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak burcu, 2016 yılının ikinci yarısında eski sevgilinizle bir araya gelme ihtimaliniz var. Anılar gözünüzde canlanacak ve daha önce geçirmiş olduğunuz güzel günleri anımsayacaksınız. Ayrıldığınız kişiye hala bir şeyler hissettiğinizi düşünüyorsanız, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Artık ona karşı bir şeyler hissetmediğinizi düşünüyorsanız da uzak kalmak için elinizden geleni yapmaya çalışmalısınız.

2016 yılında kuracağınız birlikteliğin size fayda sağlayıp sağlamayacağına karar vermeli daha sonra harekete geçmelisiniz. Düşüncelerinizden emin olmanız gerekiyor. Yanlış kişilerle ciddi birliktelik düşüncesine kapılabilirsiniz. Aşk hayatınıza farklı farklı kişiler girecek birçoğuyla farklı zamanlarda yakınlaşma fırsatı yakalayacaksınız. Mutluluğu arayan Oğlak burcu insanları 2016 yılını değerlendirmeye çalışın.

Oğlak Burcu 2016 İş Hayatı
Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılı içerisinde işlerinizi olumlu anlamda ilerletme fırsatınız olacak. Daha önceden biriktirdiğiniz maddi gücünüzü bu yıl içerisinde yatırım için kullanabilirsiniz. Doğru adımlar atacak, sizi başarıya taşıyacak işlerle ilgileneceksiniz. Tutumlu olmayı biliyor, birikimler konusunda da en iyi şekilde çalışmalar yürütüyorsunuz. Paranın zor kazanıldığının bilincindesiniz ve ihtiyacınız olmadan elinizi cebinize atma alışkanlığınız bulunmuyor.

Parasal konularda ki davranışlarınız, başarıya ulaşmanızda size çok büyük faydalar sağlamakta. Sahip olduğunuz parayı hangi yönde kullanacağınızı iyi biliyorsunuz ve bu da size daha fazla para kazanmanız konusunda yardımcı oluyor. 2016 yılına girmeden önce hedeflerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Ciddi hedeflerinize adım adım ulaşmak motivasyonunuzu üst seviyelere taşıyacaktır. Hedefiniz maddi olarak güçlenmek olsun.

Nisan 2016'dan sonra maddi konularda çok daha mantıklı davranışlar sergilemeye başlayacaksınız. Planlamalar konusunda kendinizi düşünerek hareket etmeye başlayacaksınız. 2016 yılı gerek iş açısından gerekse finansal açıdan çok iyi seviyelerde olacak. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İstediklerinizi elde etme zamanı geldi ve harekete geçmeniz gerekiyor Oğlak burcu. Başarıya ulaşmak hiç kolay değildir, biraz dişinizi sıkın.

2016'nın ikinci yarısında artık konumunuzun gücünü daha fazla kullanmaya başlayacaksınız. İleriye dönük bağlantılar kurabilir, geleceğinizi garanti altına almak için uğraşlar verebilirsiniz. İşlerin artacak olması gözünüzü korkutmasın. Hemen hepsinin üstesinden gelebilecek kapasiteye sahipsiniz. Ciddi işlere yönelmeden önce kendi kendinize karar vermeye çalışın. İnsanların etkisinde kalmamanız çok önemli.

Oğlak burcu, 2016 yılının son aylarında kendinizi biraz daha yormanız gerekecek. İşler her zamankinden fazla olacak ve beklediğiniz gelişmelerin de bir türlü sonuçlanamaması moralinizin bozulmasına neden olabilir. Yılın son ayında maddi olarak yavaş yavaş rahatlamaya başlayacaksınız. Maddi durumunuzu güçlendirmek için de olmayacak işlere girmeyin. Genel olarak 2016'da iş açısından pek sıkıntı yaşamayacaksınız ancak tedbirli olmayı da unutmayın.

Oğlak Burcu 2016 Sağlık
Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılında sağlığınız size ufak tefek sıkıntılar yaratabilir ancak bunlar pek büyütülecek durumlar olmayacak. Kendiniz tedbirli olduğunuz sürece sıkıntılarınız daha az olacaktır. Düzenli beslenmeli ve gerektiği kadar uyumalısınız. Hayatınız çok hareketli ve sizin de bu duruma fiziksel olarak uyum sağlamanız gerekiyor. Spor yaparak kendinizi güçlendirebilir ve üzerinizde bulunan negatif enerjiden de kurtulabilirsiniz.

2016 yılında kemikleriniz hassaslaşacak. Ters hareketlerde bulunmamaya çalışın. Spor yapıyorsanız devam edin ancak vücudunuzu çok fazla zorlayacak hareketler yapmayın. Bu yıl içerisinde değer verdiğiniz bir kişinin sağlık problemi ile yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaz aylarında cildiniz hassaslaşacak ve gerekli önlemleri almanız gerekiyor. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmediğiniz dönemlerde hobilerinize yönelebilirsiniz.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar
16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar
16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar
16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar
16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar