Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 39

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 322.132 Cevap: 1.754
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009       Mesaj #381
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009 - Bugün
Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009       Mesaj #382
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009 - Bugün
Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.

sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009       Mesaj #383
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009 - Bugün
Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazıkki başarı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009       Mesaj #384
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009 - Bugün
Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009       Mesaj #385
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009 - Bugün
Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009       Mesaj #386
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009 - Bugün
Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an önce iş bitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek. Söylesenize sizi bu hale getiren sebep ne? Bir an önce silkinin ve kendinize çeki düzen verin. Şansınızı zorlayın. Karşılığını alacaksınız. Bugünlerde size yapılacak sürprizler sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Sinirlerinizi bozmayın. Bol bol B vitamini takviyesi yapın.


sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009       Mesaj #387
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009 - Bugün
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak, başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009       Mesaj #388
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009 - Bugün
Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor. Tam uygun biriyle karşılaşınca değişik bir kişiliğe bürünmeyin. Olayları akışına bırakın. Çünkü ardından kendinizi toparlamanız da ayrı bir zaman gerektiriyor. Midenizden şikayet etmeye hakkınız yok. Çünkü hiç doğru beslenmiyorsunuz. Mide rahatsızlığına sizin daha fazla dikkat etmeniz gerekli.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
30 Mayıs 2009       Mesaj #389
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
30.05.09 Cumartesi


Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.

sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009       Mesaj #390
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009 - Bugün
Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu hareketli günlerde değişecek. Yanlış adımlar atmamaya dikkat edin. Uzun bir yolculuk yaparak sevdiğinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Alerjinize karşı doktorun önerdiği alerji haplarını önlem alarak kullanabilirsiniz.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar