Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 91

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 360.320 Cevap: 1.763
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #901
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşacak gücünüz var. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşersiniz. Ayaklarınıza dikkat.
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #902
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak. Ama seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu insanla iş ilişkisine de girebilirsiniz. Bunda da olumlu sonuç alma ihtimaliniz var. Sinirlerinizi fazla yıpratmayın.
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
11 Ağustos 2011       Mesaj #903
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
11 Ağustos 2011 - Bugün


Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Ailenizin sözlerini ona nakletmeyin. Bu sorun yaratabilir. Sevdiğiniz yoksa kendinden emin çekici biriyle tanışacaksınız. Spor yapmayı ve diyet uygulamayı ihmal etmeyin.
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
12 Ağustos 2011       Mesaj #904
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
12 Ağustos 2011

Heyecan ve huzursuzluk hissederek güne başlayacaksınız. Fakat yaratıcılığınızın uyandığı bir zaman… Meydana gelen olaylar ile istekleriniz çok farklı olabilir. Duygusal karmaşadan uzaklaşın ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın. Huzursuzluğunuzu çevrenize yansıtmaktan kaçının. Sevdiğinize isteklerinizi anlatamadığınızı düşünebilirsiniz veya duygu ve düşünceleriniz derinleşmiş olabilir. Ancak mantıklı ve kararlı bir tavır içinde olmanız gerektiğini biliyorsunuz. Sabır ve dirayet gösterdiğiniz konuyla ilgili gelişmeler beklediğinizden daha farklı olabilir. Ancak kendi korkularınızı yansıtmaktan vazgeçmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Aslında meydana gelen bütün olaylar kendinizi keşfetmenize yardımcı oluyor. Ve bunun farkına varacaksınız. Böylece olaylara daha başka açılardan bakabilecek duruma geleceksiniz.
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
13 Ağustos 2011       Mesaj #905
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
13 Ağustos 2011

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
14 Ağustos 2011       Mesaj #906
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
14 Ağustos 2011

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.
kosovalı hulya - avatarı
kosovalı hulya
VIP VIP Üye
22 Ağustos 2011       Mesaj #907
kosovalı hulya - avatarı
VIP VIP Üye
(22 Ağustos 2011)
Bugün başta duygularınız olmak üzere her konuyu yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Eğer yüzeysel davranmaz, bugünün işini yarına bırakmazsanız güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aşırı israrcısınız. Kendinizin de yanlış bulduğunuz bazı düşünceleri inat olsun diye savunmayın. Bunu yaparsanız zaman kaybeder ve iletişimde olduğunuz kimselerin hakkınızda yanlış düşünmelerine sebep olursunuz. Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır. Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür. İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz. Sizin de haklı olduğunuz yönler var. Ancak düşüncelerinizi öfkelenmeden açıklayabilirseniz siz kazançlı çıkarsınız.
kosovalı hulya - avatarı
kosovalı hulya
VIP VIP Üye
29 Eylül 2011       Mesaj #908
kosovalı hulya - avatarı
VIP VIP Üye
29 eylül 2011
Kova Burcu
21 Ocak - 18 Şubat



Bugün o kadar ilginç olmayacak. Gezegensel etkiler zayıf hatta güçsüz sayılacak kadar uzak. Örneğin bugün oturun işte veya evde nerede olursanız olun, uzun zamandır yapmadığınız veya ihmal ettiğiniz işlerin en azından bir bölümünü bitirin. Böyle birşey yoksa, o zaman görmeyi ihmal ettiğiniz insanları görün.
Samimiyetinize güvenen dostlarınız olduğu için çok şanslısınız. Dostlarınız size yardımcı olacak.
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
3 Ekim 2011       Mesaj #909
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
03 Ekim 2011 Pazartesi
Sevgilinizle küslük yaşıyorsunuz. Küskün tavırlar doğru kararlar almanızı engelleyebilir. Açık ve çok iyi niyetli yaklaşımlar, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı tavırlar sergilemenizde yararlı olacak. Bugünlerde iş hayatınızda daha sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiç iş yapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz sıkıntı çekmeniz gerekiyor. Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tokiohotel - avatarı
tokiohotel
VIP ''Ölü Gelin''
12 Ekim 2011       Mesaj #910
tokiohotel - avatarı
VIP ''Ölü Gelin''
Kova Burcu 12 Ekim 2011

Bu günlerde derin bir umutsuzluğunuz var. Baştan çok umut bağladığınız kimi uğraşlarınız, sizi hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama boşa olduğunu bildiğiniz halde hala bir çaba içindesiniz. Bu hayal kırıklığını paylaştığınız bir gurubun varlığı sizi biraz rahatlatıyor. Kent dışındaki çok genç bir yakınınızla bugün, yarın hasret giderebileceksiniz.
Aşk Yaşamı : Partnerinizi ihmal ediyorsunuz. O ve yakınlarınız koro halinde bunu söylüyorlar, ama duymazdan geliyorsunuz. Ona duyduğunuz ihtiyacın daha fazlasını başka şeylere duyuyormuş gibi davranıyorsunuz.
İş Yaşamı : Bir iş arkadaşınız gözünüzün önünde gitgide değişiyor. Yaltaklanmaları, çıkarcı yaklaşımları sizi şaşırtıyor. Bu değişimde gösterdiği sürat, artık onu artık yola getirmenin olanaksız olduğuna inandırıyor sizi.
Para Durumu: Sağa sola dağıttığınız paraların hesabını tutmanız gerekiyor. Bu eksikliğiniz iki yakanızın bir araya gelmemesine yol açıyor. Muhasebenizi tutacak bir dosta ihtiyacınız var. Partneriniz bu konuda sizden pek farklı görünmüyor.
Dikkat: Kimseye danışmadan vereceğiniz bir karar, biraz da şansınızın desteğiyle doğru yere oturacak. Ama bu sonuçtan, iyi bir yönteminiz olduğu fikrini çıkarmamalısınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
''Boşver''

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar