Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 385.291 Cevap: 1.933
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #31
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, duygularınızı açıklama tarzınız şefkatli ve cömert tarzda olacaktır. Duygusal, kibar ve nazik davranışlarınızla takdir toplayacaksınız. Hayal gücünüzün yüksekliği romantik ortamlar yaratmanızı sağlayacaktır. Yumuşacık kalbinizle sevgi dolu, kuşku ve kuruntulardan uzak enerjisi dengelenmiş bir ruh hali sizde hakim olacaktır. Karşınızdaki kim olursa olsun, onun yerine kendinizi koyacak ve olaylara dışardan bakabileceksiniz. Bu durumda sorun teşkil eden herşeyle kolayca başedebilirsiniz.

Bugün, sevdiklerinizin sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilir ve elinizden geldiğince onlara destek olabilirsiniz. Bütünleşme arzunuz ilişki kurduğunuz kişilerle aynı yöne bakabilmenizi sağlayacaktır. Derin, duyarlı ve sezgisel birgün olacaktır. Hangi konuyla ilgili olursa olsun neyi merak ediyorsanız, ilahi bir şekilde cevabını alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin ne istediğini ya da hissettiğini sezgisel olarak bilirsiniz. Rüyalarınız geleceği gösterir tarzda olabilir. Bu etki altında dikkat etmeniz gereken önemli bir konu da şudur. Asla ve asla iyice araştırmadan yada tanımadan hiçkimse için çok olumlu düşünerek hayati bir karar almayınız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 20.02.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, parasal konularda atağa geçmeden önce sonucu iyi hesap etmeye çalışınız. Güçlü dürtüler sizi yönlendirirken elde etmek istediğiniz hedefiniz, sizin için ne anlam ifade ediyor öncelikle bunu düşününüz. Yani buna değecek mi? Sizin hayalleriniz gerçek hayatla uyuşuyor mu? Yoksa sadece düş gücünüzün sizi yanıltıyor mu? Öncelikle bütün bunları gözden geçiriniz. Bir anda herşeyinizi riske atabilir ve sahip olduğunuz şeyleri de kaybedebilirsiniz. Bütün bu soruların cevabı evet ise o zaman karar verdiğiniz herşeyi uygulayabilirsiniz. Ödün vermeden ve sizi siz yapan herşeyden vazgeçmeden gerçekleşecek herşey yararınıza olacaktır. Bunu sakın unutmayınız.

Bugün, sakinliğinizi ve sessizliğinizi bozacak kadar ateşli fikirlerle dolu olabilirsiniz. Karşınızda mücadele edeceğiniz hedef büyüktür ve yarı yolda yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan yolunuzda ilerleyecek kadar güvenli ise karar verdiğiniz şey doğru demektir. Ama geri dönüşünüz olmadığını da bilmelisiniz. Bu yola adım atarsanız bilin ki devam etmek gerekir. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Bugüne dek oluşturduklarınız bundan sonrası için kaderiniz olacaktır. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi de sakın unutmayınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #33
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Balık

balik

21 Şubat 2007 - Bugün

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baş ağrılarına dikkat.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #34
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
balik
Yıldızlar bugün sizi bugün kıskanç, kuşkucu ve kararsız bir insan yapacak. Bu kritik günü bir kırgınlık yaratmadan geçirirseniz sevinmelisiniz. Özel hayatınıza olan ilgisizliğiniz yüzünden sevgilinizden eleştiri alabilirsiniz. Tepki vermeden önce düşünmeniz gerekiyor. Mesleğinizde gösterdiğiniz yükselme hırsı tepki topluyor. Hırsınızda haklı olabilirsiniz, fakat bunu yaparken çevrenizdekileri kırdığınızı fark edin. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 24.02.2007 , Cumartesi


Bugün, ailenizi ve sizi yakından ilgilendiren bir konuda girişimde bulunabilirsiniz. Ne zamandır düşündüğünüz bir yenilik için onlardan destek isteyebilirsinik. Görüşlerinizi muzip bir şekilde onlara açıklayarak kabul görmesini isteyebilirsiniz. Eğer tek başına yaşıyorsanız yine evinizi ilgilendiren bir mesele için çok yakın gördüğünüz bir kişiden yardım alabilirsiniz. Bu akşam arkadaşlarınızı biraraya getirebilir ve güzel bir gece geçirebilirsiniz. Ve bir kutlama sizin evinizde gerçekleşebilir. Birbiriyle uyumlu kişilerin oluşturduğu bir grup aktivitesine katılabilir ve stresini atabilirsiniz. her ne olursa olsun hareketli olmanızı gerektirecek enerjilere sahipsiniz.

Bugün, sizden genç birinin bir sorununa çare bulabilir ve onu çok mutlu edebilirsiniz. Telefonla gelen bir haber sizi önce tedirgin etse de, sonradan bunun hayırlı birşey olduğunu öğrenebilirsiniz. Bugün tasasız, dışadönük, çekici ve neşeli bir ruh hali içinde olacaksınız.sevdiklerinizle yakından ilgilenecek ve onların sorunlarını dinleyeceksiniz. Genel anlamda etkinlik yeriniz eviniz olacaktır. Evinizde değişime gidebilir, eşyaların yerini değiştirebilir ve yeni bir soluk getirebilirsiniz. Bugün birileri için çöpçatanlık yapabilirsiniz. Çok değer verdiğiniz bir kişiyi, yine sevdiğiniz bir arkadaşınızla tanıştırabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, aile ilişkilerinde sözel başarı sizden yana olacaktır. Karar verdiğiniz bir konu için tüm aileyi biraraya toplayarak onlarla keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Mesleki konularda gerçekçi olmayan iyimserlikten vazgeçmek gerektiğini düşünebilirsiniz. Parasal savurganlıklarınızı kontrol altına almanız gerektiğine karar verebilir en azından bütçenizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Son günlerdeki iştahınızın artışı nedeniyle aldığınız kilolar biraz canınızı sıkabilir. Eski bir kıyafete girmekte bugün zorlanabilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki insanların sorunlarına karşı bu kadar duygusal olmanın da sizi yorduğunu bugün daha iyi anlayabilirsiniz. Sizi kimsenin üzmeye hakkı olmadığını biliyorsunuz.


Bugün, yoğun bir koşuşturma sizi bulabilir. Akşam üzeri saatlerinde alacağınız bir haberle ailenizle birlikte bir yakınınızı ziyaret edebilirsiniz. Bu sevinçli bir haber olacaktır. Evli iseniz bugün eşinizin akrabalarını evinizde ağırlayabilir onların sorunları için destek sözü verebilirsiniz. Ne kadar mesafe koymaya çalışsalar da en önemli sorunda yine size danışmaları gurur verici olabilir. Sizin için önemli olanın insanın içindeki niyeti olduğundan onlara kızmıyor sadece garip buluyorsunuz. Kenarınızda duran bir birikiminizi bugün bir arkadaşınıza borç olarak verebilirsiniz. Ve bu paranın o kişi için ne kadar önemli olduğunu ve ona yardımcı olmanın size hissettirdiği mutluluğu yaşayabilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #37
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Balık- 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, zihinsel olarak, gerçekçi düşünme ve organize olabilme yeteneğiniz yükselecek. Disiplinli ve ciddi duruşunuzla toplum içinde saygınlık göreceksiniz. Pek yakınınız olmayan kişilerin, abartılı sözlerine doğruluğunu araştırmadıkça inanmayacaksınız. İşittiğiniz her fikrin veya gün içinde yaşayacağınız her durumun gerisindeki gerçekleri bilmek isteyeceksiniz. Doğal bir şüphecilik sizi saracak ve kendinizi böyle olduğunuzda daha emniyette hissedeceksiniz.

Bugün, problemlere akılcı bir yaklaşımınız olacaktır. Ve siz uzun saatler boyu her konuda çalışabilecek güce sahip olacaksınız. Ne ile uğraşıyorsanız çok iyi konsantre olacak ve kolaylıkla başaracaksınız. Hafıza gücünüz yüksek olacağı için her ayrıntıyı hatırlayacak ve aradığınız birşeyi kolaylıkla bulacaksınız. Yapmanız gerekenleri de böylece düzenlemeniz kolay olacaktır. Bugün dikkat etmeniz gereken konu duygularınızın düşüncelerini bulandırmasına izin vermemek olmalıdır.
PEGASUS - avatarı
PEGASUS
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #38
PEGASUS - avatarı
Ziyaretçi
27 Şubat 2007 - Bugün


Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin. Karşınıza hoş biri çıkacak. Onunla ani ve ateşli bir ilişki olabilir. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün
Bugün kalbiniz iş ve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar