Ziyaretçi
Sponsorlu Bağlantılar
Bir erkeğin aşık olduğu, sevdiği nasıl anlaşılır? - Sayfa 10
Şimdi önümde oturuyordu. Arkamdaki kızlarla biz isim şehir oynuyorduk. O da bana yardım ediyordu. Yardım ederken bana dönüktü ve içime girecek kadar yakındı bi gözlerime bi kağıda bakıp duruyordu. Sonra bi arkadaş ondan yardım isteyince YANLIŞLIKLA o benim dedim. Baktı. Sonra yani sadece o yardım ediyor felan dedim. Başka bir gün bu elini sıraya koyup dururdu bende tuttum başka yere koydum geri çekti geri koydum felan. Yanlız o aralar sevmiyordum onu. Ne zaman ona baksam bana bakarken görüyorum. Ama bu geçen sana Bengisu diye bi kızı seviyordu. Ama ondan hiç bahsetmiyor. dikkatimi çekmeye çalışıyor. Yeteneği olduğu bişeyi gösterirken bana bakıyor felan. Benim adım İlayda. O sırasına Mesut (tnin altında yuvarlak var i nin noktası gibi) ÖznİL yazmıştı. Bengisunun arkadaşlarına bengisuya bi sorun dedim öyle bi tanıdığı var mı diye yokmuş. Mesela yapma dediğim şeytleri birakıveriyor. Sonra o gün hiç konuşmadıysak yanıma geliyor. Bende artık kıskanıyorum onu. mesela diğer kız arkadaşlarıma biraz sert davranıırken bana öyle davranmıyor. Artık hoşlanıyourm gibi ondan.. Onun duyguları neler sizce?
| 31 Ağustos 2018 / Ziyaretçi Cevaplanmış |
| 16 Aralık 2016 / geveze777 Soru-Cevap |
| 30 Ağustos 2017 / Misafir Cevaplanmış |
| Kapat Saat: 22:54 Hoş Geldiniz Ziyaretçi