Ziyaretçi
arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım var (erkek). bizim son zamanlarda aramızda sorunlar vardı ama benden her akşam özür diliyordu bende affediyodum 1 hafta boyunca böyle oldu sonra cuma gunu benden yine özür diledi hafta boyunca yaptıkları yuzunden pazar günü de telefondan konuşuyoduk işte bana orda seni çok seviyorum okuldaki en yakınımsın filan dedi. ama pazartesi olunca tenefüste iki arkadaşımlar beraber onun yanına gittiğimizde (o iki arkadaşım da onunla çok yakın) işte bu sefer biz şey demeye başladı devamlı yanıma gelmeyin sıkılıyorum tamam dışarda buluşuruz ama okulda devamlı yanıma gelmeyin falan dedi. daha o iki arkadaşımla konuşmaya devam ediyodu ama ben daha dinliyemediğim için gittim sonra yanıma geldi özür dilemeye başladı işte konuştuk filan ben ağlamaya filan başladım. akşamda aradı işte niye öyle dedim bilmiyorum çok pişmanım seni ağlarken görünce kahroldum zaten bende ağladım sonra dedi. 2 gündür küsüz arada konuşuyoruz ama bu konu hakkında ve ben aşırı barışmak istiyorum cidden sadece yine yapıcak diye korkuyorum artık özür dilemesinede inanamıyorum napıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin 

Sponsorlu Bağlantılar