Ziyaretçi
ya benca hiç de zararlı değil.yutanlar olduğu için zararlı diyorlar.sanki o uçup onun ağzına giriyo.o yuttu.kanserojen tabi de eğer yazdığım bu üç kurala dikkat edersek bişey olmaz...
1 küçük çocuklardan uzak tutun!
2 onu elinize aldıktan sonra elleri sabunla yıkayın!
3 sakın ha onun olduğu suyu içmeyin!
bunlara uyduktan sonra büyütün.hiçbirşey olmaz...
1 küçük çocuklardan uzak tutun!
Sponsorlu Bağlantılar
3 sakın ha onun olduğu suyu içmeyin!
bunlara uyduktan sonra büyütün.hiçbirşey olmaz...

Su maymunu yuttum, ne yapmalıyım?
ama ben söyleyeyim onlar genelde bitki susuz kalmasın diye varlar ama eğlence diye de büyütebiliriz. ayrıca dokunmanın zararı yok, ciltte tahriş,yara vs. şeyler yapmaz. bende 1000 tane var şuan ama bayağı çoğaldılar. hepsi rengarenk. ben şeffarların içine enjektörle boya sıkıyorum (gıda boyası). hiç bir sorun olmaz besle ama yüzüne,boynuna, göğüs ve karnına, diz ve bacaklarına,ayaklarına, kısacası vücuduna uzun süreli dokundurmaman gerekli.Yutulduğu takdirde çıkarılabiliyorsa çıkarılmalı, çıkarılamıyorsa doktora başvurulmalı. benim kardeşim iki kere yuttu onları şeker sanarak ilkinde çıkarabildik ama ikincide doktor kusmasını sağlayan bir ilaç verdi (biliyorum iğrencim.).ancak öyle geçer ama sindirme evresinndeyse maalesef ameliyat gerekiyor çünkü ondaki bakteriler mikroplar vs hep kana karışıyor. benden bu kadar, okuduğunuz için teşekkürler...