Ziyaretçi
Yaa bana da almıyolar sınıftaki herkezde telefon var bende çooook eski çok küçük bi telefon o telefon yüzünden gözlerim bozulucak ama eve takdir getirirsen alırız dediler getirdim almıyolar ya tabi kendileri en iyi telefonu kullanıyo söz verip de almamalarına çok kızıyorum daha çok küçüksün diyorlar ama arkadaşlarım i phone samsung galaxy ve note'lardan kullanıyolar benimki m.ö'den kalma
Sponsorlu Bağlantılar

Babamı cep telefonu alması için nasıl ikna ederim?
) Aynı şey için himayeme aldığım leptop sayısıyla da ilgili hafta içleri ders için alıyorum her gün çalışıyorum konudan sapmayayım diye 3. dünya savaşı veriyorum. 4 yıl öncesinde bilgisayar bağımlısıydım. Allah razı olsun bilgisayardan yana şansızlığımız bol ondan derslerime önem veriyordum kriz yaşamıyordum. 4 yılın 2 yılı hep kriz geçirmemek için uğraşırdım. Şuan burdayım bilgisayar bozulduğunda dert etmiyorum ders yapma isteğim artıyor çünkü ortalıkta dikkatimi dağıtacak objeler bulunmuyor. Annemin telefonu var Huawei G7 maşallah nazar değmesin güzel telefon gözüm onda bana versin yenisini alsın diyomda şakasına ara sıra