Arama

VC17 virüsü nerede bulunur? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Haziran 2016 Gösterim: 334.206 Cevap: 75
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2013       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben bu konuya bi baktım ve chennemde yanarsin diyenler olmuş .Sâçma çünkü bizim dinimiz kolaylık dinidir .Eğer böyle bir hastaliğimiz yoksa günah olma ihtimali var .Ama eğer buvirus bize bulasırsa yaşamak için hayvan kanı içmenin günah oldugunu sanmiyorum .Çunku. o zaman bu yasamak icinhayvan eti yemekten farkliolmaz . Tabi eger insan kaniicersek buyuk ihtimalle gunah olur . Yine de tam emin degilim ama ben de vampir olmak istiyorum . Kaybetcek biseyim de yok zaten asosyal sayilabilitim . Virusle ilgili nerdeyse hee seyi biliyorum . Zaten hep ayniseyleri yazmislar. .orumcegin adini ve bulabileceginiz 3vampor yarasa turunu de biliom . Bilmek isteyenler sorsun ona gore aciklarim .zatgen sanirim bunlara bile gerek yok . Google da gorsellere yazip bakabilirsiniz bunun haplari bile var yani hersey cok kolay . Hapi bul ic bu kadar basit . Her eczande olucaginizanetmiyorum . Hapi bulan lutfen nerede buldugunu yazsin ...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2013       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yarasayı da tarantulayı da bulamam, biliyorum. Ama yine de merak ediyorum. Bulmayı başarabilen bir insan vampir olsa günah olur mu?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ağustos 2013       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben vampir olmak istiyorum ne bir filmin etkisi altındayım ne de onun bunun ben bunu istiyorum vampir olan her hangi biri nasıl olacağını biliyorsa bana yardımcı etsin ben vc 17 virüsünü kapmak istiyorum ben buna inaniyorum hala yaşadıklarını biliyorum eğer izmir de vc17 hastalığını kapan her hangi biri buradan bana ulaşsın lütfen
yaren - avatarı
yaren
Ziyaretçi
25 Ağustos 2013       Mesaj #64
yaren - avatarı
Ziyaretçi
Vampir virüsünden istiyorum nerden bulabilirim acil cevap verir misiniz lütfen biri yardimci olsun yıllardır araştırıyorum bilgili birisiyle ve bu virüse sahip birisiyle konuşmam lazım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2013       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İnanmayın arkadaşlar. Yazıktır size. Bakın ben mesela süperlotodan para çıkacağına inanıyom ama çıkmıyor ki daha gerçekçi. Sizin hayaliniz çok fazla fantastik. Kaldı ki elma armut dururken sırf farklı olmak adına ... zaten özelsiniz. değerlisiniz. bunun için amuda kalkmanıza gerek yok.
Drecns - avatarı
Drecns
Ziyaretçi
2 Eylül 2013       Mesaj #66
Drecns - avatarı
Ziyaretçi
kardeş sen bana vc 17 bulabilirmisin ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2013       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim bu konu öncedende açılmış ve okudum dikkatimi çekti yeni gelişmelerin olduğunu düşünüyorum hepiniz büyük akıllı insanlarsınız bu konuyu açıklık getirebilirmisiniz?
Hecatoncheires - avatarı
Hecatoncheires
Ziyaretçi
5 Aralık 2013       Mesaj #68
Hecatoncheires - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim gerçekten öyle filmlerden özenip buraya gelmedim bilimi çok seviyorum. Ve size soruyorum bu konu 4-5 yıl önce çok konuşulan bir konu ve bunlarla 10-15 tane video bulunmakta ve bana açıklık getirebilirmisiniz?VC17 virüsü nedir sizce nasıl birşeydir? Şimdiden bilgili arkadaşlara yardımcı olucak arkadaşlara teşekkür ederim.
Son düzenleyen _VICTORY_; 6 Aralık 2013 06:19
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Aralık 2013       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sellam arkadaslar bn gercekten vampir olmak isteyen bir kadinim yada vc17 virusunu kapmak istiyorum yarasa buralarda bulunsada tarantula zahrini nasil bulacacima dair en ufak bir fikrim yok yardimci olabilirmisiniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2013       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar adım Liva. Bu virüsü (vc 17) duyduğumda çok sevinmiştim çünkü sonunda vampir olacağım diye düşünmüştüm. Okulun öğle paydosu zamanında tamamen bu konuyu unutmuştum. Yerde bir yavru yarasa gördüm. Sanki kendinden geçmişti. Masum masum biri beni kurtarsın diye bakıyordu. Endişelenip sıcak bir yere koydum. Kar yağdığından bir yer bulamadım açıkçası. Yarasayı alıp eve götürdüm. Evin içine ********da canlanıverdi. Ayağa fırladı ve koluma yapıştı. Bağırarak çekmeye çalışıyordum ama sanki düğümlenmişti koluma. Fazla sürmedi çıktı gitti. Kolum taş gibi sertleşmiş kabarmış ayrıca kızarmıştı. Lanet ettim sövdüm derken acı dinmeye başladı. Ama bu sefer acayip derecede sıcaklık bastı. Terliyordum. Kendimi yatağa attım. Metal olan ve ya parlak olan ne varsa üzerimden attım. Çünkü virüs aklıma geldi. İnanın bu kadar acıdığını bilseniz asla olmak istemezsiniz. Dolapta soğuk olan ne var ne yok üstüme yerleştirdim. Sabaha doğru daha iyi hissettim. Ayağa kalktığımda boğazımın kuruduğunu fark ettim. Tatlı olan her suyu içtim. Olmuyordu işte. Tamam belki biraz geçmişti ama... Dışarıda dolaşan bazı hayvanları avladım. Kendimi böylesine enerjik hissetmemiştim. Tam 20 tane matematik sorusunu bilmiş gibiydim. Duramıyordum, ama enerjime sahip çıkamayıp yandaki parktaki basketbol sahasının potasını kırıverdim. Delilik işte... O sıra ne olduğunu anladım. Bende virüs yan etki yapmıştı.
Ağladım zırladım. Ama nafile. Olan olmuştu bir kere. Polisler gecenin bir yarısı kapıyı çaldı ve:
-Liva sen misin ? onlara cevap vermeden ve istemeden tısladım. Polisler şaşkın bir ifadeyle suratıma baktı. Sonra psikopat bir polis belideki silahı alnıma dayadı. Çeviklik ile 2 polisin de ayak altlarından kayı verdim. Şuan kocaman adını bilmediğim bir dağda saklanıyorum. Hayat hikayem bu teşekkür ederim. Genç gözüküyorum ama 96 yaşındayım Msn Sad(

Benzer Konular

13 Ocak 2020 / nakavt Tıp Bilimleri
12 Mayıs 2013 / Saqo KoLiq Soru-Cevap
12 Ocak 2020 / sermlkv Cevaplanmış
27 Ekim 2012 / Misafir Soru-Cevap
12 Mart 2014 / Misafir Cevaplanmış