Arama

Grumpy Cat

Güncelleme: 8 Kasım 2014 Gösterim: 2.522 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
8 Kasım 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Grumpy Cat
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

Grumpy Cat Arrivals MTV Movie Awards Part y BSW1x

Grumpy Cat, (doğum. 4 Nisan 2012) gerçek adı Tardar Sauce (Türkçe: Tartar Sos) olan ve huysuz yüz ifadesi ile İnternette şöhret olarak tanınan dişi kedidir. Sahibi Tabatha Bundesen, Tardar'ın sürekli olarak Cüce kedi olması nedeniyle huysuz bir yüz ifadesine sahip olduğunu belirtmektedir. Grumpy Cat, şu anda elde ettiği şöhretini ise, sahibi Tabatha'nın kardeşi olan Bryan'ın 22 Eylül 2012 tarihinde fotoğrafını Reddit'e eklemesiyle elde etti. Daha sonra görüntü tüm huysuz başlıklarında makro resim haline gelmiştir. Facebook'ta "resmi huysuz kedi (TheOfficialGrumpyCat)" sayfasının 1.000.000'un üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Grumpy Cat, yönetmenliğini Andy Capper ve Juliette Eisner'ın yaptığı internet memeleri ve viral videolar hakkında yaptıkları Lil Bub & Friendz isimli belgeselde rol almıştır. Belgeselin galası 18 Nisan 2013 tarihinde Tribeca Film Festivali'nde yapıldı. Ayrıca Grump Cat BuzzFeed'de 2013 Webby Ödülleri'nde yılın internet memesi ödülünü kazandı. 30 Mayıs 2013 tarihinde ise The Wall Street Journal ön sayfasında yer almıştır.

Arkaplan
Bundesens, Tardar Sos'un huysuz görünüşünün aslında cüce kedi olması ve Maloklüzyonu rahatsızlığından kaynaklandığını belirtmektedir. Onu ve kardeşi "Poke"'yi "düz yüzlü, balon gözleri ve kısa kuyruğu olan" anne normal yolla doğurmuş. Grumpy Cat normalden zayıf ve biraz daha farklı arka ayaklara sahiptir. Kardeşi Pokey huysuz bir karaktere sahip olmasına rağmen, Grumpy Cat daha sakindir.

Bundesen'e göre Grumpy Cat zamanının neredeyse %99'un normal bir kedidir. Ayrıca yabancılar tarafından fotoğraf çekimlerine haftada yalnızca bir defa ve ele alınmadan izin verilmektedir.
2013 yılı Mayıs ayında, Grumpy Cat'in Garfield benzeri bir sinema filmi uyarlaması planlanmıştır.


Biyografi Konusu: Grumpy Cat nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

9 Eylül 2014 / MaKaLeLe Hayali Karakterler
6 Temmuz 2008 / KisukE UraharA Müzik ww
24 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Müzik ww
24 Ocak 2012 / HANDSOME Türkiye Coğrafyası