Arama

Yabancı Dil Sınavı

Güncelleme: 31 Aralık 2012 Gösterim: 6.076 Cevap: 3
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
12 Aralık 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Yabancı dil sınavı, ortaöğretim kurumlarından mezun olan Yabancı Dil alanı öğrencilerinin ÖSS'den bir hafta sonra girdikleri; İngilizce, Almanca, Fransızca dillerinde düzenlenen, Türkçe'den o dile çeviri, o dilden Türkçe'ye çeviri, okuduğunu anlama, boşluk doldurma, aynı anlama gelen cümleler konularından oluşan 100 soruluk bir sınavdır.

Sponsorlu Bağlantılar
Yabancı dil ve edebiyatları, bu dillerin öğretmenlik programları, mütercim-tercümanlık ve turist rehberliği gibi bazı yükseköğretim programlarına girmek isteyen adayların ÖSS'ye başvurmaları ve yapılacak olan ÖSS'ye girmeleri zorunludur. Bu adaylar ayrıca Yabancı Dil Sınavı (YDS)'ye de girmek zorundadırlar. Hangi yükseköğretim programlarının dil puanıyla öğrenci alacakları ilgili yılın ÖSS Kılavuzunda YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ ÖĞRETİM SÜRELERİ VE PUAN TÜRLERİ başlıklı tabloda gösterilmiştir.

Vikipedi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
bella_ - avatarı
bella_
Ziyaretçi
25 Mart 2012       Mesaj #2
bella_ - avatarı
Ziyaretçi
infolang dil okullarında bunun için yeterli kurs alabilirsiniz arkadaşlar ayrıca üniversiteli arkadaşlar için de okullara özel ayrı ayrı ayarlanıyor programlar. öneririm Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
borabora123 - avatarı
borabora123
Ziyaretçi
26 Nisan 2012       Mesaj #3
borabora123 - avatarı
Ziyaretçi
Evet ben infolangde kursa gittim ve gecmem gereken puanı fazlasıyla geçtim eğer kurs anlamında bir yer düşünüyosanız bende infolang dil okullarını oneririm.
nowitzness - avatarı
nowitzness
Ziyaretçi
31 Aralık 2012       Mesaj #4
nowitzness - avatarı
Ziyaretçi
infolang dil okulları toefl, üds, kpds için ayrı ayrı sınıflar açıyor ve ayrı ayrı ele alıyor bu dersleri o sebeple sınav sistemine uygun şekilde ders alabilirsin.

Benzer Konular

30 Mart 2010 / ThinkerBeLL Meslekler
14 Eylül 2009 / asla_asla_deme Eğitim Bilimleri
12 Aralık 2009 / asla_asla_deme Eğitim Bilimleri