Arama

İtiraf Ediyorum - Sayfa 227

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 270.340 Cevap: 2.867
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007       Mesaj #2261
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
itiraf ediyorum elif bana aşık olduğunu söylemeye çalışıyo bu yüzden onunla kavga ediyorum daha sonradan üzülmesini istemiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2262
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
İtiraf ediyorum insabıb Ruff gibi kardeşi olmalı Hug
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2263
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
itiraf ediorum bugün kamil nöbetciymiş ve beni müdür yardımcısının cagırdıgını söylemeye geldi.suratına bile bakmadım cocugun.dogrusu acıyorum ona ya sırf benim yüzümden acı cekioMsn Sadkarakızım bakmıs kamilin yüzüne ve moralinin cok bozuk oldugunu söledi.ama elimden malesef bişey gelmez.gönül işte yakınındaki adamı görmüoMsn SadMsn Confused
bu arada bi itiraf daha,müd.yardımcısı beni erciyes üniversitesinde olacak olan trafik yarısması icin cagırmıs.ben katılıcam ama yalnız kalmam tabiki karakızım da benimle olacakMuz
thedoctor_611 - avatarı
thedoctor_611
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2264
thedoctor_611 - avatarı
Ziyaretçi
itiraf ediyorum cad/cam sınavım kötü gectı ama suc bende degil hocada 40 dk içinde iki parca cizmemızı istedi zaman yuzunden hocayla bıraz zıtlaştık ben bu dersden kaldım galiba aman neyse seneye geceriz bizde
jarule - avatarı
jarule
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2265
jarule - avatarı
Ziyaretçi
itiraf edıyorum moralım cok bozuk
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2266
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
itiraf ediorum bugün karakızım ve ben bizim sınıfı ingilizceden sınav yaptık ve soruları biz hazırladık tabi.galiba biraz(!) zor olduMsn Grin e haliyle kopya ceken cok oldu.amaa ben hic kopya cektirir miyim bende o göz varmıRoflallah inandırsın sınıfın hazırladıgı tüm kopyaları tek tek tek buldumMsn Grinsıraların altındaki tüm kitapları cıkardım masama koydum,hazırlanan tüm kopya kagıtları kiminin altından cıktı kimisi ceketine saklamıs acaip komikti yaRoflMuzee ögrenci milleti işte,vallahi hic birine güvenmemBanana
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007       Mesaj #2267
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
itiraf ediyorum artık hiç bişeyi kafama takmayan umursamaz biri oldumMsn Tongue
iyide oldu No Angel
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2268
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
itiraf ediorum bizim sınıfın inegi ahmetin fatihe kemal ,kemale kamil,kamile kemal,esraya canan,tanımadıgı her oglana hakkı ,bana da jozefino demesine uyuz oluyorum ya ben bi gün fena dövecem bu oglanıRofl
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #2269
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
itiraf ediyorum bu kız beni gülmekten yıkıyorRofl
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #2270
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
itiraf edıyorum lısedeyken o kavga ettıgım kızın hıc sucu yoktu ben baslatmıstım herseyıMsn GrinMsn Grin