Arama

Başbakan Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 11

Güncelleme: 6 Temmuz 2015 Gösterim: 28.453 Cevap: 135
Atilla07 - avatarı
Atilla07
Ziyaretçi
18 Ağustos 2011       Mesaj #101
Atilla07 - avatarı
Ziyaretçi
Başbakan olsaydım neler yapardım bir düşüneyim;

Sponsorlu Bağlantılar
1-) İlk iş olarak PKK' yı temizlerdim. Bunun için Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden düzenli birlikleri çeker, PKK' nın üzerine anti terör birliklerini gönderirdim. Dağlarda yatıp, dağlarda kalkan, Kürtçeyi her lehçesinde konuşabilen, Gerilla muharebe taktiklerinde uzmanlaşmış ve PKK' lı gibi giyinen birlikler oluştururdum. Bu birlikler 10 bin civarı personele sahip, en gelişmiş silah teknolojisiyle donatılmış, dağlarda yatan, terörist gibi giyinen, teröristler gibi saç sakal bırakmış, 15-20 kişilik gruplar halinde hareket eden birlikler olurdu. Kürtçeyi her lehçesinde konuşabilecek kadar iyi bilmelerinin amacıda gerektiğinde PKK' lı teröristlerin arasına sızabilmek, bilgi toplayabilmek içindir.

2-) PKK' yı bitirmek demek, onun arkasındaki siyasi destekleride bitirmekten geçer. Bu ülkede her daim PKK' nın siyasi uzantıları olmuştur. Kim olduklarını iyi biliyoruz. BDP, KCK vb. PKK' nın arkasındaki siyasi desteği çekmek için BDP partisini kapatır, taşınır taşınmaz tüm malvarlığına el koyar, üyelerini en ağır şekilde cezalandırırdım.

3-) Abdullah Öcalanı Kızılay Meydanının ortasında idam ederdim.

4-) ABD Özel Kuvvetlerinin Usame Bin Ladin operasyonunun bir benzerini PKK elebaşılarına karşı yaptırırdım. PKK' nın dağ kadrosundaki isimleri Türk Özel Kuvvetlerinin gerçekleştireceği operasyonla öldürtür, hem halkımın gönlünü ferahlatır, hemde konumumu güçlendirirdim.

5-) Irakla masaya otururdum. Irakta yaşayan Türkmenlerle, PKK sempatizanı Kürtlerin mübadele edilmesini sağlardım. Bölücülük yapan, mitinglerinde PKK ve Apo posterleri açanları Iraka yollar, karşılığındada Iraklı Türkmenleri Türkiyeye getirtirdim. Böyles hepimiz için en iyisi.

6-) Dış Türkler politikam olurdu. Rusya, Ukrayna, Gürcistan gibi ülkelerde yaşayan, her türlü ırkçı baskıya maruz kalan Ahıska Türklerini, Kırgız Türklerini, Kazak Türklerini, Tatar Türklerini yani kısacası başka ülkelerin himayesi altında yaşayan Türkistan Türklerini Türkiyeye yerleştirirdim.

7-) Tüm eğitim sistemini parasız hale getirir, ÖSS sınavını kaldırırdım. ÖSS' ye girmeden, Lise mezunu herkesin istediği üniversiteye başvurarak, istediği bölümü seçerek okumasını sağlardım. Özel okulları, dershaneleri, kolejleri kapatır, eğitimi tamamen devletin vermesini sağlardım.

Msn Rolleyes Sağlık hizmetlerini bedava hale getirirdim. Özel hastaneleri, muayenehaneleri kapattırırdım. Ne olursa olsun bütün sağlık hizmetlerinin bedava olmasını sağlardım.

9-) Herkesin iyi kötü ev sahibi olmasını sağlardım. Kiracı ile ev sahipleri arasında sözleşmeler yapardım. Bu sözleşmelere göre kiracı ev sahibine ev sahibinin istediği ücreti değil, devletin belirlediği ücreti verebilecek. Yani benim dönemimde devlet ev sahibine diyecek ki; Kiracından kendi istediğin ücreti alamazsın. Ben sana ne kadar miktar kira ödenmesini uygun gördüysem, o kadar kira alacaksın. Devletin haberi olmadan ne kiracını evden atabilirsin, nede kiraya zam yapabilirsin. Kiranın fiyatınıda, kiraya yapılacak zammıda devlet belirleyecek.

10-) KKTC ile anlaşma yapar, KKTC' nin Türkiyeye bağlanmasını sağlardım. KKTC Türkiyeye bağlanınca KKTC' de yaşayan bütün Türkleri Türkiyeye getirir, KKTC' deki bütün binaları yıktırır, yerine lüks kumarhaneler ve oteller yapılmasını sağlardım. Kumarhanelere Türk vatandaşlarının alınmasını, üniversite öğrencilerinin alınmasını yasaklar, güvenliğinide askere bırakırdım. Böylelikle hem Kıbrıstaki kumarhanelerden yüksek miktarlarda gelir elde ederiz, hem de uluslararası arenada itibarımız artar. KKTC' yi Türkiyenin Las Vegası yapardım.

11-) Askerlik sisteminede el atar. İlk iş olarak yarı profesyonel bir ordu modeli uygulardım. Kara Kuvvetlerine bağlı; Komando Birliklerini, Hava İndirme Birliklerini, Zırhlı Birlikleri (Özellikle Tank Mürettebatını) tamamen profesyonel personelden meydana getirtir, bu birimlere er ve erbaşların alınmasını yasaklardım. Deniz Kuvvetlerinin büyük bir kısmını ve Hava Kuvvetlerinin tamamını profesyonel personelden meydana getirirdim. Profesyonel personel sayısı artınca zorunlu askerliğe duyulacak ihtiyaçta azalacağından dolayı, askerlik süresinin 8 aya düşürülmesini sağlardım. Askere gitmeden önce evlenenlerin ve ailenin tek çocuğu olanların ikamet ettikleri şehirde askerlik yapmalarını sağlardım. Bayanlara ise askerliği zorunlu değil, gönüllü yapardım. Yani askerlik yapmak isteyen bayan vatandaşlarımızıda tıpkı erkekler gibi 8 ay süreyle askere alırdım.

Şimdilik bu kadar. Devamı sonra.Msn Grin
kein name - avatarı
kein name
Ziyaretçi
18 Ağustos 2011       Mesaj #102
kein name - avatarı
Ziyaretçi
basbakan olsaydim ne gerekiyorsa onu yapardim
Sponsorlu Bağlantılar
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
30 Aralık 2011       Mesaj #103
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
eğer ben olsaydım istifa ederdim.
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Chelsea_Eny - avatarı
Chelsea_Eny
Ziyaretçi
6 Ocak 2012       Mesaj #104
Chelsea_Eny - avatarı
Ziyaretçi
Ben başbakan olsaydım kesinlikle ülke batardı Face
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
7 Ocak 2012       Mesaj #105
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Alıntı
Chelsea_Eny adlı kullanıcıdan alıntı

Ben başbakan olsaydım kesinlikle ülke batardı Face

bencede katılıyorum sana

ben olsaydım seni prenses yaprdım O na
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2012       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kaldırımları genişletirim
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012       Mesaj #107
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
hemen evdekileri arardım Msn Happy
ROSE - avatarı
ROSE
Ziyaretçi
1 Nisan 2013       Mesaj #108
ROSE - avatarı
Ziyaretçi
Ben olsaydım Askerlik 15 ay ya ben 6 ay indirirdim pkkallıları ülkeden kovardım .Askerlermiz aileri yazık günah hergün asker şehit oluyo .savaşa elveda derdim yemin ederim yapardım8o|
ejder lordu42 - avatarı
ejder lordu42
Ziyaretçi
25 Nisan 2013       Mesaj #109
ejder lordu42 - avatarı
Ziyaretçi
Millettem milletimden en iyi şekilde yönetmeye çalışırdım..
ROSE - avatarı
ROSE
Ziyaretçi
12 Mayıs 2013       Mesaj #110
ROSE - avatarı
Ziyaretçi
agir hastalara yardim ilac falan dagitirdim