Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 29

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 128.948 Cevap: 1.112
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2006       Mesaj #281
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilmem
ya sen
Sponsorlu Bağlantılar
pausanias - avatarı
pausanias
Ziyaretçi
18 Haziran 2006       Mesaj #282
pausanias - avatarı
Ziyaretçi
ya soruyu soran zaten benım, sen tekrar bana sormussun o suruyu... oyunu kuralına gore oynayın lutfen...

Sponsorlu Bağlantılar

baban ın oldukten sonra(Allah korusun) cok buyuk bır mıtarda mıras ı kalıyoo... ama sartı var.... hemen evleneceksın ve 12 adet cosuk yapaksın vasıyetı bu olmus... ne yapardın..

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Haziran 2006       Mesaj #283
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beni neden takip ediyon ne bilim benden sona yazcagını...
ne bilim ya çocuk ben 12 fln bozar bizi boşver miras kalacak kadar zenginsem zatenm vardır bende para almıyım...
ya ölmek üzere olan birinini son dilegi seninle olmak ne yapardın ama vatandaş bulaşıcı ve ölümcül bir hasrtalık taşıyo haberin olsun...
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Haziran 2006       Mesaj #284
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Bu arada sorun güzel hemde zor,Msn Wink katiyyen birlikte olamam, moral vermek için hep yanında olurum,uygun bir dille konuşurum ama çoğunlukla ona moral vermek içinde elimden geleni yaparım.. Eğer ilişki yaşadığım biri birden amansız hastalığa tutulsa tabiiki onu bırakmam yüzüstü,anca beraber kanca beraber..

Seni çok seven ve her fedakarlıkta bulunan bir sevgilin varken, karşına ansızın başka biri çıktı,ve ona yoğun duygular hissediyosun,ilişkini bitirirmisin, yoksa seni çok seven bu erkekle kalırmısın?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Haziran 2006       Mesaj #285
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ÜZGÜNÜM BEN ERKEĞİM ZATEN YA SEN ALTAKİ Msn Happy)))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2006       Mesaj #286
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bayanım ama beni seven yerine benim sevdiğimle olurum...
ya sen...
SweeT-DeWiL - avatarı
SweeT-DeWiL
Ziyaretçi
23 Haziran 2006       Mesaj #287
SweeT-DeWiL - avatarı
Ziyaretçi
bende erkegim ama bu soruyu kendime göre yorumlayım Msn Grin

( Seni çok seven ve her fedakarlıkta bulunan bir sevgilin varken, karşına ansızın başka biri çıktı,ve ona yoğun duygular hissediyosun,ilişkini bitirirmisin, yoksa seni çok seven bu bayanla kalırmısın? )

ben olsam ikisini alırım ikisiylede ilşkimi bitirmem
yanlız duyguları hissettigim kişi sevgilimin tanıdıgı ise kesinlikle bitiririm

bir dostunun yanına gidiyorsun ve dostun sana artık senin yanında gezemeyecegini söylüyor başka arkadaşının yanında daha mutlu oldugunu söylüyor ve seni üstü kapalı kovalıyor aradan 3 ay geçinde hatasını anlıyor ve senden özür dilemek için fırsat bekliyor sen olsan bu fırsatı ona verirmiydin eskisi gibi onunla gezermiydin ? (en çok sevdiginiz arkadaşınızın {dostunuzun}böyle bişi yaptıgını düşünerek cevap verin)
petunyaMeral - avatarı
petunyaMeral
Ziyaretçi
23 Haziran 2006       Mesaj #288
petunyaMeral - avatarı
Ziyaretçi
Asla affetmezdim ve o firsatida vermezdim ona zamaninda düsünseymis!!!

senin hala sevdigin ex erkek arkadasin baskasiyla cikiyor ve arkadas kalmak istedigini söylüyor sen ne yapardin? bir yandan hic yoktan iyidir diye düsünüyorsun bir yandanda ona sevgini söylemek ve eskisi gibi olmak istiyorsun=?= ne yaparsin bu durumda???????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2006       Mesaj #289
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hiç uğraşmam biz ayrıldık neyse odur.Dünyada bi çok kadın ve erkek var aynı zamanda arkadaşta .. =)

en sevdiğin eşyanı en yakın arkadaşın çalmış napardın bu durumda ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #290
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eşyanın calınmasına değilde arkadaşımın bunu yapması bana krdu neticede ne kadar değerli bir şeyde olsa en yakın arkadaşım istedimi ben zaten onu verirdim .
bu kadar basitleşmesi beni yıkardı yakıştıramazdım ona.
of of düşüncesi bile kötü sen ne yapardın