Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 69

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 128.948 Cevap: 1.112
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
9 Aralık 2006       Mesaj #681
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlığımı bitirirdim eğer sevdiğim kişi ona ümit veriyorsa güle güle sana derim

Sponsorlu Bağlantılar
pekii sen neyapardın alttaki komşum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2006       Mesaj #682
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YA İNAN UMRUMDA OMAZDI BANANE BENİM SEVDİGİM BENİ SEVECEK DİYE BİR KURAL YOK O KAYBEDER BENİM GİBİSİNİ NERDEN BULCAK ARKADAŞIMA GELİNCE EGER ODA ONU İSTİYORS BANA HER YER PARİS

Sponsorlu Bağlantılar
NEYSE KOMŞUM ÜZÜLDÜN VE ARKADAŞIN UMURSAMIYOR SENİN MORALİNİ DÜZELTMEK SENİ MUTLU ETMEK İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPMIYOR NE YAPARDIN BÖMLE Bİ DURUMDA
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
9 Aralık 2006       Mesaj #683
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
ben iyi arkadaşlarıma arka adaşım derim hep benim arkadaşım cok ama arkaadaşım 1 tane oda eminimki benim öldüğüm yerde yıkılıp kalır ama arka adaşı m dediğim biri bunu yaparsa silmem belki ama ancak bundan sonra arkadaşım olur offff destan yazdım yaaaaa!

peki sen ne yapardın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #684
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN SORMUSTUM YA SEN ÜYEM NE YAPARDIN
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #685
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Belki onun da bi derdi var benimkinin farkında değil die düşünürdüm sanırım ve ona bir sorununun olup olmadığını sorardım ama eğer umursamazlıktan dolayı böyle yaptığının farkında varırsam ondan uzaklaşırdım,çünkü böyle bişey yapıyosa iyi gün dostudur ve iyi gün dostlarıyla çok samimi olmam.Sadece gerektiğinde selam alışverişi yaparım.
Sanırım benim cevap da bira uzun oldu kusura bakmayınMsn Happy

Biri seni seviyor sense onu onun sevdiği şekilde sevemiyorsun ama ona değer veriyor ve kırmak istemiyorsun.Durumu onu kırmadan ona nasıl açıklardın?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #686
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
anladıgım kadarıyla bana aşık ama ben dost gibi seviorum ben onla konusurum
onu seviyorsam onu üzmemk için cabalardım
yani boşa umut baglamasından sa neyin ne oldugunu bilmesi daha iyi
ya sen komsum sen ne yapardın
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #687
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Bilemiyorum Msn Confused hep yanlış olanı yaptım sanırım.Ya kırmadan durumu izah edecek konuşmayı yapamadığım için uzaklaştım ya da konuşmaya çalışıp herşey mahvettim.

Dostun seni arıyor,sana çok zor durumda olduğunu söylüyor ve yardımını istiyor, ancak sende o sırada çok önemli ve telafisi olmayacak bir mevzunun tam ortasındasın.Hangi tarafı seçerdin?
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #688
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
cok zor bir soru dostumu secerdim orası kesin ama kendi işim icinde dostlarımdan yardım isterdim bakalım onlar neyi sececek ....

pekii alttaki komşum sen neyi secerdin?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Aralık 2006       Mesaj #689
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
DOSTT
İŞ BULUNUR DOSTU SADECE BİR KEZ BUUYORSUN BULMASI ZOR KAYBETMESİ KOLAY

SEN NEYİ SECERDİN
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
16 Aralık 2006       Mesaj #690
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Eğer bu insan benim gerçekten dost olarak tanımladığım biriyse kesinlikle kendimi unutur onun yardımına koşardım bu konuda hiç tereddütüm olmaz.

İşyerinden bir çalışma arkadaşın kendi mevkisini yükseltmek için sürekli senin açığını arıyor ve bir gün senin eline onun maskesini düşürecek bir fırsat geçiyor ançak bu insan evli ve çok sevimli bir ailesi var.Bu Fırsatı kullanır mıydın yoksa ailesini düşünerek görmezden mi gelirdin?