Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 110

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 374.042 Cevap: 3.077
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
19 Nisan 2007       Mesaj #1091
arwen - avatarı
Ziyaretçi
net. bağlantım gitti 1 saat sürdü ..ve ben bu arada yazdım 1650 de bitti Msn Sad alışmıştım yaa ..ne olacak böyle bilmiyorum ..ne kadar dayanıcam bilmiyorum ..düşüncelerim istediklerim olmuyorMsn Sad

Sponsorlu Bağlantılar
SiMsİyAh - avatarı
SiMsİyAh
Ziyaretçi
19 Nisan 2007       Mesaj #1092
SiMsİyAh - avatarı
Ziyaretçi
Uykum yokkk...aslında varda yok..yok yok varla yok arasında..varsa neden yok..olmayan birsey nasıl var olur..var olsa yok olur muydu..ya ne diyorum benMsn Happy en iisi uyuymMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #1093
arwen - avatarı
Ziyaretçi
canım çok sıkkın bu gece ...ama belli etmiyorum her zamanki gibi..ne olacak böyle bilmiyorumm..

uykum var ama içimden yatmak gelmiyo...şimdi dışarda olmak vardı bir deniz kenarında oturup çay içmek ne güzel ourdu yaaawww
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #1094
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Dudağımda hep aynı şarkı Ağlaarım düşündükçe hiç affetmedim kendimi. Yarın paparayı yicem hocadan cesaretim filan yok napcamı bilmiyorum. Tek bildiğim öyle ya da böyle okulu bitirmem gerektiği bu dönem... Duramam artık buralarda. Gece gece uğraşıp duruyorum işte böyle hamster kayboldu onu aradık iyice cinlendim...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
21 Nisan 2007       Mesaj #1095
arwen - avatarı
Ziyaretçi
yine bir gece ve ben yine içim buruk ..ve bir o kadar özlem dolu...

annemin ameliyatı yaklaşıyor ve ister istemez stres oluyorum ona belli etmesemde birşey olcak diye korkuyorum elimde değil kötü düşünüyorum ..bu zamanımda o kadar isterdim ki derdimi paylaşsın... beni öle bir anımda bıraktıki söyleyecek söz bulamıyorum artık..sadece çok ama çok üzgünüm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Nisan 2007       Mesaj #1096
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dün ve bugün hala uyuyamıyorum bunun bi çözümü olmalı artık gözlerim yanıyor uykusuzluktan yinede uyuyamıyorum... Offfffff Offffffff....
VerSchL@GeN - avatarı
VerSchL@GeN
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #1097
VerSchL@GeN - avatarı
Ziyaretçi
Devılım askerlik iyice bastırmaya başladı ondandır bende askere gidecegim zaman bende uyuyamamıştım şimdide uyuyamıyorum

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #1098
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa bizmiyiz hüzünlenmek için geceyi bekleyen...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1099
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gecenin en siyahında umudun bittiği yerde yine bekliyorum bir umut diye...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Artık ağlayamıyorum bile ağlama yeteneğimide kaybettim sanırım... 2 senede ne çok şey kaybettim ben düşünüyorumda geceler belkide daha çok açığa çıkarıyor onları... Off Off 1 ay kaldı...
Hüzünlü ve yalnız bir gece daha işte ...