Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 280

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 372.132 Cevap: 3.077
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #2791
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

bugun sabahtan beri tv izliyorum 1.78 gecerse 1.90ni bulur onuda gecerse 2 yi dener deniyor zaten doviz ucuz oldugu icin ithal urunler cok fazlaydi oda cari acigi yukseltiyordu. bizimkisi zenginin parasi zugurdun cenesini yorarmis derler ,o hesap oluyor ama bizim parmaklarimiz yoruluyorMsn Tongue

O dönüp dolaşıp bizim kapımızı çalar. Zenginlerden çok orta direği vuracaktır her zamanki gibi...

Sponsorlu Bağlantılar
Genel olarak masrafların arttığı dönemlerde geliyor bu gelemeyesice kriz. Kimbilir biz belki bu saatte düzeltiriz ABD nin krizini dolayısıylada TL ni değerini... işe yarasa feda olsun parmaklar derim ben sizi bilememMsn HappyMsn Tongue
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
25 Ekim 2008       Mesaj #2792
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
SiyahLALE adlı kullanıcıdan alıntı

O dönüp dolaşıp bizim kapımızı çalar. Zenginlerden çok orta direği vuracaktır her zamanki gibi...

Sponsorlu Bağlantılar
Genel olarak masrafların arttığı dönemlerde geliyor bu gelemeyesice kriz. Kimbilir biz belki bu saatte düzeltiriz ABD nin krizini dolayısıylada TL ni değerini... işe yarasa feda olsun parmaklar derim ben sizi bilememMsn HappyMsn Tongue

parmaklar bize lazim vermeyiz. siz masraflardan bahsediyorsunuz benim emekli maasim develuasyonla 1 haftada %50 eridi
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #2793
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

parmaklar bize lazim vermeyiz. siz masraflardan bahsediyorsunuz benim emekli maasim develuasyonla 1 haftada %50 eridi

benimde...Msn Happy
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
25 Ekim 2008       Mesaj #2794
dinazor1962 - avatarı
Alıntı

benimde...Msn Happy

zaten her zaman orta direk etkileniyor ama dovizin yukselmesi ithalati azaltacak ihracati cogaltacak gerci cnbc-e deki gibi 2.26 yi gormez ama zannedersem 2 civarinda kalir biz orta direkte aslanlar gibi ayakta kalirizMsn Cry
not: icimiz kan aglasada ...
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #2795
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

zaten her zaman orta direk etkileniyor ama dovizin yukselmesi ithalati azaltacak ihracati cogaltacak gerci cnbc-e deki gibi 2.26 yi gormez ama zannedersem 2 civarinda kalir biz orta direkte aslanlar gibi ayakta kalirizMsn Cry
not: icimiz kan aglasada ...

Bize birşey olmaaaaazz Msn Happy ağlamayın....

önceki krizi hatırlarsınız dolar 2,5 kat yükselmişti. Bakın ölmedik hala ve yenisini karşılamaya da hazırız(mecburiyetten)

uykunuzu kaçıran bu olduysa boşveriiiinn değmezMsn Happy
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
25 Ekim 2008       Mesaj #2796
dinazor1962 - avatarı
Alıntı

Bize birşey olmaaaaazz Msn Happy ağlamayın....

önceki krizi hatırlarsınız dolar 2,5 kat yükselmişti. Bakın ölmedik hala ve yenisini karşılamaya da hazırız(mecburiyetten)

uykunuzu kaçıran bu olduysa boşveriiiinn değmezMsn Happy

ben her zaman 5-6 gibi uyurum. uykumuda bush bile kaciramaz
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #2797
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben her zaman 5-6 gibi uyurum. uykumuda bush bile kaciramaz

İyi tarafından bakmak lazım olaya... piyasada nakit sıkıntısı baş gösterince fiyatlar düşecek dimi Msn HappyMsn Happy

benim uykumda geldi ama nedense bugece uyumak istemiyorum. Can sıkıntısı...bugün burası da nerdeyse boş.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
25 Ekim 2008       Mesaj #2798
dinazor1962 - avatarı
Alıntı

İyi tarafından bakmak lazım olaya... piyasada nakit sıkıntısı baş gösterince fiyatlar düşecek dimi Msn HappyMsn Happy

benim uykumda geldi ama nedense bugece uyumak istemiyorum. Can sıkıntısı...bugün burası da nerdeyse boş.

fiyatlarin dusmesi biraz zor ama Msn Confused iyi uykular iyi sabahlar

not:hizli menude, kimler cevrim icinde ziyaretciyi anladimda bu orumcek ne oluyor hemde degisik degisik
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
25 Ekim 2008       Mesaj #2799
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

fiyatlarin dusmesi biraz zor ama Msn Confused iyi uykular iyi sabahlar

Dün akşam merkez bankası döviz rezervini göstedi TV. bol miktarda dolarımız varmış Hayatımız garanti siz de gönül rahatlığı ile uyuyabilirsiniz.Msn Happy

Sizede iyi uykular ve iyi sabahlar
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
25 Ekim 2008       Mesaj #2800
dinazor1962 - avatarı
Alıntı

Dün akşam merkez bankası döviz rezervini göstedi TV. bol miktarda dolarımız varmış Hayatımız garanti siz de gönül rahatlığı ile uyuyabilirsiniz.Msn Happy

Sizede iyi uykular ve iyi sabahlar

arkadasim bende gordum onu ama bir soz vardir para o..pu...ya gosterilir diye o para borsadan gelen para ve o para 70 milyar $ ve merkez bankasinin degil ,merkez bankasinin kendisinin gibi gosteriyorlar haydi kendi parasi olsun oda 200 milyar dolar ithalata ne kadar dayanir???!!!Msn Sad((((((((((((((((((((((((((((((((