Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 94

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 372.981 Cevap: 3.077
White_Wolf - avatarı
White_Wolf
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #931
White_Wolf - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Nephthys adlı kullanıcıdan alıntı

adına sevindim makalele.... temelinde saygı olan bir sevginin yıkılması zordur... umarım sevgin ve saygın daim olur arkadaşım...

Tanrı hiçbir aşığı ayırmasın... Herkesin sevgisi, aşkı ve mutluluğu daim olur dilerim Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #932
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arwen hayat kolay değil canım biliyorum bazen çok zorluyor insanı ama geçecek bunlar sabırla İnşallah . Çözüm bulamadığun için sorunlara üzülüyorsun ama sana ihtiyacı olan insanları düşün umudunu yitirme
Sponsorlu Bağlantılar
Nephthys - avatarı
Nephthys
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #933
Nephthys - avatarı
Ziyaretçi
çok doğru yazmışsın burdayım.... arwen sitem değil yapman gereken sadece sabır etmek... senin dert edindiğin olaylar başka insanlar için basit gelebilir... ama bir de düşünsene derdine dermanı hiç bulamayacak olanların düştüğü ruh halini... öyle değilmi canım çok şükür her sabah uyandığında derin bir nefes alabiliyorsun... bide bunu düşün...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #934
arwen - avatarı
Ziyaretçi
valla benim yaşadıklarımı başkası yaşa bu kadar sabır etmez ki ben çok ama çok sabırlı bir insanım ama ama tükendim ..dayanacak gücüm kalmadı
Nephthys - avatarı
Nephthys
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #935
Nephthys - avatarı
Ziyaretçi
senin derdin dertmidir benim derdim yanında desem arwen.... bu nedenle tükendim yok artık... dimdik ayakta durmalısın yapacağın tek şey bu... yıkılırsan tek sen olmayacksın etrafında seni seven sana değer veren ne kadar insan varsa onlarıda yıkacaksın bi de bunu düşün bakalım...
White_Wolf - avatarı
White_Wolf
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #936
White_Wolf - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
arwen adlı kullanıcıdan alıntı

valla bidenem yanımda ama...Msn Sad

karamsar oldum aydınlığa çıkmak istiyorum Msn Happy ne zaman çıkarım acep

Bakın ne kadar şanslısınız, sizin "Bidenem" dediğiniz sevdiğiniz yanınızdaymış...

Benim durumum çook çok daha kötü, "Perikızı"yla ayrıldık, barışma ihtimalimiz yok ve aynı şehirde bile değiliz...

Ama umut diyorumya Msn Happy
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #937
arwen - avatarı
Ziyaretçi
YA VALLA ARTIK NE DÜŞÜNECEĞİMİ NAPICAĞIMI ŞAŞIRDIM NEFES ALIYORUM AMA YOK ARTIK BAZEN DÜŞÜNÜYORUM ÖLÜMÜ BİRŞEY OLSADA ..Msn Sad

BENİ SEVENLERE GELİNCE ONLARI DÜŞÜNÜYORUM TABİKİ DE ONLAR AYAKTA TUTUYOR BENİ
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #938
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Her karanlığın sonu aydınlık..herşeyin bi başı bi sonu olduğu gibi bence şükretmeliyiz Yaradan öyle bi güç vermişki bize tarihte neler olmusta yıkılmamıs insanlar..Sabredip inadına yaşamak lazım..

Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım daim olur dediğiniz gibi..
White_Wolf - avatarı
White_Wolf
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #939
White_Wolf - avatarı
Ziyaretçi
Yapılacak şey her zaman aynı aslında Msn Happy

Sabır ve sevmeye devam etmek Msn Happy

Sevmek ölüm değil yaşamak demek çünkü Msn Happy inadına, ayrılığın inadına, tükenen nefeslerin inadına ve kötü olan herşeye inat yaşamak...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #940
arwen - avatarı
Ziyaretçi
yaw arkadaşlar iyiki varsınız sağolun paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim..

sabreden dermiş muradına ermiş..umarım birgün yüzüm güler