Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 84

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 373.155 Cevap: 3.077
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #831
arwen - avatarı
Ziyaretçi
evet yaw can sıkıntısı aç olmasamda browni yiyorum mesela...şişmanlamıyom da o kadar yemeğe ..

Sponsorlu Bağlantılar

bu gece gerçi bugün diyeyeim durgunum üstümde bir ağırlık var neden böyle bilmiyorum 5 i geçiyordu uyandım hala uykum var ..saatleri şaşırdım artık
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #832
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu gece mutluydum ama yarın eve gitmemi engelleyecek bir ödevim olduğunu farkettim napalım bu haftada gitmem Msn SadMsn SadMsn Sad
Ödevden çok sıkıldım google bile ispanyolca mı italyancamı ne olduğu belli olmayan sonuçlar çıkarıyor karşıma az kaldı bayılcam....
Sponsorlu Bağlantılar
' Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun' şarkısını kendime armağan ediyorum ... '
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #833
arwen - avatarı
Ziyaretçi
dişim çok ağrıyorr..kafam çok meşgul düşün düşün durr belki ona desem saçmalama böyle birşey yok der ama elimde değil..niye böyle neden ?? istediğim şeyler olmuyor mutluluk uzak mı acaba bana Msn Sad
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #834
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Sanırım üniversite öğrencisisin. Mesajın sanki benim hayatımdan bir kesit gibi. Isparta'da okuyorum. Bazen hiç ummadığım bir gelişme, bütün planlarımı altüst edip Antalya'ya gitmemi engelliyor. Çok sinir bozucu bir durum.

Alıntı
arwen adlı kullanıcıdan alıntı

dişim çok ağrıyorr..kafam çok meşgul düşün düşün durr belki ona desem saçmalama böyle birşey yok der ama elimde değil..niye böyle neden ?? istediğim şeyler olmuyor mutluluk uzak mı acaba bana Msn Sad

Doğru yerdeysen mutluluğun uzak olması imkansız. Sen sadece doğru yerde doğru kişiylemisin? Bu soruyu cevaplamaya çalış. Zamanın varsa çok hoşuma giden bir hikaye anlatmak isterim.
Son düzenleyen Tarkan4407; 2 Mart 2007 02:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #835
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arwen geçmiş olsun canım. B ence kafanı karıştıran bir soru varsa kendini üzeceğine ona sormalısın belki saçmalama yerine seni rahatlatacak cevaplar verecektir. Mutluluk bizden uzak değilde biz onu tutmasını bilmiyoruz galiba Msn Sad
Ya da bulamıyoz mu bende bilmiyom kafam çok karıştı benimde....
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #836
arwen - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim arkadaşlar..ben bir de büyültüyorum olayları gerçi ortada da bir şey yok ama bilmiyorum inanın bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi şaşırdım sadece içimden geçenleri yapıyorum ve yaşıyorum mutluluğuyla mutsuzluğuyla..

Msn Happy valla açıktım yine ve her zaman ki gibi gittim mutfağa açtım dolabı baktım baktım durdum ve geri kapadım annemde yatmamıştı o mutfağa gitti nereye dedim anladı zaten birşey istediğimi ne sitiyorsun dedi ekmek arası birşeyler verirmisin dedim yapıp getirdi ama ben doymadım Msn Sad ve üşeniyorum valla annemde yattı zaten uyandırsam mı napsam acep Msn Happy
similsimil - avatarı
similsimil
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #837
similsimil - avatarı
Ziyaretçi
Baby selammmmmm
ben geldimMsn Grin
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #838
arwen - avatarı
Ziyaretçi
şımılşımıl hoşgeldin aramıza nerelerde kaldın bakem Msn Happy
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #839
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Bu gece kimse yok mu?

İnternette bile yalnız kaldım.
Son düzenleyen Tarkan4407; 3 Mart 2007 02:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
elanora - avatarı
elanora
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #840
elanora - avatarı
Ziyaretçi
geceleri sewenn..insanları burada bulmak hoşş..bende güneşi ilk karsılıyanlardanım arkadaslar..haydi şimdiden hayırlı sabahlarMsn Happy