Arama

Hangi FRP kişiliğindesiniz? - Sayfa 2

Anket Hangi FRP kişiliğindesiniz?

Kuralcı iyi
 
2 Oy
14.29%
Nötral iyi
 
4 Oy
28.57%
Kural tanımaz iyi
 
4 Oy
28.57%
Kuralcı tarafsız
 
2 Oy
14.29%
Tarafsız
 
0 Oy
0%
Kural tanımaz tarafsız
 
1 Oy
7.14%
Kuralcı kötü
 
0 Oy
0%
Nötral kötü
 
0 Oy
0%
Kural tanımaz kötü
 
1 Oy
7.14%
Güncelleme: 10 Aralık 2009 Gösterim: 2.806 Cevap: 13
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
21 Ocak 2009       Mesaj #11
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Ben dahil galiba herkes seçim yapmakta zorlanıyor ve böylece anketin espirisi kalmıyor diye düşünüyorum en iyisi arasında kaldıkalrımızdan birini, kendimize en yakın hissettiğimizi seçelim olmazmı.. Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
-Kural tanımaz iyi- diyorum.Asi ve iyi kalpli Msn Happy ve oyumu kullanıyorum Msn Happy
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
21 Ocak 2009       Mesaj #12
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
görünüşe göre çoğu kimse kuraltanımaz iyi olduğunu düşünüyor ancak kuraltanımaz diye çevrilen "kaotik -iyi karakter " aslında az bulunur .(cg-chaotic good)

Sponsorlu Bağlantılar
İyiliğe ve doğruluğa inanırlar ama kurallarla pek isleri yoktur. Hareketleri kendi iç ahlaki pusulaları tarafından yönlendirilir ve bu pusula da her zaman kurallarla paralel gitmeyebilir.

CG characterler güçlü bir moral değerine sahiptir, ama kimseye ne yapmaları gerektiğini söylemek istemez. Kanunları gereksiz ve sınırlayıcı bulurlar. Ne hissederlerse sonu ne olursa olsun istediklerini yaparlar.Kurallar umrunda değildir.Asidir ama iyi kalplidir .
Örneğin Robin hood.Zengiden "çalar" fakire verir bildiğiniz gibi.

Yada şöyle , bir polis hırsızı yakaladığında sağlam teslim etmesi gerekiyorken önce bir ellerini kırıyorsa bu chaotic good sayılabilir.
Otobüs şöförü dersenizde adam kimseden para almaz...alırda alıcağından da "bu zengin" der fazla alır.FAkir görünenden almaz.KEndi kafasına göre kuralları yoksayar yani.

Başkalarının ondan beklediğinin aksine kendi vicdanının sesini dinleyerek hareket eder. İyiliğe ve doğruya inanır ama kurallara ve adalete pek inanmaz:İnsanların yönlendirilmesinden hoşlanmaz. Toplum onaylasa da onaylamasa da sadece kendi doğru bildiğini yapar.

Chaotic Good karakter nazik ve yardımseverdir, kurallara çok az saygı duyar hatta hiç duymaz. Bir Chaotic Good karakter zenginden çalıp fakire verme konusunda hiç tereddüt etmez.

Chaotic good iyi bir kalp ile özgür bir ruhun birleşimi gibidir. Haksızlığa uğramışların kahramanıdırlar. Kesinlikle kendi yollarında gitmeyi severler kendi kurallarına göre, bir otoritenin baskısından hoşlanmazlar. Kar gayesi gütmeden yardım severlik yaparlar., güçlü birer ferdiyetçi şahıslardır, kural yanlılarının düşmanıdırlar (ama bu iyi özellikler taşıyan kuralcılara düşmandırlar anlamına gelmez.), mevzuatlar, toplumsal emirleri hiçe sayarlar. Bu tip adamlar devrim mücadelelerinde aktif rol oynarlar, düzen karşıtı, baskı üstündeki vatandaşları özgürlüğe kavuşturmak gayeleridir. Kanunu olan toplumların hastalıklı olduğunu düşünürler lawful onlardan uzak dururlar, göçebe veya insanlardan uzak yaşarlar.

Soylulara başkaldırıcı liderler çürümüş rüşvetçi rejimlerin düşmanı adamlar, zorba hareketlere hayır diyen savaşçılar , iyi insanlar için çalışan paralı askerler, ödül avcıları "zenginden alıp fakire veren tipler" Chaotic Good karaktere örnektirler.Yiğit bir sınır sakini daima göçebe yaşayan göçmenler, hatta çingenelerbir diğer örnekleridir.


1.Sözlerini yalnızca iyi kişilere karşı tutar (neutral veya evil karakterlere kendilerini iyi karakterler olarak gösteren ama neutral veya evil olanlara karşı verdikleri sözler onları çok üzer, mümkün olduğunca bunlara söz vermek istemezler).
2.Yalnızca neutral veya evil karakterlere yalan söylerler.
3.Savunmasız kişileri öldürmezler, yalnızca gerçekten kötü kişiler olmadıkça veya öldürülmesi çok gerekmedikçe.
4.Hiçbir zaman masumlara zarar vermezler... kaza eseri olmadıkça…
5.Zevk için işkence yapmazlar. Korkutmaya müsaade edilir (çok nadir durumlarda bilgi almak için yapabilirler).
6.Zevk için öldürmezler (Ancak kötüleri bertaraf etmek onların hoşuna gider).
7.Daima başkalarına yardım ederler.
8.Otoriteye güvenmezler.
9.Grupta iyi çalışır, kural sınırlamalarından ve bürokrasiden hoşlanmazlar.
10.Çok uç örnekler olmadıkça hiçbir zaman kara para veya eşya kullanmazlar iyiliğe hizmet edecek hileli kazanılan para, eşya ve bağışlar dışında.
11.Hiçbir zaman arkadaşına ihanet etmez, arkadaşı ona kötü niyetle ihanet etmedikçe
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009       Mesaj #13
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Ortaya karışık alsam Msn Tongue
En ağır basanı bu ;
Kuralcı tarafsız:
Yasalar iyi - kötü temelinde değil, düzeni sağlama temelinde konulmalıdır. Gelenekler anlamlı ve gereklidir. Yasanın nedeni düzenli bir yaşamı sağlamak olsun ve ben bu yasayı korumak için elimden geleni yapayım.
Ayrıca Oğlak burcuyum : )
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
10 Aralık 2009       Mesaj #14
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
hepsini okumadım ama , kuralcı iyiyi beğendim Msn Grin

Benzer Konular

2 Ağustos 2016 / kyle Soru-Cevap
15 Mart 2016 / Misafir Soru-Cevap
3 Kasım 2009 / Misafir Oyunlar
1 Aralık 2014 / adile Soru-Cevap