Arama

Telekom ADSL hizmetlerinden memnun musunuz? - Sayfa 15

Anket Telekom ADSL Hizmetlerinden Memnun musunuz?

Evet

766 Oy
26.73%
Hayır

1.779 Oy
62.07%
Kararsızım

321 Oy
11.20%
Güncelleme: 4 Şubat 2012 Gösterim: 43.981 Cevap: 271
ersoyk - avatarı
ersoyk
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #141
ersoyk - avatarı
Ziyaretçi
TTNET alt yapı hizmetlerini bitirmeden ADSL sattı insanlara, unuttuğu birşeyler olmalı bu ülkede hizmet anlamında tekelci değil. Kablolu tv hizmeti üzerinde verilen kablolu net, inanılmaz hızlı ve ucuz. Aynı siteden TTNET abonesi ve KABLOLUNET abonesi aynı dosyayı indirmeyi denedik ve sonuç TTNET = 26kb KABLOLUNET = 106kb bunu ilgililere sordum, fiiberoptik kabloyu anlattılar. yapılacak edilecek v.s. Yapılanıyoruz falan filan 5 yıl daha çok ytl'ye 32k internet kullanırız.. KABLOLUYA geçtim rahat ettim 15 ytl ohh bee
Sponsorlu Bağlantılar
Nobleman - avatarı
Nobleman
Ziyaretçi
26 Ekim 2007       Mesaj #142
Nobleman - avatarı
Ziyaretçi
Hayır kesinlikle memnun değilim;bence her ay bizden aldıkları 29,00 YTL 'yi hak etmiyorlar.Güya hızlandık sonsürat internet diyorlar ya;sadece buna kendileri inanıyordur haaa birde Sayın Mazhar ALANSON ve değerli EŞLERİ Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
ramadan07 - avatarı
ramadan07
Ziyaretçi
31 Ekim 2007       Mesaj #143
ramadan07 - avatarı
Ziyaretçi
hayır
DURU27 - avatarı
DURU27
Ziyaretçi
31 Ekim 2007       Mesaj #144
DURU27 - avatarı
Ziyaretçi
TTNET Mİ? MEMNUNİYET Mİ??? BU İKİSİ BİR ARADA OLANAKSIZ DİYORUM...SUSUYORUM...DEVAMI BANA KALSIN...
HIZ=0
HİZMET=0
KESİNTİ=SINIRSIZ
sılax - avatarı
sılax
Ziyaretçi
1 Kasım 2007       Mesaj #145
sılax - avatarı
Ziyaretçi
ben de memnun değilim açıkçası yavaş ama buna da şükür ya hiç olmasaydı Msn Grin
Nobleman - avatarı
Nobleman
Ziyaretçi
1 Kasım 2007       Mesaj #146
Nobleman - avatarı
Ziyaretçi
Sayın site yetkilisi/yetkilileri (Sitemizde yer alan mesaj kutularına yazdıklarımızı Devlet erkanından yada Türk Telekom'dan bir yetkili/yetkilileri görebilir mi acaba ?)inşallah buraya acizane yazdılarımızı özellikle Türk Telekom'dan birileri görür,gerçekten bunu canı gönülden vede çok istiyorum.Bu ADSL 'ye ne oluyor inanın bilgisayar karşısına geçip net'e girmekten iğrenir oldum.,güya son sürat internet miş güleyim bari;ne sürat'i KAĞNI mübarek KAĞNI açılsammı açılmasammı diye niye bukadar düşünüyor ? yada birileri niye buna çözüm bulmuyor veya bulmak mı istemiyor anlayamıyorum...Saygılarımla

Yeter artık bir çare bulunsun YETER

Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Telekomdan MsXLabs.com a yapılan açıklama:

Son 10 gündür yaşanan internet bağlantısı Adsl sorunları hakkında msxlabs.com genelinden aldığım ve bana yöneltilen sorunları Turktelekom a ilettim.

Yetkilerin duyarlılığını takdir ettiğimi; Öncelikle ilgilenmeleri, konuyu takip etmeleri telefon trafiğiyle bilgi vermeleri dışında aşağıdaki metnide maille tarafıma bildirmeleri beni ve MsX Ailesini memnun etmiştir.

Sorun yaşayan üye/abonelere ışık tutması açısından sizlerin bilgisine sunuyorum :

ADSL Hız Problemleri Hakkında MsX Ailesine yapılan Açıklama

Yaşanan hız problemleri ilgili mailinize cevaben bir bilgilendirme yapmak gerekirse:

Hız sorunları santral mesafesi uzak müşterilerimizde (4-5 km den sonra) yaşanabiliyor. Örneğin 4MB 4 km mesafeden sonra çalışmıyor yada kopmalara neden oluyor. Buna çözüm olarak saha tipi cihazlar ile mahallelere saha dolabı şeklinde cihazlar kurulup hizmete verilmektedir. Fakat biz uzak mesafeli müşterilerin hızını çalışmıyor ise hızını düşürerek hizmet alabilir hale getiriyoruz. Müşterininde bu durumda çalıştığı hızdaki alt tarifelere geçmek için başvurması gerekir.(Hız arttımından sonra yeni hızı ile hizmeti hiç alamayanlar hızı düşürülerek otomatikman yeni tarifesine geçirildi). Modemlerin arayüzünde modemin buluşma hızı görülebilmektedir. Tarife hızınızla buluşma hızını modem arayüzünden bakarak karşılaştırabilirsiniz.

Müşterilerin santralden sonra fiberle taşınan linklerindeki trafik durumları sürekli izlenmekte ve yoğunluklar oluştukça trafik dengelemesi yapılmaktadır.Yurtdışı çıkışlarına yeni yatırımlar devam ediyor ve çok ziyaret edilen yurt dışı siteleri için mirror serverlar kurulmaktadır. Yinede sorunun sizinle ilgil olmadığını düşünüyorsanız arıza kaydı burakmalısınız. Fiziksel hattaki sorunlar sinyal/gürültü oranını bozan arızalar mesafe sorunu yoksa ekiplerimizce giderilebilir.

Kullanıcı sistemi kaynaklı hız sorunlarıda oluşabiliyor. Virüs trojan bulaşmış bir PC'de virüsler tarafından oluşturulan internet trafiği kullanıcının bant genişliğini doldurup hızını yavaşlamış olarak görmesine neden oluyor. PCdeki virüsten haberi olmayan kullanıcı sorunun Telekomdan olduğunu düşünebiliyor.Ayrıca wireless modem kullanan kişiler modemlerinde şifrelendirme yapmazlarsa başka kişiler tarafından kullanılabilen hattını haberi olmadan paylaşarak kullanıyor ve hızı düşüyor. Speedtest yaparken paylaşım programları gibi download/upload yapan tüm programlar kapalı olmalıdır yoksa alınan sonuç yanıltıcı olabiliyor. Yurtdışı serverlarında tutulan speedtest uygulamalarından alınan test sonuçları yada yapılan bir download sırasında alınan sonuca göre hızı değerlendirmek herzaman doğru değildir. Biz download yaparken karşı taraftaki serverin gönderim (upload) kapasiteside önemlidir.Örnegin youtube da izlenen videolar 30MB internet bağlantılı sistemlerde bile takılarak çalışabiliyor bu youtube upload kapasitesi ile ilgili veya o videonun serverının yurtdışında nerede olduğu, yurtdışındaki operatörün linklerinde sorun olup olmaması gibi birçok faktörden etkilenebiliyor. Bunu izlenen bazı videoların hızlı kesintisiz stream olması bazılarının ise kesintili yavaş izlenmesi ile açıklayabiliriz.

Turktelekom A.Ş.

İlgi ve alakanızdan dolayı Çok Teşekkürler.Saygılarımla...
Son düzenleyen Nobleman; 1 Kasım 2007 22:23 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
syhurricane - avatarı
syhurricane
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #147
syhurricane - avatarı
Ziyaretçi
çoğu ülkede bu hizmet için ücret alınmazken burada nasıl daha çok müşteri bulup da daha çok kazanırız planları yapılıyor. bir de utanmadan portları ona buna satıp akıllarınca rekabet yaratıyolar. ayıptır yaa. elalem artık uydudan bizimkine oranla neredeyse 10 kat hızlı işlem yapıyo.
yener2005 - avatarı
yener2005
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #148
yener2005 - avatarı
Ziyaretçi
hayır degılım
bzim - avatarı
bzim
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #149
bzim - avatarı