Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 107

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.396 Cevap: 1.351
yimake - avatarı
yimake
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #1061
yimake - avatarı
Ziyaretçi
  • Scanner Fıkrası - askerde komutan emir erine seslenmiş:

Sponsorlu Bağlantılar
    çabuk bana bir lazer yazici getirin

er gitmiş ve bir askerle geri dönmüş

komutan : bu ne lan

asker: lazer yazıcı komutanım

komutan: nasil oluyor ??

asker: temel, hem laz hem de er ve de yazıcılık yapar.

komutan: ulan iyi ki scanner istemedik...

Tayyip'le Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar..Bush, Tayyip'e "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz" der.Tayyip altta kalmaz ve karsilik olarak "Bizde öyle bir teknoloji var ki,partimizin bütün üyelerine 100 metreyi 3 saniyede kosmayi ögretiyoruz" der adam
Türkiye'ye döndügünde Tayyip'i bir düsünce alir. Danismanlarini çagirtir veattigi palavrayi anlatir. "Haftaya Bush geliyor. Yalanimiz ortaya çikacak, acaba ne yapsak?" diye sorar....Danismanlarindan biri hemen yanitlar: "Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?" "Hayir sormadik" "O halde hiç korkmayin baskanim, alin Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin.Diriltmezse o rezil olur. Yok eger diriltirse siz zaten o zaman 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız
Turkiye
Son düzenleyen yimake; 21 Şubat 2008 21:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
22 Şubat 2008       Mesaj #1062
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün Temel paraşüt kursuna yazılmış. Kurstan bir gün önce vefat etmiş annesi rüyasına girmiş ve demiş ki :
- Temel oğlum kursa gitme , gideceksen de uçaktan atlama demiş.
Sponsorlu Bağlantılar
Temel uyanmış ve sabah kursa gitmiş.Hocasıyla beraber uçaktan atlarken annesinin nasihati aklına gelmiş ve hocasına :
- Ben atlamasam, yani dün annemi rüyamda gördümde atlama sakın diyordu demiş. Hocası :
- Saçmalama Temel nasıl böyle bir şeye inanıyorsun, yapma etme.
Temel :
- Taaam o zaman uşağum madem inanmiysun gel o zaman paraşütleri değiştirek da demiş. Hocası da kabul etmiş ve önce Temel uçaktan atlamış , paraşütü de açılmış. Hemen sonra hocası atlamış ama paraşütü açılmamış. Temel'in hocası Temel'in yanından çok hızlı şekilde geçmiş.Temel şaşkınlıkla hocasına dönerek:
- Nereye hocam böyle
Hocası kızgın bi o kadar hırçın:
- Annenin yanına...

yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
24 Şubat 2008       Mesaj #1063
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Mercedes
Temel yol kenarında otostop yapar bir mersedes durur ve Temel'i alır. Temelde adama bir şeyler sormaya başlar. Abi ben pu arabanun önündekü yildizun ne işe yaradiini merak edeyrum, der. Şöför onunla geçen yayalara nişan alıp çarpıyorum böylece kurtulamıyorlar, der. Beş dakika sonra yayaların yanından geçerken arkadan bir ses gelir ve söför arkaya dönerek Temel'e sorar ne oldu o ses neydi? Temelde abicium sen hedefu kaçirdun ama merak etme ben kapiyla vurdim oniii
yimake - avatarı
yimake
Ziyaretçi
24 Şubat 2008       Mesaj #1064
yimake - avatarı
Ziyaretçi
Yanlış anlama İriyarı kabadayı tipli bir adam kahvede otururken birden ayağa kalkmış ve gürlemiş; -Ulan bu sağ taraftaki masalarda oturan herkes İNBE, sol tarafta'ki masalarda oturanlar ise ZEVEPENK tir. Varmı itirazı olan. Kahvede çıt yok. Herkesin başı önünde. Derken sol taraftan ufak tefek biri kalkmış yavaşca sağ tarafa yürümeye başlamış. Kabadayı gürlemiş; -Nereye lan. Adam ıkınmış sıkınmış yavaşca; -Şey ben yanlışlıkla yanlış yere oturmuşumda.
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #1065
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Azrail Temel’in canını almak için gelir. Temel'se Azrail'den kurtulmak için hemen bir çare bulur.

İşaret parmağını ağzına sokar ve "aguk guguk" sesleri çıkartarak bebek taklidi yapar.

Azrail durumu anlayıp Temel’in oyununu bozmak istemez ve gider.

Azrail ertesi gün Temel’i almak için geldiğinde Temel’in kendisine bir emzik bile aldığını ve yerlerde emeklediğini görür ve Temel’e seslenir:

- Temel, gel attaaaa gideceğiz...
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
27 Şubat 2008       Mesaj #1066
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Burada Balık Yok

Temel dünya turuna çıkar ve yolu Canada'ya da düşer.
Kırk yılda bir Karadeniz'de hamsi avlamaktan daha değişik bir fırsat çıktığını düşünerek buz tutmuş bir gölde, buzu kırıp balık tutmaya özenir. Oltasını ve takımlarını alarak işe koyulur.
Tam buzu kıracakken, insanın içini titreten bir ses duyulur:
- Oğlum burada balık yok!
Temel az öteye gidip tekrar buzu kıracakken ses yine gürler,
- Burada balık yok dedim sana...
Temel'in eli ayağı titreyerek seslenir:
- Tanrım, sen misun yoksa?
Ses yeniden duyulur,
- Hayır oğlum, ben buz hokeyi stadının spikeriyim.
CoCuqibi - avatarı
CoCuqibi
Ziyaretçi
27 Şubat 2008       Mesaj #1067
CoCuqibi - avatarı
Ziyaretçi
bir gün bir adamın kapısı çalmış, komşusu:

-komşu bizim hanım sizlere ömür.. cenazesine katılırsanız......

aradan bir süre geçmiş, hanımı ölen yine evlenmiş, bir süre sonra yine aynı mesaj:

-abi bizim hanım sizlere ömür.. cenazesi...

bi süre sonra üçüncü hanımın da cenaze daveti gelince adam dayanamamış, hanımına dönüp:

-yahu adam bizi üç kere cenazeye davet etti biz onu daha bi kere davet edemedik! demiş...

derler.... Msn Happy

Karısını çok seven adamın duası Msn Grin

elhamdürüsü ile
kızlar sürüsü ile
sabah birisi ile akşam birisi ile amin...

ALLAH'ım, onun başı ağrımasın benim ağrısın..
O üşümesin , ben üşüyeyim...
O aç kalmasın , ben kalayım...
O üzülmesin, ben üzüleyim...
Onun canı sıkılmasın, benim sıkılsın...
Genç yaşta dul kalmasın, ben kalayım
Son düzenleyen CoCuqibi; 27 Şubat 2008 00:34 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
27 Şubat 2008       Mesaj #1068
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Hidayet ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam Peder dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek Peder e sorar:
- Hiç günahın var mı Peder ?
- Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim.
- Melek : Çok iyi bunları biliyorduk zaten al sana cennetin gümüş anahtarı der ve sonra Hidayet'e döner. Senin hiç günahın var mı Hidayet?
- Hidayet : Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı otobüs kullanırdım.
- Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz. Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı...
- Peder bu olaya sinirlenir. Ben hayatımı tanrıya adadım siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz haksızlık değil mi ?
- Melek gülerek.. "Oğlum sen vaaz verirken herkes uyuyordu, ama Hidayet otobüs kullanırken herkes dua ediyordu...
yimake - avatarı
yimake
Ziyaretçi
28 Şubat 2008       Mesaj #1069
yimake - avatarı
Ziyaretçi
Temel ! Askerlik yaptigi bölük`de hic anlasamadigi cavus la basi oldukca dert de,cavusu ,Temele ..Sunu yap bunu yap, ama makbule gecmezmis!..Sonra birgün cavusu;Temele demiski.. Git nizamiyenin kapisina, bugün karakol komutani gelecek, gelir gelmez mutlaka haberim olsun der!..Ve Temel gider 1-2`saat bekler ! Kapidan iceriye makam araci girer! Temel sorar askerlere bu kim!.. Derlerki karakol komutani... rsm4
Hemen makam arabasinin yanina varir ve cami tiklar!... Komutan; Otomatik cami indirir ve sorar!.. Buyur asker!!
Temel sorar siz komutan misiniz!..
Evet der komutan' Temel derki, vallahi b....yedin, Cavus seni bekliyor.....
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
28 Şubat 2008       Mesaj #1070
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Hitler üç esir yakalamış, İngiliz, Fransız ve bir Yahudi.

- Size soru soracağım, bilirseniz sizi bırakacağım, demiş.

İngiliz'e sormuş: - "Titanik kaç yılında battı?

İngiliz hemen cevap vermiş: - 1912, diye.

Hitler göndermiş İngiliz'i.

Fransız'a sormuş bu kez: - Titanik'te kaç kişi öldü?

Fransız cevap vermiş: - 1050 kişi...

- Tamam, sen de gidebilirsin, özgürsün..!

Veee Yahudi'ye dönmüş:

- Say lan isimlerini