Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 117

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 289.945 Cevap: 1.351
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #1161
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Gözlerim bozuk

Sponsorlu Bağlantılar

Göz doktoru: - Şu tablodaki harfleri okur musunuz? Cafer: - Siz bana okur musunuz? Benim gözlerim bozuk da..
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #1162
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
PEN YAPTUM!!!!

Sponsorlu Bağlantılar
Temel dolmuşa binmiş.Dolmuşta 3 erkek bir de hamile bir bayan varmış.
Dolmuş yoluna devam ederken hamile bayandan "tırrrrt" die bi ses gelmiş.Bayanın bozulmasını ıstemeyen adamlardan birisi "afedersiniz çok yemişim mazur görün" diyerek centilmenlik yapmış. Temel olayı görmüş ve centilmenlik fikrini tutmuş.
Bir süre sonra bir tırrrrt sesi daha gelmiş. Tam temel daha evvel planladığı gibi centilmenlik yapmaya hazırlanırken,bu sefer diğer adam atlamış ve o da "afedersiniz çok yemişim mazur görün" demiş. Temel centilmenlik sırasını kaptırınca bir hayli üzülmüş ve centilmenlik yapmak için kadının tırtlamasını beklemeye başlamış.. derken br tırrrrt sesi daha gelmiş fakat temel tam söyleyeceği sırada dolmuştaki 3. adam yapacağını yapmış ve "kusura bakmayın çok yemişim mazur görün" diyerek temelin sırasını kapmış.. Centilmenlik yapamayınca içinde kalan temel durağı geldiği için dolmuştan indiğinde mutlaka centilmenlik yapmalıyım diye düşünmüş ve dolmuşun kapısından içeri dönüp "Ha pu kadun pi taha osirursa pilun ki pen yaptum" demiş.

KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #1163
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Birgün adamın biri bir bara gitmiş orda bir kaç tane bira içtikten sonra parasını bozuk paralar halinde barın üstüne koymuş ve barmen tam paraya uzanacakken paraları elinin tersiyle itmiş barmene gıcıklık olsun diye bunun üzerine intikam yemini eden barmen adamın gelmesini beklemiş ertesi gün gelen adam bir kaç bira daha içtikten sonra bozuk parasının kalmadığını farkedip bütün para vermiş barmene barmen sevinmiş bu sefer barmen bozuklukları kule gibi yapıp bara koymuş adam tam elini uzatınca parayı itmiş paralar yine yere saçılmış barmen intikam aldığını düşünerek seviniyorken adam üstü kalsın deyip barı terk etmiş.
YagmurTanesi - avatarı
YagmurTanesi
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #1164
YagmurTanesi - avatarı
Ziyaretçi
Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...

Yunus ve Temel yorda karşılaşmışlar. Yunus'un kolunun altında kalınca bir kitap varmış. Temel dayanamayarak sormuş ; "Yunus, o kolunun altındaki kitap da neyin nesi?" Bundan sonraki diyalog:

Yunus : "Ha o mu, o Düz Mantık. Ben bu kitabı satıyorum."
Temel : "Düz Mantıkta ne olaki?"
Yunus : "Bak şimdi... senin akvaryumun var mı?"
Temel : "He vaaar"
Yunus : "O zaman sen balıkları seviyorsun. Balıkları sevdiğine göre hayvanları seviyorsun. Hayvanları sevdiğine göre insanları seviyorsun. İnsanları sevdiğine göre kadınları seviyorsun. Dolayısıyla sen tam bir erkeksin."

Bu son cümle Temel'in hoşuna gitmiştir ve hemen kitabı alır. Kolunun altına sıkıştırır ve yoluna devam eder. Biraz ilerde İdris ile karşılaşır ve bu seferki diyalog:

İdris : "Ula Temel.. O kolunun altındaki de ne ?"
Temel : " Ha o mu, o düz mantık.."
İdris : " Ula düz mantık da neyin nesi?"
Temel : " Bak şimdi... Senin akvaryumun var mı?"
İdris : "Hayır yoook"
Temel : (Baş ve işaret parmaklarını birleştirip yuvarlak yaparak) "O zaman sen böylesin..."
Son düzenleyen YagmurTanesi; 19 Nisan 2008 19:55 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #1165
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Tetris
Temel, bir binanın önünde durmuş, arkadaslari da çatiya çıkmış.
Temel aşağıdan arkadaşlarına,
-Ula sen iki kolunu yana aç aşağı öyle atla demiş.
Birincisi atlamış gümm.
-Ikinciye? Sen sadece sağ kolunu yana aç, öyle atla? demiş. İkinci de atlamış gümmm.
-Üçüncüye? Sen iki kolunu yanına yapıştır öyle atla? demis. O da gümmm.
Yoldan geçen bir adamin dikkatini çekmiş sormuş,
-Kardeşim siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına demiş.
Temel cevap vermiş,
-Tetris oynayruz.
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #1166
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
100 öpücük
Yurt dışınnda yaşayan adam karısına bir mail gonderiyor: Sevgili karıcığım, bu ay maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen

Karisi da ona cevap veriyor,

Sevgili askim,
Gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. Masraflar söyle;
1- Sütçü bir aylik süt için 2 öpücügü kabul etti,
2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlasmaya razi oldu,
3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa ugruyor,
4- Bakkal sadece öpücüge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim,
5- Diger masraflar toplam 40 öpücük...

Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayi
çikarabilirim.
Gelecek ay için de ayni yönde mi plan yapmaliyim? Lütfen bilgi ver.

Sevgili karin Josephine

düelloya
Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve öteki adama:

- 'Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum'...

Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış;

- 'Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur'...

Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....:

- 'Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü..!!!!

cami hocası
Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş -Hocam bir muhendisle beraber olursam onun cezası ne kadar hoca - 3 sene demiş

- avukatla olursam?

- 5 sene

- doktorla olursam?

- 4 sene

- peki hocam hocayla olursam?

Hoca :
- seni gidi seniii .. sen cennete gitmek istiyorsun galiba...

Aldatıyorsam Sebebi Var
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
'..Şöyle aciklayabilirim...' der..
'Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana 'Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?' diye sordu.. ve işte buradayız..'

Evlenmeye Karar Verdim
Genç adam heyecanla eve gelmiş annesinin yanına giderek;
'Anneciğim, evlenmeye karar verdim ve hayalimdeki kadını buldum. Ancak senin de aynı fikirde olup olmayacağını merak ediyorum. Eğlence olsun diye yarın sana üç tane hanım arkadaşımı getireceğim. Bakalım hangisi ile evleneceğimi bulabilecek misin?'
Anne merakla kabul etmiş, getir bakalım, demiş.
Ertesi gün, genç adam yanında üç tane güzel hanımla eve gelmiş. Hep beraber oturmuşlar, sohbet etmeye baslamışlar.
Bu arada anne çay, pasta servisi yaparken, sorular soruyormuş.
Akşam olunca hanımlar izin isteyip, kalkmışlar.
Genç, annesine dönerek; 'Tahmin et bakalım. Hangisiyle evleneceğim?'
Anne, büyük bir kararlılıkla; 'Kızıl saçlı olanla evleneceksin'
Genç çok şaşırmış; 'Nasıl olur, nasıl tahmin ettin? Tam isabet'
'İçlerinden bir tek onu sevmedim'

Patron ve Sekreter
Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri
arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yuruyusten sonra usumus
ve islanmis durumdayken bir kulube bulurlar.
Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir suru battaniye bulunmaktadir.
Geceyi gecirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak, yatagi
sekreterine verir,
'Ben yerde uyku tulumunda uyurum' der. Sekreter yatagina yatar, adam uyku
tulumunun icine girerek fermuari ceker. Bir sure sonra tam uyumak
uzereyken, sekreterinin sesini duyar;
'Efendim, ben cok usuyorum.' Adam fermuari acar, uyku tulumundan cikar, bir
battaniye alip kadinin uzerine orter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak
uzereyken yine sekreterinin sesini duyar;
'Efendim, ben hala cok usuyorum.' Adam yine fermuari indirir, tulumdan
cikar, bir battaniye daha alip kadinin ustune orter, uyku tulumuna gi rerek
fermuari ceker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar;
'Ben yine coooook usuyorum'. Adam yattigi yerden;
'Bir fikrim var.' der,
'Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse goremez, istersen evliymisiz
gibi davranabiliriz.' Genc kadin kikirdar;
'Tamam, bana gore hava hos.' Adam yattigi yerden avazi ciktigi kadar
bagirir;
'OYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!'
Son düzenleyen fadedliver; 20 Nisan 2008 23:34 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #1167
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Sporcu Temel

Istanbulda özürlüler için açılan bir olimpiyat salonunda, yüzme yarışları yapılmaktadır. Yüzücüler yerlerini alırlar. 1. Kulvarda bacağından sakat bir yüzücü, 2. Kulvarda kolundan sakat biri vs vs. 10. kulvarda ise Temeli getirirler, Temel sırf "Kafa" dan oluşmakta: Sonra yarışma başlamış tüm sporcular kulvara çıkmışlar,bizim temelin kafasınıda koymuşlar kulvara.Start verilmiş tüm sporcular havuza atlamış. Neyse oradan biri de temelin kafayı sallamış havuza. Herkes finishe doğru giderken bizim temelin kafa dibe doğru gidiyormuş. Yarışma bitmiş görevliler temelin kafayı çıkartmışlar "hani 1. olcakdın" demişler.Temel "Ya hiç sormayın, olacaktım ama kulağıma kramp girdi" demiş.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #1168
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yatsı Tavuk

Trabzonda köyün birinden bir taksi şöförü geçerken tavuğun birini ezmiştir. Dürüst adammış vesselam... Hemen arabasını çeker kenara, köye doğru yürürken bir köylüye rastlar ve olayı anlatır. Tavuğun sahibine parasını ödemek istediğini söyler. Şöyle bir bakar köylü:
- Ha bunu pilse pilse bizum köyin muhtari Temel pilur.
Adam muhtarlığın yolunu tutar. Temel'e tavuğu gösterir:
- Bunun sahibi kimse parasını ödeyeceğim, tanıyor musunuz?
Temel şöyle bir bakar ve cevabı verir:
- Ha pu pizum köyin değuldur, pizum köyde yassi tavuk yoktir
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
21 Nisan 2008       Mesaj #1169
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Kıyamet kopsa;
Kıyamet kopsa medyamız bunu nasıl duyururdu ?

Sabah : Biz öldük!

Anadolu ajansı : Kıyamet koptu (A.A)

Zaman : Biz demiştik, böyle olacagı belliydi!

Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha

yükselmeyecek. Hafta Sonu : Ayhan Işık ile Hülya Avşar gizlice

buluştular Erkekçe : Ayın hurisi

Fanatik Gazetesi : Bu maçın galibi yok!

Cumhuriyet : Sonunda Ata'mıza kavuştuk.

Bilim Teknik : Evren hakkında bütün

bilmediklerimiz... Oyun dergisi : Game Over

Elle : Yargı gününde anında 10 kilo verin!

Para : Kıyametten kâr yapmanın 100 yolu

Star Gazetesi : Şok! Kandırıldık, Şeytan aslında iyiymiş!

Aktüel : Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey: Sevaplar ve Isıya dayanıklı elbise

Auto Show : Sırat köprüsünde saniyede 100 km ye ulaşan son model arabalar

Arena Ugur Dündar : Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası

Hürriyet Ertugrul özkök : İyimserligi elden bırakmayalım, hiç olmazsa cehennemde ısınmak için yakıt parası yok!

Milliyet Meral Tamer : Zebaniler, delik kazanların üreticisini Seytan'a şikayet etti.

Radikal : Yeni dosyayı açıyoruz: Yeşil itiraf ediyor. Aslında kıyametten Susurluk çetesi sorumlu.

Show TV Reha Muhtar : Sayın Zebani, kazanların yanında terlemiyor musunuz?

ATV Hakan Aygün : Mahşer yerinde Fordculuk çok yaygın,izliyorsunuz sayın seyirciler, bıyıklı bey, nasıl arka saflarda çalışıyor...

Kana 6 : İzliyorsunuz sayın seyirciler,kazanların içi bir volkan gibi, insanlar bağrış çağrış yanıyor, kızarıyor...

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı : Devletimiz, bütün yaraları saracaktır
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #1170
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Martini

Bir isadami tavernaya girer, bara oturur ve bir duble
martini siparis eder.Ickisini bitirdikten sonra, gomleginin cebine bir goz
atar, ardindan barmene bir duble martini daha hazirlamasini soyler.

Bunu da bitirince, yine gomleginin cebine bir goz atar, sonra barmene donup bir duble daha martini siparisi verir.

Barmen;"Bakin bayim, size butun bir gece boyunca martini getirebilirim. Fakat, bardagi her doldurmami istemenizden once nicin gomleginizin cebine baktiginizi soylemek zorundasiniz."deyince adam cevap verir;

"Karimin fotografina bakiyorum.Ne zaman gozume guzel gozukecek, iste o zaman eve gitme zamani gelmis olacak."