Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 111

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 263.508 Cevap: 1.351
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
xIIIxLincolnxIIIx
Ziyaretçi
15 Mart 2008       Mesaj #1101
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
Ziyaretçi
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

Sponsorlu Bağlantılar




verildiyse sory.
yimake - avatarı
yimake
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #1102
yimake - avatarı
Ziyaretçi
TEMELİN VASİYETİ Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
Sponsorlu Bağlantılar
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...
kakarotto - avatarı
kakarotto
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #1103
kakarotto - avatarı
Ziyaretçi
Kral Tv'nin sarışın, prezentabl vj'lerinden biri programında:
"Bana ne kadar değer biçersiniz yani benimle evlenmek için ne kadar başlık parası verirsiniz?" diye soruyor, ağzını yayarak...
Telefona bağlananlar, 'milyarlarımı, evimi, arabamı, varımı, yogumu, herşeyimi' diye sayıp döküyor..
Orta yaş civarlarında bir amca arıyor, "150-160 milyon lira veririm'diyor.
Sarışın vj şaşkın, değer kaybının nedenini soruyor..
"Sen aşağı yukarı 50-55 kilo çekersin'
"Eeeee!"
"Eeeee'si.. Kaşarın kilosu da üç milyon lira civarında.."
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #1104
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Yarı manyak

Ögretmen derste çocuklara dönerek sorar:
- Söyleyin bakayimkuzeyimizde karadenizgüneyimizde akdenizbatimizda ege denizi varsa BEN KAÇ YASIMDA OLURUM..?
Arka siralardan bir parmak kalkar:
- Kirkdört ögretmenim..

Gerçekten de o yasta olan ögretmen sasirir:
- Dogru..Ama nasil bildin.?..

- Gayet kolay ögretmenim..Benim yari manyak bir agabeyim var; tam yirmiiki yasinda..Onun yasini iki ile çarpinca sizin yasiniz çikiyor....
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #1105
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Parmak
Temel oğluna parmakların isimlerini öğretiyormuş."Bak uşağum bu baş, bu işaret, bu orta, bu yüzük ve buda serçe parmak. Anladınmı?"oğlu kafasını sallayarak hayır demiş.Temel bir kez daha anlatmış ve tekrar sormuş " anladın mı uşağum?".Çocuk tekrar hayır demiş.Bir daha, bir daha derken en sonunda çocuk anladım deyince, Temel elini sallayarak "bak bakalım bir de karıştırarak sorayım" demiş...
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #1106
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Çetinim


bir piksel
Ameliyathane kapısında dört dönen adama, hemşire müjdeyi vermiş: - "Beyfendi bir oğlunuz oldu!" Adam sevinçle haykırmış: - "Yaşasın, ismi Çetin olacak, oğlum benim!" Hemşire biraz yüzünü ekşiterek adamın yanına gelmiş ve: - "Ancak Çetin'in bir kolu yok", demiş. Adam üzülerek: - "Olsun ben Çetin'im için herşeyi yaparım, onu gösterin bana", demiş. Bunun üzerine hemşire: - "Ama Çetin'in diğer kolu da yok", demiş. Adamın afallaması sürerken hemşire sayıvermiş: - "Ve Çetin'in bacakları da yok , üstüne üstlük gövdesi de yok..." Adam dayanamamış: - "Yeteeer, Çetin'imi gösterin bana" diyerek ameliyathaneye dalıvermiş. Ameliyat masasının başına geldiğinde bir bakmış ki Çetin sadece bir gözden ibaret. Adam dumura uğramış bir halde: - "Çetin'im Çetin'im" diyebilmiş. Bunun üzerine ameliyatı yapan doktor adama yaklaşmış elini omzuna atarak: - "Beyfendi Çetin sizi göremez, o maalesef kör", demiş..
kakarotto - avatarı
kakarotto
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #1107
kakarotto - avatarı
Ziyaretçi
Karne

Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #1108
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi

Tükürük Şampiyonu
Temel Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gider. Uçaktaki koltuğunun hemen yanında dünya tükürük şampiyonu oturmaktadır. Adam bir tükürür ve tükürük Temelin kulağının yanından mermi gibi geçer.
- Adam: "Ben 96 olimpiyatları dünya şampiyonu Almanya'dan Hans" der. Temel tabi şaşırır. Bir müddet sonra adam bir daha tükürür ve tükürük Temelin kafasını sıyırarak gider.
-Hans: "Ben 2000 dünya tükürük şampiyonu hans"der. Temel artık dayanamaz ve Hans'ın suratının ortasına tükürür.
-Temel: "Daha acemiyim." der.
maviş_ - avatarı
maviş_
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #1109
maviş_ - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler güzeldi Msn Happy
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #1110
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Bizim Temel bi gökdelende temizlikçiymiş ee tabi bina 453 katlı bizim uşak 423.kattan aşağı düşmüş düşerkende her katı geçince geriye sayıyomuş 345,344,343 falan en sonunda 1.katın hizasına gelmiş ve yukarı bakıp şükran dolu bi şekilde ey büyük ALLAH'ım sana şükürler olsun 1.kata kadar sağ salim geldik artık 1.kattan düşsemde bişi olmaz

Benzer Konular

30 Eylül 2007 / Aynacan Bilgisayar
28 Aralık 2008 / Ziyaretçi Cevaplanmış
24 Nisan 2010 / Misafir Soru-Cevap
16 Ocak 2014 / broken* Soru-Cevap