Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 24

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 289.860 Cevap: 1.351
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
18 Şubat 2006       Mesaj #231
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
DUVAR YAZILARI

Sponsorlu Bağlantılar
*Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi . Mesela benim başıma gelebilirdi.

*Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı...

*Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor...

*İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...

*Çok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım!

*Kız o kadar kekemeydi ki "ben senin bildiğin kızlardan değilim" diyene kadar bildiğimiz kızlardan oldu...

* Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın. Çok zevkli oluyor...

* Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.

* Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun...

* Adamın 1 i varmış,2, dönem düzeltmiş....

** Gül'ü seven abisine katlanır.

* Lütfen pisuara izmarit atmayın! Biz sizin kül tablanıza işiyoz mu..?

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2006       Mesaj #232
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
Sponsorlu Bağlantılar
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım
starlice - avatarı
starlice
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #233
starlice - avatarı
Ziyaretçi
Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama *****nki var ebeninki var di mi hangisi?..." grin
starlice - avatarı
starlice
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #234
starlice - avatarı
Ziyaretçi
Bir bölükte ahçının yemekleri yüzünden millet hemoroid olmuş. Tam 107 kişi yatak yorgan yatıyormuş. Bir gün revire gezmeye gelen komutan her askerin önünde duruyor ve soruyormuş: - "Merhaba asker, hastalığın nedir?" - "Merhaba komutanım , hemeroidim var." - "Tedavi olarak ne yapıyorlar?" - "İlaçlı pamuk efendim." - "Bir arzun var mı asker?" - "Bir an evvel iyileşip tekrar vazifeme dönmek istiyorum komutanım." Komutan herkesin önünde durup aynı soruları sormuş ve hep aynı cevapları alınca memnun olmuş. Sıra en son sıradaki adama gelmiş. Ona da aynı soruları sormaya başlamış: - "Merhaba asker, hastalığın nedir?" - "Bademciklerimden rahatsızım efendim." - "Öyle mi? Peki ne ilaç kullanıyorlar?" - "İlaçlı pamuk efendim. - "Güzel. Peki bir isteğin var mı evladım?" - "Var, efendim. Mümkünse sıra bana gelince pamuğu değiştirseler diycektim.."
starlice - avatarı
starlice
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #235
starlice - avatarı
Ziyaretçi
YAŞLI HOROZ

Çiftci, kümesine genç bir horoz almisş. Fakat kümesteki yaşli horoz
kümesteki tavuklardan Fatmayı çok sevdiği için genç horozdan
Fatmayı kendisine bırakmasını rica etmiş.
Genc horoz da:
-Olmaz kümesteki bütün tavuklar benim demiş. Bunun üzerine yaşli horoz
- Bak, seninle bir yariş yapacaz, şu karşıdaki ağaca kadar koşucaz, eğerben
kazanırsam Fatmayı alırım, yok eğer sen kazanırsan Fatmayla birlikte bütün tavuklar seninolur.
demiş ve genç horoz da bu teklifi kabul etmiş. Tam koşmaya başlayacakları sırada yaşli horoz
durarak.
- Bak, ben çok yaşlıyım bana biraz avans verir misin demiş ve genç horoz da kabuledince yaşlı
horoz başlamış koşmaya. Yaşli horozbiraz uzaklastıktan sonra genç horoz da peşinden ona
yetişmek için hizli bir şekilde koşmaya başlamış ve birkaç adım attıktan sonra çiftci genç horozu
vurmuş ve:
- Ulan 1 ay içinde aldığım 3.horoz, bu da kanı bozuk çıktı.........
starlice - avatarı
starlice
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #236
starlice - avatarı
Ziyaretçi
TEMEL VE SEVGİLİLERİ

Temel in 3 tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen, biri doktor, biri de santralcidir.
Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadasi sorar "Niye
ögretmen de digerleri degil?" diye. Temel de ona döner:
-Ula der, bilmez misin doktorlar "bugün git yarin gel" der, santralci de "su an
mesgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Hadi bir daha
tekrarliyalim...
starlice - avatarı
starlice
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #237
starlice - avatarı
Ziyaretçi
BABA DA KALACAKTIR

Boşanma davasında kadın hakime talebini gerekçesiyle açıklar;
' Sayın hakim ;Çocuğun bende kalması gerekir onu dokuz ay karnımda taşıdım.
Hakim kocaya sormuş ;
'Karınızı duydunuz.Bir diyeceğiniz var mı?
Adam var tabi demiş ve anlatmış;
'Sayın hakim ; Farzedin canınız bir kutu soğuk kola istedi.Makineye parayı attınız ve kola geldi.Şimdi siz karar verin bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mııdır?
Hakim sekretere dönmüş;
Yaz kızım çocuk babada kalacaktır......

BAKİRE

Karadenizde bir adet varmis. Dügün zamani damat gerdege girince tüm köy
halki evin önünde sessiz sekilde bekler. Damat eger gelin bakire çikarsa
havaya bir el ates açarmis. Evin önündeki tüm köy halki baslarmis horon
çekmeye. Temel bir gun evleniyormus girmis gerdek odasina tabii tüm köy
halki disarda sessiz bi sekilde bekliyor.
Aradan 5 dakika gecmis bir el silah sesi duyulmus. Demek kiz bakire diye
butun köy halki baslamis oynamaya aradan bir 5 dakika daha gecmis bir el
silah daha gelmis gerdek odasindan.
Hemen gerdek odasinin kapisini calmislar damat temel acmis kapiyi sormuslar
-Niye ikinci el silah sesi geldi? demisler
Temel cevap vermis:
- Ilkinde bakireydi. Ikincisinde bakire çikmadi, vurdim oni........ teeth smile
Son düzenleyen starlice; 22 Şubat 2006 14:37
vilalp - avatarı
vilalp
Ziyaretçi
23 Şubat 2006       Mesaj #238
vilalp - avatarı
Ziyaretçi
Gurur Kurbanı

Temel at yarışında büyük paralar kazanmaktadır...

çok iyi Temel bir arkadaşından tüyo veren bir
adamın adını öğrenir. Hemen koşar:
- Bugün yapılacak yarışta hangilerine oynamalıyım?
der.
Adam şöyle bir bakar:
- Sen kaç yaşındasın? diye sorar.
" 28 " der Temel. Adam da;
" Tamam, git 2 ve 8' e oyna."
Gerçekten adamın verdiği tüyo yarışlar sonunda
tutmuştur. Temel ikinci hafta yine gider. Yine soru
aynıdır. Adam:
"Sen kaç kilosun? " der.
Temel " 76 kiloyum." deyince;
" Bu hafta da git 7 ve 6' ya oyna." der.
Bu yarışınn sonuçlarını da adam doğru tahmin
etmiştir. Arkadaşları da şaşkınlık içinde
izlemektedirler.

Bu kez Temel neyi var neyi yok
satar.
Parasını cebine koyar, yine aynı adamın yolunu
tutar.
Adam bu kez başka bir soru sorar (onu siz tahmin
edin)
Temel şaşkınlık içinde " 25 cm. " deyince adam da
"Bu sefer de 2 ve 5'e oynayacaksın" der.
Arkadaşları yarışınn sonuçlarını çok merak
etmektedirler.
Ertesi gün hemen Temel' in yanına koşarlar ki bir
bakarlar Temel'in yüzü çok kötüdür. Hemen sorarlar
ne oldu diye.
Temel' in verdiği yanıt ise şudur:
" Gururumun kurbanı oldum. 1 ve 3 kazandı."
kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
24 Şubat 2006       Mesaj #239
kambis - avatarı
Ziyaretçi
Erciyes'in Karı:

Yıllarca Kayserililer ile ermeniler birlikte yaşamışlardır. Birbirleriyle sıkı münasebetlerinin fazla olduğu yıllarda, bir kayserili, ermeni arkadaşından borç para ister. Ermeni arkadaşı ne zaman ödeyeceğini sorar. Kayserili:

-"Şu Erciyes Dağı'nın karı eriyince borcumu öderim."

Ermeni, bir yıl bekler. Kayseriliden ses yoktur. Gider yanına ve alacağını ister. Kayserili, Erciyes'i gösterir ve daha üzerinde kar olduğunu söyler. Bir süre sonra ermeni, kayserilinin oyununa geldiğini anlar. Bunu içine sindiremez. Artık karar vermiştir ve o da bir başka kayseriliyi kandıracaktır. Gider bir arkadaşına ve borç ister. Kayserili ne zaman ödeyeceğini sorar ve o da aynı cevabı verir:

-" Erciyes'in karı eriyince"

"Pekiyi" der kayserili. Aradan bir yıl geçer ve kayserili hemşerim alacağını istemek için ermeniye gider. Ermeni vatandaşımız bu durumu beklediği için çok rahat bir tavırla Erciyes'i gösterir ve hâlâ karın erimediğini söyler. Kayserilinin de cevabı hazırdır:

-"O gördüğün kar, bu yılın karı. Geçen yılın karı çoktaaaan eridi"

Ermeni ne yapacağını şaşırır ve çaresiz borcunu öder.

kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
24 Şubat 2006       Mesaj #240
kambis - avatarı
Ziyaretçi
Müfettiş
Bir işyerini, önümüzdeki on gün içinde vergi müfettişleri denetlemeye gelecektir. Müfettişler, mantık oyunlarını sevdikleri için işyeri yetkilisine telefon açarlar ve:

-"Hangi gün geleceğimizi, o günün sabahında tahmin edebilirseniz, denetimden kurtulacaksınız" derler.

Defterleri denetimden geçemeyecek kadar karışık olan işyerinin yetkilisi, biraz düşünür ve müfettişlere:

-"Galiba bu denetimi yapamayacaksınız efendim. Çünkü buraya geleceğiniz günü çok kolay tahmin edebilirim. Şöyleki:
Denetimi, onunucu ve sonuncu güne bırakmazsınız. Çünkü ben ilk dokuz gün gelmediğiniz takdirde onuncu gün geleceğinizi hemen bilirim. Dokuzuncu gün de gelmezsiniz. Çünkü ilk sekiz gün içinde gelmezseniz, dokuzuncu gün geleceğiniz açıkça belli olur. (Onuncu gün gelmeyeceğinizi az önce ispatlamıştım). Onuncu ve dokuzuncu gün gelemeyeceğinize göre denetimi, sekizinci güne de bırakamazsınız. Çünkü ilk yedi gün içinde gelmediğiniz takdirde sekizinci gün geleceğinizi hemen anlarım...

Yetkili, mantık oyunlarına müfettişlerden daha meraklıymışMsn Happy