Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 76

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.185 Cevap: 1.351
C.A.N.D.Y - avatarı
C.A.N.D.Y
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #751
C.A.N.D.Y - avatarı
Ziyaretçi
1 - Birini Daha Bul

Sponsorlu Bağlantılar
Iki genç kiz parkta gezintiye çikmislardi. Bir bahriyeli de bir saattir kizlarin
pesini birakmiyordu. Nihayet kizlarin sabri tasti ve bir tanesi arkasini dönerek
bahriyeliye sert bir yüzle baktiktan sonra hiddetle,
- Bak, ya bizi takip etmekten vazgeç, yahut bir arkadasini daha bulup öyle gel.

2 - Mazi

Kiz nisanlisini eve çagirdi,
- Gel otur sevgilim, evlenmeden önce sana tüm mazimi açikça anlatmaliyim...
- Iyi ama hayatim bunu iki hafta önce yapmistin ya unuttun mu?
- O iki hafta önceydi hayatim...

3 - Benim Askim

Genç adam sevdigi kadina evlenme teklif etmisti. Ancak kiz biraz mahçup bir
tavirla,
- Ama ben seni sevmiyorum ki, evlenmemiz yanlis olmaz mi?
Genç adam hiç istifini bozmadan cevapladi,
-Olsun, benim askim ikimize de yeter!...

4 - Hep Ayni, Hep Ayni

Kadinla erkek konusuyorlardi,
- Sevgilim, söyle bana hayatina giren ilk erkek ben miyim?
- Tabii canim, ama anlamiyorum, nedense bütün erkekler hep ayni seyi
soruyorlar!..

5 - Kutsal Seyler

Iki sevgili oturmus konusuyorlardi. Genç kiz,
- Inan bana sevgilim, sen hayatimdaki ilk ve son erkeksin. Erkek, kizin saçlarini
oksayarak cevap verdi,
- Beni buna inandirmak senin elinde.
Kiz biraz düsündü, sonra heyecanli sekilde anlatmaya devam etti,
- Bak, hayatimin en kutsal seyi üzerine yemin ederim ki, söylediklerim dogrudur.
Adam meraklandi,
- Peki hayatinin en kutsal iki seyi nedir sevgilim?
Kiz ayni hizla cevap verdi,
-Çocuklarim tabii ki...

6 - Apandist Yeri

Iki sevgili bir agacin gölgesinde oturuyorlardi. Delikanlinin tatli sözleri arasinda
bir ara kiz sevgilisinin kulagina egilip,
- Sevgilim sana apandist ameliyati oldugum yeri göstermemi ister misin?
Delikanlinin gözleri parladi,
- Göster canim göster tabii...
Kiz eliyle uzak bir yeri göstererek,
- Bak su ilerde görünen sari bina var ya, onun üçüncü kati...
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #752
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak
Sponsorlu Bağlantılar
Dönerse senindir
Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır

Yeni versiyonları:

(Karamsar)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse senindir;
Beklediğin üzere dönmezse
Zaten hiç senin olmamıştır.

(İyimser)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Üzülme, dönecektir!...

(Şüpheci)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse bu işte bi bit yeniği var demektir..

(Aldırmaz)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Bi müddet bekle.
Dönmezse unut gitsin…

(Muzip )
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse bi daha serbest bırak.
Gene Dönerse gene bırak.

(Çevreci)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Aslına bakarsan tüm canlılar hür olmalıdır..

(Biyolog)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak ki
Evrimini tamamlaması mümkün olsun..

(İstatistikçi)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Seviyorsa dönme ihtimali çok yüksektir..
Sevmiyorsa ilişkiniz zaten muhtemel değildir..

(Aşırı sahiplenici)
Eğer birini seviyorsan
O'nu kesinlikle serbest bırakma...

(Psikolog)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse kendine güveniyor demektir..
Dönmezse süperegosu baskın demektir..
Gitmiyorsa manyak demektir..

(Bencil)
Eğer birini seviyorsan
Kendini serbest bırak..
Niye diye sorarsa

Seni hiç alakadar etmez! de.

(Mali eksper)
Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse borç almaya devam edebilirsin
Dönmezse ara ve borçlarının üstüne yattığını söyle
Msn GrinMsn GrinMsn Grin

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #753
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu. Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel'i durdurup sordu: - Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da..
dark_death - avatarı
dark_death
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #754
dark_death - avatarı
Ziyaretçi
BİR KARAFATMANIN GÜNLÜGÜ çok tatlıicon smile)
Dün gece yine ölümle burun buruna geldim.

Kendime bir zarar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar sonra.

Biz aksam yemegimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere kadar oturup yatmadilar.
Neyse ki konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldilar.
Bir ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya
basladim. Bugün misafirler geldigi için menü çok zengindi.Pasta ve börek kirintilarina bayiliriz. Her neyse ben n*******eyi toplarken birden mutfagin isigi yandi ve

"Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum.
Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti. Benim adim Ismail. Böyle seyler delikanliyi bozar. Hadi beni karimla karistirdin diyelim. Sen ne kadar korkak bir adamsin. Benim kaç katim büyüklügünde olmana ragmen bu bagiris da ne böyle? O korkunç sesin
kesilmesiyle birlikte,sanki ben ona bir şey yapmisim gibi beni kovalamaya basladi. Inanin o kadar da dikkat ediyorum,tabak, çanak,bardak üzerinde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz. Bazen diyorum ki bu giciklarin misafiri Geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma düssünler..Ama yapamiyorum iste.
Ne olursa olsun, ekmek yedigin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir.
Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler.
Rahmetli kayinbabam ve kayinvalidem beni evlerine kabul etmislerdi. O zamanlar rahattik, çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü. Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolasabiliyorduk.Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak. Riza amcanin durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi.Bu evde rahmetli karisininmis,bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçenegimiz yoktu.
Ama daha mutlu ve huzurluyduk. Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti.Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi. Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik. Karsi komsusu Osman Zeki bey bize geldiginde ceketini asmisti. Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik. ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk. Riza amcanin üç tane oglu vardi ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi. Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar. Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi.

Eve ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu. Adam sonra igrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti. Sanki kendisi çok temizmis gibi.
Halbuki tuvaletten çiktiktan sonra ellerini yikamadigina defalarca sahit oldum.

Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sıkıp duruyor Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde resmi bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de oynamisti. Ama evlenince mecburen birakti. Çünkü kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi.Bugüne kadar rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi.

Ese dosta haber saldik. Kendimize göre bir ev bulur bulmaz tasinacagiz buradan.

Belki de sizin evinize yerlesiriz hayat bu belli mi olur?
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #755
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Hoşlandığınız kişi aniden gelip arkadaşlarınız arasında sizi öperse ne hissedersiniz? (Yanaktan)

A) Utanırım, sıkılırım.
B) Diğerlerini de öpmesini isterim (hak geçmesin)!
C) Sırılsıklam aşık bana!
Ç) İlişkimizin geleceği için bir kenara çekip konuşurum.
D) Yanağımı silerim. Ne o öyle tükürüklü tükürüklü!
E) Gider bir bardak demli çay içerim.
F) Ayıp yaav!...
Msn GrinMsn GrinMsn Grin
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #756
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
♥ TEMELIN EVI YANMIS ODALARI DUZ Msn Happy

♥ OSMAN-I AHALIDE TERFIY-I TEMAYUZ ILIM IRFAN ILE OLMAZ.. YA OLACAK KUVVETLI ILTIMAS YA OLACAK MADENI HAZ.. YA DA OLACAK DELIKLE TEMAS..

♥ BIR ÇIN ATASÖZÜ DERKI; KAKONO HAKIRI SOKOMOYU TOKAJI; ANLAMI:NEKADAR DÖNERSEN DÖN G.T YINE ARKADADIR

♥ ADAMIN BIRI WARMIŞ IKINCI DÖNEM KURTARMIŞ!!!!! IHI IHI IHI :-))))))

♥ BAŞKALARININ SENI EZMESINE IZIN VERME; EHLIYET AL, SEN ONLARI EZ...

♥ YAVRU MAYMUN ANNESINE SORAR: -ANNE BIZ NEDEN ÇIRKINIZ? ANNESI CEVAP VERIR: -HALINE ŞÜKRET SEN ŞU MESAJI OKUYANI BIR GÖRSEN!

♥ BUGÜN ADAMIN BIRI GEÇ KALMIŞ VE KARŞIDAN GELEN BIRISINE SAAT KAÇ DEMIŞ VE DER DEMEZ BIZIMKININ SAATI KAÇMIŞ E HADI GÜLÜNMsn Happy))

♥ 1 DAKIKA IÇINDE TELEFONUNUZ BOZULACAKTIR. ANLAYIŞINIZ IÇIN TEŞEKKÜR EDERIZ.

♥ NIYE ÖYLE APTAL APTAL BAKIYORSUN? BENIM BEN, CEP TELEFONUN. ÇANTANDA DURMAK BOĞUCU VE KARANLIKTI. BENI ÇIKARDIĞIN IÇIN TEŞEKKÜR EDERIM!

♥ BILIYOR MUSUN, AZ ÖNCE NE OLDUĞUNU ÇOK IYI BILIYORUM BEN.. NE MI OLDU? TELEFONUNA BU MESAJ GELDI.

♥ KABADAYILIĞA YER YOK DEMIŞLER, KABADAYI AYAKTA KALMIŞ...

♥ SON GÜLEN SEN OLACAKSIN: ÇÜNKÜ ALGILAMA SORUNUN VAR...

♥ ANAOKULUNDAKI IKI AFACAN: -BEN BEBEKLERIN NASIL DOĞDUĞUNU BILIYORUM. -BEN DE BEBEKLERIN NASIL OLMAYACAĞINI AKILLIM!...

♥ YAŞINIZ KAÇ?-VALLAHI HER YIL DEĞIŞIYOR...

♥ APTALLARIN DAHI YAPAMAYACAĞI ŞEY YOKTUR, ÇÜNKÜ ONLARDA KENDI ÇAPINDA BIRER DAHIDIR.

♥ ADAMIN BIRI BIR GÜN SINEK ILACI ALMAYA GITMIŞ.ECZACI SORMUŞ: SINEĞINIZIN NESI VAR?

♥ BENDE ŞEYTAN TÜYÜ YOK EPILASYONLA ALDIRDIM.

♥ YAZILIDAN SIFIR ALDIM AMA, ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI.

♥ OĞLUMUN ADINI MAFYA KOYDUM ARTIK BEN DE MAFYA BABASIYIM.

♥ HATIRA HATIRA DEDIN BAŞIMIN ETINI YEDIN AL SANA BIR HATIRA SENIN GIBI KATIRA

♥ BIR APTALI BIR HAFTA NASIL BEKLETIRSIN? HAFTAYA SÖYLERIM ...

♥ SANA BODURUN SELAMI VAR HANGI BODUR MU? KALE BODUR

♥ SANA KULUMUN SELAMI VAR. HANGI KULUM MU? ENDOPLAZMIK RETIKULUM

♥ ÖYLE YALNIZDI KI TOPLU MEZARLIĞA GÖMÜLMEYI VASIYET ETTI.

♥ GENÇLIĞIM ACI VERIYORDU , AMELIYATLA ALDIRDIM....

♥ BU TÜP BEBEK HATALI: SÜREKLI GAZ KAÇIRIYOR.

♥ BENDE ŞEYTAN TÜYÜ YOK, EPÜLASYONLA ALDIRDIM.

♥ BABAMA DEĞERIMI SORDUM "DÜNYALAR KADAR" DEDI, DÜNYANIN DEĞERINI SORDUM "BEŞ PARA ETMEZ" DEDI.

♥ ERKEKLER HEP TANRI ÖNCE BIZI YARATTI DIYE ÖVÜNÜRLER. AMA BU GAYET NORMALDIR. ÇÜNKÜ HER SANATÇI ESERINI YARATMADAN ÖNCE BIR MÜSVETTESINI YAPAR...

♥ HIÇBIR ÖNYARGIM YOK. BÜTÜN INSANLARDAN NEFRET EDIYORUM, O KADAR...

♥ SOL KULAĞINI KAPATIRSAN SAĞ DUYULU OLURSUN...

♥ BEBEĞINIZIN ALTINA YAPMASINI ISTEMIYORSANIZ ÇEVIRIN ÜSTÜNE YAPSIN...

♥ ERKEKLER PARK YERI GIBIDIR. IYILERIN KEPSI KAPILMIŞTIR...

♥ BEN BIR ÇOCUK, SEN BIR ÇOCUK, YAPTIK BIR ÇOCUKLUK, OLDUK ÜÇ ÇOCUK...

♥ BIZIM BIR TANIDIK VARDI, PARAYA PARA DEMEZDI, ÇÜNKÜ "R" LERI SÖYLEYEMEZDI...

♥ DÜN EVDE CANIM SIKILDI , KAFAMA GÖRE TAKILAYIM DEDIM. TAMIRCIYE GIRMIŞIM. BIRAZ KAFAM BOZUKTU DA...

♥ ZORLA GÜZELLIK OLMAZ, ESTETIKLE OLUR...

♥ SEN TERLEMIŞSINDIR, SANA TERLIK GETIRIYIM...

♥ BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK ****LERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...

♥ SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK...

♥ TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS. KAZ OLMUS...

♥ BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...

♥ DÜNYADA ****LIK OLMASAYDI ; DUNYA YUVARLAK OLMAZDI...

♥ ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR.

♥ AĞLIYORUM SEVGILIM AĞLIYORUM ELIMDE BIÇAK AĞLIYORUM SANMAKI SENIN IÇIN AĞLIYORUM MUTFAKTA SOĞAN DOĞRUYORUM

♥ ASKIM SENI SEVIYORUM! AMA PARAYI DAHA COK LAKIN PARANIN NE ONEMI VAR , MUHIM OLAN MIKTARI Msn Happy

♥ ASK BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR...

♥ ALLAH INI ÖPTÜĞÜM TAVUK, YUMURTAN NIYE YAMUK ....

♥ AY IŞIGI PENCEREDEN SÜZÜLÜYORDU YAVAŞÇA YANINA YAKLAŞTIM BACAKLARINI AYIRIYO ARASINA GIRDIM ELIM MEMELERINE DEGDI ÇOK MÜTHIŞ BIR ŞEYDI YAVAŞÇA SIKIYORDUM MEMELERINI SÜT AKIYORDU BU BENIM ILK INEK SAGIŞIM OLDU..

♥ DÜN OKULDAN ARKADAŞLARLA KARŞILAŞTIK.HEP BERABER TOPLUCA EĞLENDIK, GÜLDÜK.DAHA SONRA TOPLU BIR RESIM ÇEKTIRELIM DEDIK..AMA SEN YOKTUN.BİZ DE TOPSUZ ÇEKTIRDIK Msn Happy)

♥ AĞACA ÇIKIPTA AŞAĞIYA BIR TÜRLÜ INEMIYEN FIL NE YAPARBIR YAPRAĞIN ÜZERINE OTURUP SONBAHARIN GELMESINI BEKLER, SONBAHARDA YAPRAKLAR DÖKÜLDÜĞÜNDE O DA AŞAĞIYA INMIŞ OLUR...

♥ EGER KISI;HEM AKILLI HEMDE ÇALISKAN ISE TAKDIR ET, AKILLI DEGIL, ÇALISKAN ISE DIKKAT ET, AKILLI OLUP TEMBEL ISE IKAZ ET, HEM AKILSIZ HEM DE TEMBEL ISE IMHA ET!

♥ MERMI YANAKLIM JARJÖR DUDAKLIM NE MERMIM KALDI NE MÜMINATIM AŞK BAKMAKTAN IBARET OLSAYDI ÖKÜZ TRENE AŞIK OLURDU.

♥ HEY GARSON; BANA KALBIM KADAR YANIK BIR DÖNER, DÜŞÜNCELERIM KADAR KARIŞIK BIR SALATA, VE ACILARIM KADAR KOYU BIR KAHVE GETIR.

♥ BIR GÖRSEN SANA OLAN SEVGIMI, KARSISINDA DIZ COKER MERHAMET DILERSIN. AMA ASKIM SANA BAKACAK KADAR KUCULMEDI. SEN BIR TERZININ KIZI BEN SE BIR FABRIKATORUN OGLUYUM. BIRLESMEMIZ IMKANSIZ...

♥ SANA BIRSEY SOYLEYEYIMMI? BIR DAHA BENI RAHATSIZ ETME. BENIM PISLIKLERLE ISIM OLMAZ. ALLAH KAHRETSIN SENI.HAYATIMI MAHVETTIN ALCAK SIGARA...

♥ GERÇEKLERI TÜRKAN ŞORAY, TARIHI DE GÖNÜL YAZAR....

♥ ADAMIN BIRI ATA BINMEYE BAYILIYORMUŞ ATA BINMIŞ AT BAYILMIŞ.HAH .HAAA ...HA..

♥ 3 JAPON SIRA ILE UÇAKTAN ATLAMIŞ JAPONLAR ÖLMÜŞ SIRA DA PARÇALANMIŞ.

♥ BANA GECEYI ZINDAN ETTILER. AF ÇIKACAK DIYE SABAHLADIM.

♥ BIZI ÇEKEMEDILER HALAT KOPTU.

♥ SÖZ GÜMÜŞ OLSAYDI SÖZLÜĞÜ OLAN HERKES KÖŞEYI DÖNERDI.

♥ ESIMLE TEK ORTAK YANIMIZ, AYNI GÜNDE EVLENMIŞ OLMAMIZ...

♥ AŞK ÇILGINLIĞIN EN ZEVKLI TÜREVIDIR, ÖPÜŞMEK ISE ENTEGRALI...

♥ DURUN! BURADA NEFES ALMAYIN, DAHA UCUZ BIR YER BILIYORUM...

Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #757
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #758
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Alican fizik dersindeymiş... Hoca bütün öğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş..." Otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? Öğrenci: camı açarım, Hoca: söyle giren havanın sürtünme katsayısı, Öğrenci: bilmiyorum, Hoca: otur sıfır" bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfta sürmüş herkes dökülüyor... Alican kalkmış... Hoca: oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? AliCan: Ceketimi çıkarırım. Ama oğlum çok sıcak... Gömleğimi çıkarırım... oğlum çok çok sıcak... Alican dayanamamış: Hocam anamı da becerseniz size o camı açtırmam....!
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
16 Mart 2007       Mesaj #759
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
DÜN BURADA YOKTU
Temel boğazda tekneyle turist gezdiriyor birgün bir Amerikalıyı alıyor başlıyolar gezmeye...
Amerikalı bir saray görüyor.
-Bu ne kadar zamanda yapılmış, diyor
Temel :
-5 yılda, diye cevap veriyor...
Amerikalı :
-Yazık bizde olsa 1 yılrda yapılırdı.
Biraz sonra bir cami göruyor.
-Bu ne kadar zamanda yapılmış, diye soruyor...
Temel :
-2 yıl, diye cevap veriyor.
Amerikalı :
-Yazık be bizde olsa 3 ayda biterdi, diyor.
Temel uyuz oluyor duruma...
Biraz sonra bi tarihi yapı daha göruyolar..gene soruyor Amerikalı...
Temel :
-2 ay, diyor.
Amerikalı yine :
-Yazık be bizde olsa 1 haftada biterdi, diyor.
Temel iyice kıllanıyor.Tam o sırada Boğaz Köprüsü'nün altına geliyorlar...
Amerikalı yukarıyı göstererek :
-Bu köprü ne kadar zamanda yapıldı, diyor.
Temel şaşkın şaşkın bakışlarla kafayı kaldırıp :
-Hangisi? Bu mu? Bu dün burada yoktu yaa...

Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Mart 2007       Mesaj #760
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Mod mu Olmak İstiyorsunuz? Bakalım Modluk İçin Ne İsteniyor...
Mod mu Olmak İstiyorsunuz? Bakalım Modluk İçin Ne İsteniyor...

--------------------------------------------------------------------------------

MOD MU OLMAK iSTiYORSUNUZ?

Sitemizde mod olmak için çesitli sartlar war bakalim hangileri size uygun???

" TERCIHEN INGILIZCE BILEN..."
...Yapacaginiz isle bir ilgisi yok ama, bu sira herkes ingilizce bilen eleman ariyor... Bir bildikleri olmali...

" ARASTIRMACI, ÖGRENMEYE AÇIK..."
....O kadar isin arasinda sizi egitecek ne paramiz, ne de zamanimiz var... Mesleginizle ilgili gelismeleri is saatleri disinda kendiniz arastirip ögrenmek zorundasiniz...

" INISIYATIF SAHIBI..." ...
Üstlerinden habersiz is yapabilecek, ancak basarisiz olursa canina okunmasina katlanabilecek....

" SORUMLULUK ALABILEN..."
....Vergi, sigorta müfettisleri bir usülsüzlügü yakaladiginda " valla üstlerimin bu islemlerden hiç haberi yoktu, onlara danismadan kendim yaptim..." diyebilecek saflikta olan...

" ERKEK ADAYLARIN ASKERLIGINI YAPMIS OLMASI...
" ... Bayansaniz askerlik yapmis olmaniz gerekmiyor yaani...( ne yaa, israil mi burasi ?...)

" BILGISAYAR KULLANABILEN..."
... Valla geçen gün arkadasin aklina uyup bir bilgisayar aldik ama...

"SEYAHAT ENGELI OLMAYAN..."
... Altiniza Oto ve Modifiye BölümüDEN bir araba vericez, o konu senin, bu bolum benim deli dana gibi dolasacaksiniz... sanal sevgiliniz varsa sorun olabilir, isterseniz ona bir danisin...Ya da hiç danismayin, bu sizin için iyi bir firsat olabilir... Artik ona siz karar verin...

" INSAN ILISKILERINDE BASARILI..."
.... Formumizda herkes birbiriyle kavgali, kimse kimseyle geçinemiyor... Bir de sizle ugrasmayalim... Üst yönetimin hosuna gidebilecek seyleri yapabilen, yalakalik becerileri gelismis...

" IKNA KABILIYETI OLAN..."
...diger forumlarin kalitesiz konular actigini uyelermize soyliyeceksiniz ve forumda aktif olmalrini sagiliyacaksiniz

" ANALITIK DÜSÜNEBILEN..."
..Ne bütçeyi tuturabiliyoruz, ne de muhasebe hesaplarini... Hersey arap saçina döndü... Biri bizi bu durumdan kurtarsin...

" TERCIHAN YÜKSEK LISANS MEZUNU, INGILIZCEYI ANA DILI GIBI KONUSABILEN, KONUSUNDA EN AZ ON YIL DENEYIMLI, ASKERLIGINI YAPMIS, 30 YASINI ASMAMIS..."
...Oha demeyin, aslinda ne istedigimizi biz de tam bilmiyoruz, bu özelliklere sahip aday bulabilirmiyiz onu da bilmiyoruz... Ama patron yazalim diyor, ilan havali oluyormus...

" B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESINE SAHIP..."
... Size araba vericez ama soför vermicez... forumu gezmeye alisiksinizdir umariz...

" TERCIHEN MUHASEBE VE/VEYA INGILIZCE BILEN ..."
Simdi sizi tam olarak nerede kullanacagimizi bilmiyoruz... Ne kadar çok vasfiniz olursa o kadar iyi... Hele bir siz ise baslayin... Gerisini sonra düsünürüz..

varmı bunlara uygun aday
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....