Arama

Captain America / Steve Rogers

Güncelleme: 24 Ekim 2012 Gösterim: 29.826 Cevap: 12
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Captain America / Steve Rogers

Sponsorlu Bağlantılar
captainamericahead3qq7

GÜÇLERİ

Captain America'nın vücuduna enjekte edilen süper-asker serumu onun çevikliğini, kuvvetini ve dayanıklılığını olimpik bir atlete eşit konuma getirmiştir. Süper-güçlü değildir, fakat fiziksel yetenekleri bir insanın olabileceği maksimum seviyededir. Boks ve judo gibi bazı dövüş stillerinde de uzman olması ve ustalıkla kullandığı vibranyumdan yapılma kalkanı onu dünyadaki en iyi savaşçılardan biri yapmaktadır.

BİYOGRAFİ

Steve Rogers yoksul bir ailede büyüdü. Nazilerin Avrupa'yı işgal ettiği dönemlerde Amerikan ordusuna yazılmak istedi. Aşırı zayıf yapısı yüzünden orduya kabul edilmedi. Oğlanın ısrarlarına şahit olan General Chester Phillips ona Operasyon: Yeniden Doğuş (Rebirth) adlı özel bir deneye katılmayı teklif etti. Haftalar süren testlerden sonra vücuduna süper-asker serumu enjekte edildi. Bu deneyden normal bir insanın sahip olabileceği en mükemmel vücut yapısına sahip olarak çıktı. Deneyden sonra da eğitim devam etti ve Rogers fiziksel ve taktik eğitim programları gördü. Üç ay sonra Captain America olarak ilk görevini aldı.

captainamericacardqm7

I. Dünya Savaşı'nın en yoğun zamanlarında ABD de bu savaşa Captain America'yı baş oyuncuları yaparak girdi. Amerikan askerleri Hitler'in birliklerine karşı savaşırken Captain America da Naziler için çalışan Red Skull, Baron Zemo gibi karakterlerle savaştı. Bu savaşta Captain America'ya yardım eden kişiler arasında askerler, komandolar ve Nick Fury de bulunmaktaydı. Cap'in Bucky Barnes adlı genç bir ortağı bile vardı.

capinlinery7

II. Dünya Savaşı'nın son günlerinde Baron Zemo'nun havalandırdığı bomba dolu bir bombardıman uçağı içinde Cap ve Bucky varken infilak etti. Patlama genç Bucky'i öldürdü, Cap'i ise uçaktan fırlattı. Cap Kuzey Kutbu'nun buzları arasında donarak kaldı. Vücudundaki süper-asker serumu Cap'in vücut hücrelerinin bozulup donarak ölmesini engelledi ve onu bir nevi uyku durumuna soktu. Onlarca yıl sonra vücudu yeni kurulmuş bir ekip olan Avengers tarafından bulundu ve ekibin en önemli elemanlarından biri haline geldi.

captainamericaroscoezk1

Fakat Captain America eski bir dönemin adamıydı. O yokken dünya çok değişmişti ve artık dünyayı tanıyamaz hale gelmişti. Bu yeni dünyadaki rolünü sorgulamaya başladı. Artık inanmadığı idealler için savaşamayacağını farkedince Captain America olmayı bırakmanın eşiğine geldi. Fakat ideallerinin herhangi bir hükümetin amaçlarından çok daha büyük olduğunun farkına varınca kahraman kimliğini tekrar kazandı.

Captain America'nın en meşhur sözü hiç kuşkusuz ekibini harekete geçirirken söylediği "Avengers assemble! (İntikamcılar toplanın!)" sözüdür.

captainamerica113570916py8

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Captain America / Steve Rogers nereli hayatı kimdir.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #2
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
captain america

Sponsorlu Bağlantılar
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #3
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
captain20america
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007       Mesaj #4
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
captainamericanh7
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
19 Aralık 2007       Mesaj #5
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Captain America
captain america wallpaper

Güçleri: Captain America'nın vücuduna enjekte edilen süper-asker serumu onun çevikliğini, kuvvetini ve dayanıklılığını olimpik bir atlete eşit konuma getirmiştir. Süper-güçlü değildir, fakat fiziksel yetenekleri bir insanın olabileceği maksimum seviyededir. Boks ve judo gibi bazı dövüş stillerinde de uzman olması ve ustalıkla kullandığı vibranyumdan yapılma kalkanı onu dünyadaki en iyi savaşçılardan biri yapmaktadır. Gerçek Adı: Steven Grant Rogers
Durumu: Normal İnsan
Yardımcı Kişiler: Avengers
Düşmanları : Hitler ,Naziler , Red Skull, Baron Zemo
Takma İsimleri: Hürriyetin savunucusu
Operasyon Merkezi: 2. Dünya Savaşı

Güç ve Yetenekler: Süper asker serumu enjekte edilen Kaptan Amerikanın güç çeviklik ve refleksi bir olimpik atletten daha fazladır ayrıca Judo ve Amerikan Boxunda ustadır. Simgesi haline gelen kalkanıyla gelmiş geçmiş en iyi savaşçılardan biridir. Vibranyumdan yapılmış kalkanı yeryüzünün en dayanıklı maddelerinden biridir ve her türlü şoku minimuma indirger.

Geçmişi:
Amerikanın en büyük ekonomik kriz dönemlerinden büyük depresyon dönemi doğan Steve Rogers fakir bir ailenin çocuğu olarak doğdu , Nazilerin Avrupayı ele geçirmesine seyirci kalmak istemeyen Steve orduya yazılmak ister ancak vücudu zayıf olduğu için reddedilir. General Chester Philips Steve’e ordunun süper asker projesine katılabileceğini bu sayede Nazilerle savaşabileceğini söyler. Steve super asker projesinden bir atlet kadar güçlanmiş olarak çıkar.
Kaptan Amerika Naziler ve ajanlarıyla dünyanın her yerinde savaştı , Antartikada yaptığı savaşında bomba yüklü bir uçakla yere çakıldı ve her ne kadar süper serum donmasını engellese de vücudu hareketsiz olarak uzun süre kaldı. Avengerlar tarafından yıllar sonra bulunan Kaptan Amerika bir kez daha Amerikan idealleri için savaşmaya başladı ancak kız arkadaşını kaybetmesi ideallere olan inancını kaybetmesine neden oldu .

Kaptan Amerika :
Kaptan Amerika kazanç için değil , inandığı değerler için savaşır çünkü bu yapılması doğru olan şeydir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Gabriella - avatarı
Gabriella
Ziyaretçi
18 Eylül 2008       Mesaj #6
Gabriella - avatarı
Ziyaretçi
Hayatı

25 aralık 1914'de doğan Steve Rogers özel bir serum sayesinde insan üstü güçlere kavuşmuştur.İkinci dünya sırasında Amerika'nın en büyük süper kahramanı olarak görev yaptı.Avrupa'da Nazilerle savaştı ve Amerika'yı Nazi tehlikesine karşı korudu.
1945 Yılında bir uçakta süper suçlu Baron Zemo tarafından hazırlanan bir bombayı etkisiz hale getirmeye çalışırken bomba patladı ve kaptanın vücudu okyanusun buz gibi sularına gömüldü.
Damarlarında dolaşan serumun gücü sayesinde ölümden kurtulan ve okyanusun dibinde yıllarca donup kalan kaptanın vücudu onu bulan intikamcılar tarafından hayata döndürüldü.Kaptan kendine geldikten sonra bu ekibe katıldı ve zamanla liderleri oldu.

Bilgiler

Kaptan Amerika'nın kalkanı Adamantiyum - Vibranyum karışımı bir maddeden yapılmıştır ve yok edilemez.Şimdiye kadar hiçbir süper suçlu bu kalkana zarar verememiştir.Kalkan Hulk'un acı kuvvetine bile dayanmıştır.
Kaptan Amerika bir anda birden fazla düşmanla karşı karşıya kaldığında kalkanını bir bumerang gibi kullanarak aynı birden fazla kişiyi yere serebilir.
Ayrıca Kaptan Amerika yakın dövüşte kendi geliştirdiği boks ve judo karışımı özel bir teknik kullanır kostümü kurşun geçirmezdir ve süper çevikliği sayesinde bir mili dakikanın altında koşabilir.



Vikipedi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009       Mesaj #7
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Captain America Gif
capitainamerica05jy7

capitainamerica04mj1

marvel005ms7
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009       Mesaj #8
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Captain America / Steve Rogers

marvel482274498
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011       Mesaj #9
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Captain America: The First Avenger

captainamericafirstaven

Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #10
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
Steven Rogers 28Earth 61629
captainamerica
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

Benzer Konular

24 Ekim 2012 / ROCKER_WORLD Hayali Karakterler
10 Ekim 2012 / iceslush Hayali Karakterler
19 Aralık 2007 / Misafir Hayali Karakterler
12 Aralık 2015 / Harry Kewell Spor ww
22 Ekim 2015 / Jumong Müzik ww