Arama

Human Torch / Johnny Storm

Güncelleme: 18 Nisan 2012 Gösterim: 11.894 Cevap: 1
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Human Torch / Johnny Storm

Sponsorlu Bağlantılar
humantorchbyerikvonlehm

Güçleri: Sıcaklığı kontrol etme yeteneğine sahip. Vücudunu canlı bir aleve dönüştürebiliyor. Uçabiliyor, alev topları atabiliyor ve nova patlamaları yaratabiliyor. Üniforması ve kıyafetleri özel maddelerden yapıldığından Johnny vücut formunu değiştirdiğinde yanmıyor.


Biyografi: Long Island'da yaşayan bir fizikçi ve karısının iki çocuğundan ikincisidir. Rahat bir çocukluk yaşadı. Lise yıllarında hızlı arabalara ve güzel kızlara ilgi duymaya başladı. Fakat ablası Susan'ı görmek için California'ya yaptığı bir ziyaret bütün hayatını değiştirdi.

Susan'ın nişanlısı Reed'in tasarımını yaptığı uzay gemisi projesinden hükümet desteğini kestiğinde Reed hemen bir deneme uçuşu yapmaya karar verdi. Bu uçuşta pilotluğu Reed'in en yakın arkadaşı Ben yapacaktı. Uçuş ekibini tamamlamak için seçtiği diğer iki kişi ise nişanlısı Susan Storm ve onun erkek kardeşi Johnny Storm idi. Deneme uçuşunu gerçekleştirdiler, fakat uzayda hiç beklemedikleri derecede yoğun miktarda radyasyon patlamasına maruz kalınca uçuşu iptal etmek zorunda kaldılar. Gemileri yeryüzüne çarparak indiklerinde dördü de vücutlarının maruz kaldıkları kozmik ışınlar yüzünden dönüşüme uğradığını fark ettiler. Reed arkadaşlarına sahip oldukları bu yeni güçleri insanlığın çıkarı için kullanmayı önerdi. Onun liderliğinde birleşen grup Fantastic Four'u oluşturdu

Geçirdikleri kazanın ardından Johnny ve ablası Long Island'daki sakin hayatlarına geri dönmeye çalıştılar. Johnny liseye devam etti. Bu süre içinde kimsenin onun Human Torch olduğunu farketmemesini umuyordu, fakat zamanla bunun imkansız olduğunu anladı. Liseden mezun olduktan sonra New York'a gidip Fantastic Four'un karargahı olan Baxter Binası'na taşındı.

Pek çok aile gibi Fantastic Four üyeleri de zaman zaman zorlu anlar ve tartışmalar yaşadılar. Fakat her zaman birarada kalmayı başardılar. Bu anlaşmazlıkların en büyüğü Ben'in kör bir heykeltraş olan eski kız arkadaşı Alicia Masters ile Johnny'nin romantik bir ilişkiye girmesi ile ortaya çıktı. Johnny ve Alicia evlendiler. Onların evliliği Johnny ile Ben arasındaki arkadaşlığı neredeyse sona erme noktasına getirdi, fakat diğer takım arkadaşları devreye girerek aralarını düzelttiler. Daha sonraları Alicia'nın aslında gerçek adının Lyja olduğu ve Skrull adlı biçim değiştirme özelliğine sahip uzaylı ırkın bir casusu olduğu ortaya çıktı. Johnny'nin bebeğine hamile olan Lyja gerçekten de Johnny'e aşıktı, fakat Johnny bu sırrı öğrenince kendini ihanete uğramış hissetti ve tekrar onunla yüzleşmek istemedi. Gerçek Alicia'yı Skrull'ların gezegeninden kurtarmaya gittikleri bir görev sırasında Lyja öldü. Johnny diğer ekip üyeleri ile birlikte dünyaya geri döndü ve Fantastic Four olarak maceralarına devam ettiler.
Kaynak: HumanTorch

 
 
Son düzenleyen asla_asla_deme; 18 Nisan 2012 13:51 Sebep: Resim Linki Yenilendi
Biyografi Konusu: Human Torch / Johnny Storm nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
11 Mayıs 2007       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Human Torch / Johnny Storm

torchheadft4

Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen KisukE UraharA; 19 Şubat 2008 20:16
Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

23 Eylül 2006 / Misafir Ekonomi
18 Haziran 2013 / AriThmetiCs Sağlıklı Yaşam
30 Ağustos 2008 / SatanpisT Taslak Konular
20 Haziran 2015 / ahmetseydi Tarih
18 Eylül 2011 / Jumong Müzik ww