Arama

Beast / Henry McCoy

Güncelleme: 11 Mayıs 2007 Gösterim: 7.965 Cevap: 1
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Beast / Henry 'Hank' McCoy

Sponsorlu Bağlantılar
beastgw9

Güçleri: Süper-insan kuvvetine, hızına ve çevikliğine sahiptir. Müthiş akrobatik yetenekleri vardır.

Biyografi: Henry McCoy'un mutant özellikleri daha doğuştan belliydi. Normal bebeklerden daha büyük elleri ve ayakları vardı. Hank'in mutasyonu büyük ihtimalle henüz o daha doğmadan önce babasının çalıştığı nükleer istasyonda geçirdiği kaza sonucu maruz kaldığı radyasyondan kaynaklanmaktaydı. Gençken Hank'in süper-insan çevikliği ve atletik yetenekleri ortaya çıktı. Charles Xavier, Hank'in varlığından haberdar olunca onu Yetenekli Gençler Okulu'na davet etti. Hank 'Beast' olarak X-Men'lere katıldı. Üstün zekasıyla X-Men'lerin malikanelerinde antrenman yaptıkları yer olan Tehlike Odası'nda (Danger Room) pek çok modifikasyon yaptı.

Hank okuldan mezun olduktan sonra ekibi terk edip Brand Corp. adlı şirkette genetik araştırmalara başladı. Burada mutasyonu harekete geçiren bir katalizatör icat etti. Hank bulduğu serumu kendi üzerinde denedi ama bu onda hiç beklenmedik bir etki yaparak vücudunda tüyler çıkmasına, dişlerinin büyümesine ve atletik yeteneklerinin daha da artmasına neden oldu. Hank eski görünümüne asla geri dönemeyeceğini anladı. İlk başlarda bu görünümünü herkesten saklamaya çalıştı ama sonra bu yaratığımsı görünümünü kabullenmeyi öğrendi. Brand Corp.'u terk eden Beast, ünlü süper kahraman grubu Avengers'a katıldı. Avengers'ta bir süre hizmet verdikten sonra oradan ayrılarak Defenders'a katıldı. Daha sonra buradan eski takım arkadaşları Angel ve Iceman ile birlikte X-Men'e geri döndüler.

Beast'in X-Men'e geri döndükten sonra ki en büyük mücadelesi eski iş arkadaşı Moira MacTaggert ile mutantlara yayılan ölümcül bir hastalık olan Legacy Virus adlı hastalığı durdurmaya çalışmak oldu. Beast tedaviyi buldu. Keşfettiği antidotu bir mutanta enjekte etmesi gerekiyordu, böylece bu antidot o mutantın güçlerini ateşleyerek iyileştirici antikorların atmosfere yayılmasını sağlayacaktı. Fakat bu aynı zamanda serumun enjekte edildiği mutantın ölümü demekti. Beast daha uygun başka bir antidot üzerinde çalışmaya başladı, fakat kızkardeşini bu virus yüzünden kaybetmiş olan takım arkadaşı Colossus serumu kendi üzerinde denedi. Sonuçta Beast hastalığı durdurmayı başardı fakat bu arkadaşı Colossus'un ölümüne neden olmuştu.

Beast gerek fiziksel yetenekleri gerekse zekasıyla grubun en önemli elemanlarından biridir. Dış görünümünü başkalarını korkutmak için kullanmayı sevmez. Ürkütücü dış görünümünün tam tersine son derece iyi kalpli ve eğlenceli birisidir. Konuşurken sık sık Shakespeare'den veya diğer ünlü yazarlardan alıntılar yapar. Geçen yıllarda görünümünü tamamen kabullenmeyi başarmıştır ve bazen kendi görünümüne takılıp kendi kendisiyle dalga geçtiği bile olur.


ultimatexmen448oe
Kaynak: Beast

Son düzenleyen Blue Blood; 29 Mart 2007 22:24
Biyografi Konusu: Beast / Henry McCoy nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
11 Mayıs 2007       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Beast / Hank McCoy

ultimatexmen27so6

Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen KisukE UraharA; 19 Şubat 2008 20:07
Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

16 Temmuz 2011 / HerHangiBiri Sanat ww
28 Temmuz 2011 / asla_asla_deme Edebiyat ww
3 Ağustos 2012 / HipHopRocK Edebiyat ww
1 Mayıs 2009 / HipHopRocK Edebiyat ww
5 Temmuz 2015 / Safi Edebiyat ww