Arama

Jubilee / Jubilation Lee

Güncelleme: 11 Mayıs 2007 Gösterim: 6.025 Cevap: 1
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Jubilee

Sponsorlu Bağlantılar
jubilee55no3

Güçleri: Jubilee çeşitli güçte enerji plazmaları yaratabilir. Bu plazmaları istediği gibi yönlendirebilir, istediği şekle sokabilir ve hatta eğer isterse patlatabilir. Bu plazmalar patlama sırasında çeşitli renk ışınları yaydıklarından onlara bakanları geçici bir süre körleştirir. Jubilee'nin vücudu bu yarattığı plazmaların güçlerini kendine zarar vermeden emebilir.

Biyografi: İki zengin Çinli göçmenin çocuğu olan Jubilee, Beverly Hills'te refah içinde büyüdü. Fakat ailesinin işlerinin kötü gitmeye başlaması ve ardından onları komşuları ile karıştıran iki kiralık katil tarafından öldürülmeleri Jubilee'nin hayatını tamamen değiştirdi. Yetim kalan Jubilee, Los Angeles Yetimhanesi'ne gönderildi. Burada kendi kendini korumayı ve otorite karşıtı olmayı öğrendi. Asiliği yüzünden yetkililer onu başka bir yetimhaneye göndermek istediler. Yaşayan tek akrabaları Çin'de olan ve oraya gönderilmekten korkan Jubilee çareyi yetimhaneden kaçmakta buldu. Hollywood Alışveriş Merkezi'nde kalacak bir yer bulunca burada hırsızlık yaparak kendini geçindirmeye başladı, fakat bu yeni kariyeri fazla uzun sürmedi. Alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri tarafından yakalanmak üzereyken paniğe kapılan Jubilee'nin mutant güçleri ilk defa ortaya çıktı. Ellerinden çıkan enerji küreleri onun polisten kaçmasını sağladı.

Jubilee yalnız bir hayat sürmeye devam etti. Geçimini bazı dükkan sahipleri için ışık şovları yaratarak sağladı ve alışverişin güvenlik güçleriyle kedi-fare oyunu oynamaya devam etti. Onu yakalayamayan bekçiler sonunda çareyi M Birliği adlı mutant avcılarını çağırmakta buldular. Bu sırada tesadüfen orada olan X-Men'in dört kadın üyesi (Storm, Psylocke, Rogue ve Dazzler) Jubilee'yi kurtardılar. Kurtarıcılarından çok etkilenen Jubilee onları üslerine kadar takip etti. Başlarda güvenilmez bulunan Jubilee, Wolverine'i cyborg Reavers'dan kurtarınca takımın bir üyesi oldu. İlerleyen aylarda Wolverine'in Asya'daki yolculuklarında ona eşlik etti. Wolverine onun ikinci babası gibi oldu.

jubileezc7

Jubilee'nin X-Men'le ilk karşılaştığı sıralarda kayıp olan Prof. X tekrar geri dönünce onunla ilk kez karşılaşmış oldu. Xavier'ın liderliğinde ekip tekrar biraraya gelince ekibin tam bir üyesi oldu. Wolverine'in yalnız maceralarında da ona arkadaşlık etmeyi sürdürdü. Xavier, Generation X adında yaşça daha genç yeni bir ekip oluşturunca Jubilee'yi kendi yaşına daha yakın üyelerden oluşan bu ekibe yolladı. En başlarda bundan pek hoşlanmayan Jubilee kısa zamanda bu düşüncesinden vazgeçerek Generation X'in önemli elemanlarından biri olmayı başardı. Jubilee yeni takım arkadaşlarına güvenerek onları ailesiymiş gibi sevmeyi öğrendi.



jubilee
Kaynak: Jubilee

Son düzenleyen Blue Blood; 30 Mart 2007 23:41
Biyografi Konusu: Jubilee / Jubilation Lee nereli hayatı kimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Jubilee

Sponsorlu Bağlantılar
jubilee1be1


Benzer Konular

11 Eylül 2020 / KisukE UraharA Sinema ww
23 Kasım 2015 / buz perisi Sinema ww
21 Haziran 2008 / kakarotto Hayali Karakterler
4 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
28 Nisan 2009 / ThinkerBeLL Edebiyat ww